دوستان
من امروز یه تاپیک در خواست سرور مجازی زدم یا شرایطی که میخواستم من یه سرور برای کارهای اموزشی خودم میخواستم تا اینکه این شرکت اظهار امادگی کرد
من باهاشون وارد صحبت شدم و سروری رو که میخواستم خریداری کردم من تا حالا برای داشتن یه سرور خوب با قیمت مناسب خیلی اذیت شدم ولی:
اولین باری بود که واقعا از نوع برخورد و کار پرسنل یک شرکت واقعا راضی بودم خیلی منو شرمنده کردن یعنی اینقدر که برا من وقت گذاشتن من حسابی شرمنده شدم و واقعا ممنونم.برخورد بعضی از سرویس دهندگان واقعا بد است که من مجبور شدم برای درخواست خودم یک تاپیک بزنم و شرایط بذارم ولی این شرکت نشون داد که هنوز هم تو فضای مجازی میشه اطمینان کرد
فکر میکنم جای پاسخ به این سوال داخل تاپیکه طبق قوانین انجمن پاسخ ارجاع کاربر برای پاسخ به یاهو ، پیم خصوصی و سایر سایتها خلاف قوانین هست (قانونی که 2 ماه منرو بن کرند )
طبق قوانین انجمن تعریف از سرویس در تاپیک فروش خلاف قوانین هست (قانونی که تمام ریویو های کاربرای مارو داخل تاپیکهای فروش ما حذف میکنند )
بسیار هم عالی میبینیم که در این تاپیک تمام قوانین انجمن نادیده گرفته شده ، گزارش پستها هم بی فایده میباشد
قابل توجه مدیران که به هیچ وجه نگفتند مارو چرا بن کردند 2 ماه
عجب پس قوانین انجمن فقط در حهت بن شدن بنده اجرایی هستند و برای سایرین قابل گذشت
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
همشهریه دیگهمشهدیا همشون کار درستن
.
امید وارم موفق و پیروز باشید
خدمات میزبانی وب ,طراحی حرفه ای وب سایت, راه اندازی شبکه ,انتقال تصویر...
بامجوز رسمی از سازمان تنظیم مقرارات رادیویی
تلفن دفتر : 05826231104 »پشتیبانی: 09309275941
پشتیبانی و برخود 20
کیفیت و سرعت و قیمت عالی (که برای همه مهمه)
کاملا راضی هستم ازشون
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
باسلام
آخرین رخ داده ها:
اطلاعیه پنل مدیریت سرور مجازی - آسمان ارتباط شرق
ویرایش توسط viasky : October 30th, 2013 در ساعت 15:25
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)