-
October 22nd, 2013, 23:09
ارائه سرور های اختصاصی دیتاسنتر OVH کانادا - ارائه سرور های Sold out شده
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت تمامی کاربران وب هاستینگ تالک و واحد فناوری اطلاعات یاس آی تی
تشکر از تمامی کاربرانی که ما را تا این لحظه همیاری نمودند
در این ساعت قصد ارائه پلن های دیتاسنتر بزرگ OVH Canada را داریم. همانطور که میدانید در این لحظه حدود 95 درصد سرور های این دیتاسنتر برای سفارش موجود نمی باشند . (و هیچ ارائه دهند ای در این لحظه توانایی ارائه سرور از این دیتاسنتر را ندارد (مگر شرایط خاص))
با توجه به تعداد بالای کاربرانی که ما پشتیبانی می نماییم در این دیتاسنتر بزرگ ( OVH ) بخش کانادا - طبق صحبت های انجام شده با وجود اینکه همانطور که عرض شد (95 درصد سرور ها در وضعیت Sold Out هستند) به ما توانایی سفارش هر سرور در این لحظه ارائه شده است . و در این لحظه عزیزان هر سروری از دیتاسنتر او وی اچ کانادا بخواهند قابل ارائه میباشند در یاس آی تی
زمان تحویل : طبق صحبت های انجام شده نهایت 48 ساعت زمان نیاز می باشد جهت delivery سرور ها .. ( به غیر از سرور های KS1,KS2)
بنده به یکی از سوالات شرکت های همکار که در این زمینه ها فعالیت می کنند قصد پاسخ گویی دارم : شرکت هایی که (شرکت هایی که وسیع و یا به صورت محدود فعالیت دارند) و در این لحظه دیتاسنتر بهشون سرور ارائه نمیده ممکن هست به دو دلیل باشد :
1 در پرداخت سرور هاشون از اکانت های پی پالی که ماله یک شخص دیگر هست ( اکانت هایی که جدیدا شرکت ها به نام یک فرد دیگر به صورت مجازی میسازند و در صورت لیمیت شدن پی پال شما هیچ حقی بر آن ندارید) اگر از این اکانت ها باشد و مثلا نسبت به اسم مدیر اکانت منیجر او وی اچ فرق داشته باشد همین مورد اعتبار اکانت را کاهش میدهد
2 ممکن است تعداد کاربران فعلی شما کم باشند ( زیر 200 کاربر و 100 کاربر)
عزیزان که این موارد بالا را دارند به احتمال زیاد دیتاسنتر به آن ها تا زمانی که سرور ها از Sold Out خارج نشده اند سروری ارائه نمیدهد)
در این جا بحث این بخش رو هم بستیم و سوالی پاسخ داده نمیشد در این مورد ( که چطوری میشه سرور گرفت (برای شرکت های همکار))
پلن ها طبق موارد ذکر شده ارائه میگردندKS1
Technology: Sandy Bridge
CPU: Intel Core i3 2130
Cores / Threads: 2 / 4
Frequency: 3.4GHz+
RAM: 8 GB DDR3
Hard disk: 2x 1TB SATA2
Traffic : 5TB included | هدیه ویژه یاس ای تی پهنای باند نامحدود
قیمت فعلی به تومان ( قیمت خود سرور ) 174 هزارتومان ماهیانه | توجه این سیستم بیشتر از 3 آی پی نمی توانید سفارش بدهید
گروه فناوری اطلاعات یاس آی تی | میزبانی وب, میزبانی حرفه ای , نمایندگی هاست , سرور اختصاصی , طراحی وب، هاستینگ ارزان - سبد خرید
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KS2
Technology: Sandy Bridge
CPU: Intel Core i5
Cores / Threads: 4/ 4
Frequency: 3.1GHz+
RAM: 8 GB DDR3
Hard disk: 2x 1TB SATA2
Traffic : 5TB included | هدیه ویژه یاس ای تی پهنای باند نامحدود
قیمت فعلی به تومان ( قیمت خود سرور ) 205 هزارتومان ماهیانه | توجه این سیستم بیشتر از 3 آی پی نمی توانید سفارش بدهید
گروه فناوری اطلاعات یاس آی تی | میزبانی وب, میزبانی حرفه ای , نمایندگی هاست , سرور اختصاصی , طراحی وب، هاستینگ ارزان - سبد خرید
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SP1
Technology: Ivy Bridge
CPU: Intel Xeon E3 1245v2
Cores / Threads: 4 / 8
Frequency: 3.4GHz+ / 3.8GHz Turbo Boost
RAM: 32 GB DDR3
Hard disk: 2x 2TB SATA3
Bandwidth: 200 Mbps guaranteed
قیمت فعلی به تومان ( قیمت خود سرور ) 309 هزارتومان ماهیانه | قیمت پکیج Extended Features نیز میشود 75 هزارتومان ماهیانه
SP2
CPU: Intel Xeon E3 1245v2
Hard disk: 2 x 120GB SSD
قیمت فعلی به تومان ( قیمت خود سرور ) 327 هزارتومان ماهیانه | قیمت پکیج Extended Features نیز میشود 75 هزارتومان ماهیانه
SP3
CPU: Intel Xeon W3520
Hard disk: 2 x 2TB SATA3 | LSI MegaRAID 9271 6Gbps CacheVault
قیمت فعلی به تومان ( قیمت خود سرور ) 368 هزارتومان ماهیانه | قیمت پکیج Extended Features نیز میشود 75 هزارتومان ماهیانه
جهت سفارش سرور های دیگر در سایت Yasit.ir عضو شده و تیکت زده و درخواست سرور مورد نظرتان را به بخش پشتیبانی ما اعلام نمایید تا در کمترین زمان به آن پاسخ داده شود
باتقدیم احترام - یاس آی تی
-
تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید
-
October 22nd, 2013 23:09
# ADS
-
October 26th, 2013, 22:50
پاسخ : ارائه سرور های اختصاصی دیتاسنتر OVH کانادا - ارائه سرور های Sold out شده

نوشته اصلی توسط
parsavps.ir
شما دو روز پیش اعلام کردین به هیچ وجه امکان برگشت سرویس نیست و هزینه ما رو طی زمان اعلامی برگشت میدین
الان هم که تماس بنده رو پاسخ نمی دهید
در اس ام اس خدوتتون اعلام کردم در تاپیک پست می دهم که برای این سرور هزینه ما پس نمیدهید " اعلام کردین تهدیدتون هم قرار می دهم در پست " !!!!!
بنده به هیچ وجه از هزینه ای که کردم نمی گذرم دوست عزیز فقط اعلام می کنم که ایشون هم هزینه بندرو ندادن و این هم از پشتیبانی ضعیفی که دارند

طی قوانین سرور اختصاصی و بازگشت وجه رو میتونید راحت در سایت مطالعه فرمایید و در ضمن هیچ هزینه ای برگشت داده نمیشه ....
همچنین سرور به شما تحویل داده شده بصورت همون کانفیگی که عرض کرده بودید.
لطفا طرز صبحت کردنتون رو درست بفرمایید.
بله بنده همچین اس ام اسی به شما دادم و باید بگم بعضی وقتا امکان جواب دادن بصورت تلفنی نیست... و همچنین باید عرض کنم که شما فقط بلد هستید تهدید تلفنی کنید...
ما به دیتاسنتر درخواست بازگشت وجه رو ارسال کردیم ولی دیتاسنتر تایید نکرده است و متن ارسالی از سمت دیتاسنتر برای شما در تیکت ها ارسال شده است...
همچنین ما هرگز نباید درخواست بازگشت وجه را ارسال میکردیم چون طبق بند 10 قوانین یاس آی تی برگشت وجه به شما تعلق نمیگیرید.
لطفا از ادامه دادن این مبحث خودداری فرمایید و میتوانید با سرور خود کار کنید .... سرور روشن می باشد و کانفیگ شما هم انجام داده شده است.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
October 27th, 2013, 01:10
ویرایش توسط parsavps.ir : October 27th, 2013 در ساعت 01:27
-
تعداد تشکر ها ازparsavps.ir به دلیل پست مفید
-
October 27th, 2013, 06:21

نوشته اصلی توسط
parsavps.ir
دوست عزیز با مدارک دارم خدمتتون عرض می کنم به شما گفتم اگر کنسل نمی شه کنسل نکنید شما فرموید کنسل شد رفت بعد ار 5 دقیقه که بنده تکیت دارم بنده گفتم این کارو نمی کردین 7 روز برگشت وجه دیر هستش شما گفتید کنسل شده و هزینه برگشت می خوره الان هم زدین زیر حرفتون و در اس ام اس و تیکت ها ذکر شده که سرور کنسل شده و هزینه بنده برگشت داده می شود
به هیچ وجه حرفتون قابل قبول نیست زیرا ما سرور نیاز نداریم چون شما گفتید طی زمان اعلامی هزینه برگشت داده خواهد شد
الان هم طی زمان اعلامی بنده منتظر برگشت وجه می باشد در غیر این صورت هزینه 174 هزار تومان بنده به راحتی خورده شده است
و البته شما پشت هم می فرمایید بحث رو ادامه ندم بنده هزینه کردم و چواب پشتیبانی شما این هستش به بنده !!!! تیکیت های بالا گویای همه موارد هستند

خیلی دوس دارین زور بگین همه جا درسته؟
اولا اینکه در قوانین گفته شده هزینه برگشت سرور .... برگشت داده نخواهد شد.
دوما اینکه اول ما درخواست برگشت وجه رو ارسال کردیم و در جواب متنی که دیتاسنتر به ما داده بهتون دادیم.
سوما اینکه سرور شما تحویل داده شده دوس دارید استفاده کنید دوس هم ندارید استفاده نکنید...
هیچ گونه برگشت وجه ای برای شما زده نخواهد شد. بهتره از سرور خودتون استفاده کنید بجای اینکه اینجا حرف های .... میزنید...
لازم به ذکر است که منتظر برگشت وجه خودتون هم نباشید....
واقعا برای شما هم متاسف هستیم که مسخره کردین و 10 دقیقه بعد از ارسال سفارش درخواست کنسلی کردید.... واقعا شما هر جایی باشید خریدی انجام دهید سرویس دهنده رو به .... میرسونید...
به نظر من شما تجربه کافی نداری بهتره برید درستون رو ادامه بدید بجای خرید سرور و مسخره کردن این و اون...
موفق باشید.
ویرایش توسط Yas-Host : October 27th, 2013 در ساعت 06:24
-
-
October 27th, 2013, 11:17

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
خیلی دوس دارین زور بگین همه جا درسته؟
اولا اینکه در قوانین گفته شده هزینه برگشت سرور .... برگشت داده نخواهد شد.
دوما اینکه اول ما درخواست برگشت وجه رو ارسال کردیم و در جواب متنی که دیتاسنتر به ما داده بهتون دادیم.
سوما اینکه سرور شما تحویل داده شده دوس دارید استفاده کنید دوس هم ندارید استفاده نکنید...
هیچ گونه برگشت وجه ای برای شما زده نخواهد شد. بهتره از سرور خودتون استفاده کنید بجای اینکه اینجا حرف های .... میزنید...
لازم به ذکر است که منتظر برگشت وجه خودتون هم نباشید....
واقعا برای شما هم متاسف هستیم که مسخره کردین و 10 دقیقه بعد از ارسال سفارش درخواست کنسلی کردید.... واقعا شما هر جایی باشید خریدی انجام دهید سرویس دهنده رو به .... میرسونید...
به نظر من شما تجربه کافی نداری بهتره برید درستون رو ادامه بدید بجای خرید سرور و مسخره کردن این و اون...
موفق باشید.
دوست عزیز اگر شما می گفتید سرور آمده می شود بنده دیگه موردی نداشتم شما به ینده فرمودین کلا سرور کنسل شده دیگه راهی نیست و هزینه برگشت داده خواهد شد هم در اس ام اس هم در تیکت بنده هم منتظر این مورد هستم سروری که کنسل شده تحویل داده نمی شه
بنده هیچ استفاده ای از اون سرور ندارم زیرا بر اساس گفته شما سرور کنسل شد و بنده منتظر برگشت وجه هستم
-
تعداد تشکر ها از parsavps.ir به دلیل پست مفید
-
October 27th, 2013, 15:03

نوشته اصلی توسط
parsavps.ir
دوست عزیز اگر شما می گفتید سرور آمده می شود بنده دیگه موردی نداشتم شما به ینده فرمودین کلا سرور کنسل شده دیگه راهی نیست و هزینه برگشت داده خواهد شد هم در اس ام اس هم در تیکت بنده هم منتظر این مورد هستم سروری که کنسل شده تحویل داده نمی شه
بنده هیچ استفاده ای از اون سرور ندارم زیرا بر اساس گفته شما سرور کنسل شد و بنده منتظر برگشت وجه هستم
مشتری برای سرور پیدا شده در حال مذاکره با مشتری سرور شما هستیم...بعد از دریافت هزینه از سمت مشتری هزینه به شما داده خواهد شد ....
موفق باشید.
-
-
October 27th, 2013, 19:38
با سلام به دوستان عزیز
70% از هزینه سرور به ما برگشت داده شد تا فردا 30% مابقی هزینه برگشت داده خواهد شد
با تشکر
ویرایش توسط parsavps.ir : October 28th, 2013 در ساعت 00:52
-
-
October 28th, 2013, 22:03
مابقی مبلغ برگشت داده شد متشکر
-