-
October 14th, 2013, 01:13
عضو انجمن
پاسخ : جایگزینی برای ریسلر کلاب
دوستان، این امکان رو هم در نظر بگیریدکه به زودی ممکنه بقیه رجیستررها و ریسلرها هم مارو تحریم کنن. باید یه جوری به فکر دور زدن بود وگرنه تغییر رجیسترر شاید این مشکل رو موقتاً حل کنه ولی در بلند مدت باز دردسر ساز میشه
-
تعداد تشکر ها از zigma4000 به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2013 01:13
# ADS
-
October 14th, 2013, 01:24

نوشته اصلی توسط
atryad
دوست عزیز سایتهایی که شما معرّفی کردهاید برای خرید و فروش و حراج دامین است. آنچه ما دنبالش هستیم، شرکت عمده فروش(نماینده رسمی آیکن) دامین است که بتوان از آن نمایندگی فروش(ریسلری) گرفت و یا در آن دامین ثبت نمود.
-
-
October 14th, 2013, 10:59

نوشته اصلی توسط
atryad
این سایت ها برای خرید یا فروش دامنه های ثبت شده (پریمیوم دامین) هستن نه ثبت یا تمدید دامنه!
-
-
October 14th, 2013, 11:51

نوشته اصلی توسط
mri_6889
دوست عزیز سایتهایی که شما معرّفی کردهاید برای خرید و فروش و حراج دامین است. آنچه ما دنبالش هستیم، شرکت عمده فروش(نماینده رسمی آیکن) دامین است که بتوان از آن نمایندگی فروش(ریسلری) گرفت و یا در آن دامین ثبت نمود.
عملا وجود نداره.. یا اگه باشه با ایران مشکل داره..
-
-
October 14th, 2013, 12:02
عضو انجمن
برای حل این مشگل راه حل خاصی نداره ,خودشون گفتند که انتقال میدهند دیگه مشکلی نیست
اونها انتقال خواهند داد و مثل گذشته میتونید کار را البته در شرکت دیگر دنبال کنید .
-
-
October 14th, 2013, 12:46
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
zigma4000
دوستان، این امکان رو هم در نظر بگیریدکه به زودی ممکنه بقیه رجیستررها و ریسلرها هم مارو تحریم کنن. باید یه جوری به فکر دور زدن بود وگرنه تغییر رجیسترر شاید این مشکل رو موقتاً حل کنه ولی در بلند مدت باز دردسر ساز میشه
موافقم....
-
-
October 14th, 2013, 13:32
در همه زمینهای راه دور زدن وجود داره، بجز دامین. چون در مورد دامین اگر اطّلاعات WhoIs غلط باشه و بفهمن دیگه باید با دامینتون خداحافظی کنید. این یعنی نمیتوانید مانند سایر جاها مشخّصات Fake بدهید. اجباراً باید شرکتی را پیدا کنید که به ایران خدمات دهد.
چرا سایر شرکتهای هندی را در نظر نمیگیرید. ریسلر کلاب به آمریکاییها فروخته شده. بقیه شرکتها که فروخته نشدن!!! یا همشون که در آمریکا دفتر ندارند. همونها را پیگیری کنید.
-
-
October 14th, 2013, 19:06
سلام
نظرتون در خصوص OpenSRS چیه ؟
-
-
October 14th, 2013, 22:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mri_6889
اگر اطّلاعات WhoIs غلط باشه و بفهمن دیگه باید با دامینتون خداحافظی کنید. این یعنی نمیتوانید مانند سایر جاها مشخّصات Fake بدهید. اجباراً باید شرکتی را پیدا کنید که به ایران خدمات دهد.
دوستان یه سوال؟؟؟
چجوری متوجه غلط بودن(Fake) اطلاعات Whois می شوند؟؟؟
مثلا من برای دامنه ام اسم خودم را وارد میکنم، اما آدرسش را یک آدرس چرت و پرت در آمریکا می زنم، حالا این ها میرن آدرس و تلفن را چک می کنند؟؟؟
سپاسگزارم
-
-
October 15th, 2013, 00:18
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
pakradm
دوستان یه سوال؟؟؟
چجوری متوجه غلط بودن(Fake) اطلاعات Whois می شوند؟؟؟
مثلا من برای دامنه ام اسم خودم را وارد میکنم، اما آدرسش را یک آدرس چرت و پرت در آمریکا می زنم، حالا این ها میرن آدرس و تلفن را چک می کنند؟؟؟
سپاسگزارم
فکر نمیکنم آدرس رو (البته اگر تابلو اشتباه نباشه)، بفهمن.
اما مثلا اگه اسم اشتباه باشه و از شانس بد ، یه هویی اکانت رو قفل کردند و میگن که عکس کارت شناسایی بفرست. و یا پاسپورت.
و اون موقعه که میفهمن که اسم واقعی شما با اسمی که ثبت کردید تفاوت داره.
ولی فکر نمیکنم در این صورت هم باید خدا حافظی کنیم. بلکه بعد از چند روز با نام واقعی خدمات میدهند. و مشکلی نباشه. مگر این که اطلاعات واقعی مغایرت با قوانین اون سایت داشته باشه.
مثل همین جریان ریسلر کلاب. که با زبون ادمی زاد میگه به ایرانی خدمات نمیدم. اون وقت اگر فهمیدن که ایرانی هستید، احتمال خدا حافظی زیاده.
-