-
September 20th, 2013, 16:32
پاسخ : راهنمایی درباره سرورپارس
متاسفانه نداشتن اطلاعات کافی شما باعث برداشت نادرست از قوانین شده است
بنده پاسخ شما را نخواهم داد چراکه عدم آگاهی شما از اینترنت و مباحث فنی باعث بروز سوالات دیگر برای شما خواهد شد
تنها امیدوارم کمی در ارسال برخی سوالات اطلاعات کسب کنید ، چراکه از طرز صحبت شما ، تصاویر ارسال شده و ... کاملا مشخص است که هیچگونه اطلاعاتی در زمینه اینترنت و سرویس دهی هاستینگ ندارید
سرویس شما طبق قوانین و حذف فایل ها در دسترس قرار گرفته است
پیروز باشید
-
تعداد تشکر ها ازSP Technical Manager به دلیل پست مفید
-
September 20th, 2013 16:32
# ADS
-
May 26th, 2014, 13:37
مسئولین سرور پارس
متاسفانه به همان صورت است که دیگران نیز میگویند
من نیز یکی از استفاده کنندگان ار سرویس شما بودم
سرویس شما دارای قطعی های فراوان و مداوم
عدم گروه پشتیبانی قوی
و عدم پاسخگوئی بموقع و مناسب است
لطف کنید بجای دفاع از سرویس نا مرغوب خود آن را اصلاح و به یک سزویس مطمئن و مرغوب تبدیل کنید
-
-
May 26th, 2014, 14:45
پارس سرور از هاستینگ های شناخته شده و معتبر هستند و در صورتی که مشکل از طرف ایشان باشه به مشکل رسیدگی خواهند کرد
نه فقط ایشون بلکه ما و دیگر همکاران ما نیز از جواب دادن به سئوال های ابتدایی و بیهوده خودداری خواهیم کرد و یا مسائل مهم تر و کمبود وقت این امکان را به ما نخواهد داد تا به افراد مبتدی رسیدگی کنیم !!
انشاالله به مشکل شما رسیدگی خواهند کرد
با تشکر حسینی!
ویرایش توسط Javan Host : May 26th, 2014 در ساعت 15:20
-
-
May 26th, 2014, 15:51
سلام دوستان
بسیار متاسف شدم . بعضی اوقات هست که نبود اطلاعات کافی و داشتن انتظارات بیجا باعث بروز چنین سو تفاهماتی می شود که در بین ایرانیان کم نیست این موارد.
بد نیست کمی هم منعطف و دلسوز هم باشیم و توقعات بیجا از یکدیگر نداشته باشیم
-
-
May 28th, 2014, 08:39
سلام
سئوال
چرا باید بی جهت از اشتباهات یک سرویس دهنده دفاع بشه.
یک ماه پیش با توجه به تبلیغاتی که سرور پارس کرده بود از ایشان پلن طلائی رو خریداری کردم.
و همچنین با توجه به تبلیغات ایشان و اطمینان و اعتمادی که به ایشان داشتم دو ساله هم خریداری کردم.
دلیل واضح و روشن بود چون به گفته های ایشان اطمینان کردم و قصد ماندگاری داشتم.
اما درطول این یک ماه چه ضررها که به دلیل قطعی های مداوم و طولانی مدت متوجه من نشد.
هر گاه فکر میکردم که اشتباه از جانب من و تنظمات من است و اصرار بر این داشتم که به خودم بقبولانم سرور پارس یک سرویس دهنده قوی و منظم است.
بعد از یک ماه و صرف هزینه های دیگر چه زمانی و چه ریالی و مشاوره از کارشناسان دیگر نتیجه این شد که اشکال از سرور است .
و جالب این جاست که هر گاه صحبتی میشود ایشان ایراد خود را فبول نمیکنند.
الان با وجود اینکه هزینه دوساله را پرداخت کرده ام و یک ماه بیشتر نیز و آن هم برای همین مسائل گفته شده صرف نکردم و با توجه به اینکه سرور پارس هنوز مدعی عدم اشکال در سرویس خود است و هیچ گونه ضرر و زیان که هیچ حتی مبلغ را هم باز گردان نمیکند.
با وجود این از خیر مبلغ هم گذشتم
پشتیبانی که چه عرض کنم. زمان پاسخ گوئی بسیار طولانی و آن هم پاسخ های غیر برابر با سئوال و عدم ریشه یابی موضوع.
صحبت سر پرداخت های منطقی نیست و یک سایت که میخواهد ماندگار باشد حاضر به پرداخت هر گونه مبلغ منطقی میشود اما موضوع مهم برای یک سایت بدون اشکال بودن و عدم قطعی است که متاسفانه سرور پارس به آن توجه ندارد و حتی با توجه به موضع گیریهای غیر محقانه آن شرکت ، به وعده های آن هم برای اصلاح نمیتوان اعتماد کرد.
شرط ماندگاری بر اصلاح است. لطفا به این بیاندیشند.
-
تعداد تشکر ها از مسعوود به دلیل پست مفید