با سلام
مجموعه وب سایتم رو واگذار میکنم
کاملا مجانی و رایگان
خب
هفته پیش تاپیک نیساز مند شریکم رو شاید دیده باشید اما یکم فکر کردم دیدم حتی به عنوان 50 درصد سهام دار سایت هم دیگه نمیتونم فعالیت کنم چون درس و مشغله کاری و زن و زندگی دیگه نمیزاره حتی 1 ثانیه هم به سایت برسم به خاطر همین تمامی مجموعه ای که 3 سال روش زحمت کشیدم رو به صورت رایگان واگذار میکنم
درسته الان به علت هک دومین بازدید از بین رفته اما تا قبل از این اتفاق بالاتر از 1000 بازدید گوگل در روز داشتیم
گواه حرف من فروش سایت که حدود 10 میلیون تومان سایت از فروشگاه فروش داشته که مدارکش هم موجوده
اگه کسی به حرف من شک داره میتونم مدرک درآمد رو نشونش بدم
من
- چند تا دومین سایت رو رایگان میدم
- سایت دانلود و گالری عکس رایگان
- فروم گفتگو با 6000 پست و 5200 کاربر رایگان
- قالب رایگان
- سئو که شده بود رایگان
- مهر سایت رایگان
- 2 تا فروشگاه سایت رایگان
- قرارداد با پارس پیک
- محصولات آماده و رایت شده و بسته بندی شده باقی مانده ( حدود 300 دی وی دی ) رایگان
- تمامی محصولات فروشگاه که کاملا اختصاصی اند مانند مستند های ngfarsi ، پک آیفون اختصاصی ، پک اندروید ، پک آیپد ، پک سیمبین و مستند ها و کارتون ها ها تمامشون رایگان
تمام چیز هایی که نوشتم رایگان داده میشه
اما ....................
برای سایت و محصولات تماما پک اختصاصی و لیبل چاپ و تهیه شد
بیش از 5000 پک اختصاصی محصولات فروشگاه
بیش از 10000 لیبل اختصاصی سایت
1000 خط کش تبلیغاتی سایت
برای سایت تهیه شده بود
من فقط و فقط 70 درصد از قیمت پک و لیبل و کارتن های اختصاصی سایت رو از خریدار میگیرم ( 30 درصد باقیش هم رایگان)
فارس کلابز -دانلود رایگان,نرم افزار,بازی
گروه اینترنتی فارس – فارس مارکتز
بازم میگم
تمامی امکانات سایت رو مجانی میدم و حتی 1 ریال هم نمیخوام
خریدار فقط و فقط هزینه 70 درصد از جعبه و لیبل و کارتن محصولات فروشگاه رو بپردازه ( حتی 30 درصد باقی رو هم رایگان )
هزینه زیادی نمیشه و خریدار اگه بتونه دوباره مثل خودم سایت رو مطلب بزاره و ایشالا آپ کنه همه راه ها برای درآمد حداقل ماهانه 500 هزار تومان براش فراهمه
میدونم بعد از فروش پشیمون میشم اما چون دیگه واقعا وقت رسیدگی به سایت رو ندارم مجبورم ازش دل بکنم
از دوستان خواهش میکنم اسپم ندند
Click here to view the original image of 726x386px.
![]()