مشکلی نیست، و در صورت تمایل قبل از خرید هم با ایجاد تیکت پشتیبانی به بخش وب هاستینگ از امکانات و مشخصات سرور وب هاستینگ اطلاع پیدا کنید
مشکلی نیست، و در صورت تمایل قبل از خرید هم با ایجاد تیکت پشتیبانی به بخش وب هاستینگ از امکانات و مشخصات سرور وب هاستینگ اطلاع پیدا کنید
فناوری وب پارس
هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS
من از سرویس رم 1 خریدم
روزای اول خوب بود ولی بعد از اون سرعت به شدت افت کرد سرعت دانلود تا 10کیلوبات پایین امده !!!
فناوری وب پارس
فناوری وب پارس
یه پیام در مورد لاگین به پنل کاربری براتون ارسال کردم. لطفا پیغام خصوصی رو چک کنید. / ممنون
با عرض پوزش از استارتر :
من هم یه مدت با مشکل کندی روبرو بودم (البته الان، ادمین مشکلم رو حل کردن)، اما نه به این صورت که شما فرمودید. کندی معمولاً باید هنگام کار با سرور رخ بده، مثلاً یه سرویس رو که ران می کنید، زمان زیادی بگیره تا اجرا بشه یا سرور خیلی دیر بالا بیاد. ولی کندی سرور تاثیر آنچنانی روی سرعت دانلود از سرور نداره. اونم تا حد کاهش سرعت دانلود تا 10کیلوبایت یکم غیرعادی است.
منظورتون اینه که سرعت دانلود از سرور روی pc شما 10 کیلوبایته؟
سرورتون ویندوزه یا لینوکس؟
تست سرعت دانلود رو با idm انجام دادید؟ با 16 کانکشن؟
تنظیمات وب سرورتون درسته؟
من الان از وب سرورم با idm با 16 کانکشن با سرعت 350~420 کیلوبایت بر ثانیه دانلود می کنم. (بیشتر از این سرعت رو isp بهم نمیده که تست کنم)
لطفا یک شماره تماس اعلام کنید من هرچی گشتم پیدا نکردم ممنون
با سلام من دیروز یه سرویس سفارش دادم الان 24 ساعت بیشتر میشه نه سرویس رو تحویل دادن و نه هم به تیکت ها جواب می دن . بعد اینکه فاکتور رو پرداخت کردم ایشون هم غیبشون زده.
- تحویل سرورهای مجازی از 2 الی 24 ساعت بستگی به ترافیک کاری و کانفیگ درخواست شده می باشد.
- به دلیل شلوغی بخش فروش برخی سفارشات تا 24 ساعات طول کشیده سفارش شما آماده و تیکت شده دوست عزیز! زیر 24 ساعت
- به تیکتهای شما به صورت دقیق ای و مرتب جواب داده شد با حوصله و دقت کلیه سوالات شما جواب داده شد اگر غیر از این بوده همین جا بفرمایید همه ببینند
فناوری وب پارس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)