یه مدت خیلی کوتاه با Parsworld کار کردیم و مشکلی باهاشون نداشتیم
ولی در هر صورت واقعا" برای تمامی عزیزانی که در این تاپیک حرف زدن بدون اینکه اصلا" بدونن چی به چیه متاسفم هستم شما چطوری بدون هیچ دلیلی کسی رو محکوم میکنید ؟؟
behrooz_iri شما مثلا" مدیر انجمن هستید هااا
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
دوستان چرا هی پلیس فتا-فتا میکنید
فکر میکنین رسیدگی میکنن اینجا ایرانه .............
آقا تمام حرفا راسته//این سایت واقعا ارزش نگاه کردن هم نداره/سرورا تماما قطع و پشتیبانی در حد صفر/تیکت میشه 4روز بدون جواب میمونه تا خودش بسته میشه//من بامدیرش که بد نیستم/فقط بلایی که سرم اومده گفتم/اینم یه صفحه از تیکتا هست بقیه رو نزاشتم/متنا هم خواستین میزارمuntitled.jpg
عزیز بنده از کسی پشتیبانی نمیکنم
مشکلی بنده اینه که چرا هر کسی از راه میاد برای خراب کردن عزیزی یک کاری میکنه در مورد ایشون هم کم نیست 2 صفحه پیشو بخونید
در مورد تیکت های شما بنده در جریان نیستم اگه مشکلی بهاشون دارید اولا" در تاپیک جدید با مدرک کامل ارائه بدید و اینکه اگه این همه مشکل داره خوب عوض کنید سروررو و از جایی دیگه بگیرید
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
اول جز یکی از تیکت ها بقیه با فاصله زمانی 10 تا 12 ساعت فرستاده شدن///حالا دو تاش تو یه روز بوده بقیش چی؟؟؟؟؟در ضمن سرورم رو عوض کردم پشت دستمو داغ کردم///
در ضمن این هم که کاربری دو تیکت شاید اشتباها بفرسته و شما اکانتشو حذف کنید مشتری مداری و حسن نیت شما رو نشون میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
سلام
اگر تاپیک شکایت زدید لطفا لینکش رو اینجا قرار بدید
از ایشان هاست اشتراکی داریم و راضی هستیم امیدوارم سوء تفاهم ها حل بشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)