شما فقط اسکیوال سرور 2012 و ویندوز سرور 2012 رو مورد استفاده قرار بده کیفیتی که مشاهده میکنی
خدا خواهد بود............ بازم تاکید میکنم ازهمین دومورد باهم بهره ببری تا خودت مفهوم کیفیت رو ببینی و به چشی
مشکلی نخواهی داشت دیتاسنتر هایی هستن که به کپی رایت گیرندن
کرک هم مشکل امنیتی ایجاد نمیکند دراغلب موارد نگران نباشید
این دیتابیس مونو هم جدیدا تعریف زیاد میشنوم ولی باهاش کار نکردم من پس نمیتونم نظری بدم اگر نظر میخوای گوگل کن و نتایج و بنچ مارکش رو ببین
درسته اینجا ایرانه ولی استفاده از کرک امنیت سرور زیر 0 میشه سرور خارج از ایران قرار دارد ایبوز دیتاسنتر چیکار کنیم
به همین سادگی ها هم نیست
درضمن جیزی که امنیت سرورها ی دیتابیس سازمانی و غیرسازمانی رو تهدید میکند
کرک نیست بلد نبودن کسی است که سرور رو کانفیگ میکند ولی برای مثال برای یوزر Saپسورد نمی
گذارد واگر نه بیا سرور داریم و مورداسفاده قرار میگیره با کرک که مو لای درزشم نمیره
1- به نظر شما این سرور برای راه اندازی یک وب سایت مناسبه؟
2- جوابگو چنتا آنلاین هست؟
3- برای ساخت دیتابیس باید چیکار کنیم؟
4- حتما باید کنترل پنل نصب بشه؟ ( websitepanel )
5- برای سرور های ویندوز ms sql مناسبه؟
6- دیتابیسهای دیگه ای هم هست؟
7-رایگان یا باید لایسنس تهیه کرد؟ از کجا؟
درود
حرف دوستان کاملا متین
اما از اینا گذشته شما بهتره یه هزینه ای بدید و لایسنس کنترل پنل پلسک رو تهیه کنید
هیچ دردسری ندارید و میتونید با خیال راحت و امنیت مناسب وبسایت های خودتون رو بالا بیارید
موفق باشید
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی WWW.MAHTAONLINE.IR
درود بر شما
در تحقیقاتی که داشتم در رابطه با پلسک تحقیق کردم ظاهرا مشکل امنیتی داره
نظرتون راجب ms sql چیه؟
نسخه قبل از 10بله باگ داشت اما از 10 به بعد تاحالا بنده نه چیزی شخصا دیدم نه از کسی شنیدم که مشکلی باشه
متاسفانه با ms sql آشناییندارم چندان نمیتونم نظری بدم
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی WWW.MAHTAONLINE.IR
درود بر شما
از راهنمایی شما مچکرم
به هر حال این وب سایت روز به روز پیشرفت خواهد کرد و باید از الان به فکر حجم db بود
در تحقیقاتی که انجام دادم ظاهرا windows server 2012 standart به کار من میاد و نسبت به نسخه های پیش پایدارتر هست درسته؟
دلیل تایید windows server 2008 R2 چیست؟
دیشب با دیتابیس mongodb آشنا شدم ، خیلی ازش تعریف کرده بودن نظرتون راجب این دیتابیس چیه
نه دوست عزیز قصد ندارم از کرک استفاده کنم نه برای ویندوز نه برای دیتابیس ترجیحا اگه دیتابیس رایگان باشه بهتره
ms sql
oracle
mongodb
نمیدونم کدوم بهتره!
با سلام
دلیل پافشاری بنده در مورد سرور 2008R2 پایدار بودن این سیتم عامل می باشدو به هرحال تاکنون اگر مشکلی نیز در استفاده از این سیستم عامل داشته باشید. قبلا در microsoft بحث شده وبرایش راه کار ارایه شده است. ولی سرور ۲۰۱۲ به دلیل این که هنوز همه گیر نشده است و اکثرا از ۲۰۰۸ استفاده می کنند بنابراین امکان بررسی مشکلات و برطرف نمودن آنها در ویندوز ۲۰۱۲ به گستردگی ۲۰۰۸ نمی باشد و ممکن است برخی اوقات مشکلی که برای شما رخ میدهد برای شما به عنوان اولین نفر اتفاق افتاده باشد که در آن حالت شما باید زحمت مکاتبه با microsoft را بکشید و باید منتظر بمانید تا مشکل برطرف گردد و به شما راه کار ارایه دهند.
-----------------
در مورد دیگربانک های اطلاعاتی نظیر mongodb , oracel و.... با توجه به این که بانک های اطلاعاتی خوبی هستند. ولی یک استفاده از این ها برای ایرانی جماعت که دانشش رو نداره یک معضل است . زیرا برای این بانک های اطلاعاتی به اندازه mssql متخصص در ایران نداریم . (شاید هم داشته باشیم من نمی دونم. )ولی گمان می رود که برای برطرف نمودن برخی از مشکلات بانک اطلاعاتی نیاز به متخصص داشته باشید که دسترسی به این متخصصین خیلی سخت خواهد بود.حالا بماند که براشون باید هزینه هم پرداخت نمایید.
بدون شک به چیزی حز mssql فکر نکنید.
بنده چون تجربه کار با ویندوز ۲۰۱۲ را ندارم نظرم رو گفتم. حالا اگر دوستان دیگری ۲۰۱۲ را پیشنهاد می دهند. وفکر می کنید مشکلات ذکر شده گریبان گیر شما نمیشود بهتر است mssql + windows 2012 + websitepanel استفاده نمایید.ولی در غیر این صورت win2008R2 , mssql,websitepanel پیشنهاد می شود.
نوشته اصلی توسط softlayer
نسخه قبل از 10بله باگ داشت اما از 10 به بعد تاحالا بنده نه چیزی شخصا دیدم نه از کسی شنیدم که مشکلی باشه
متاسفانه با ms sql آشناییندارم چندان نمیتونم نظری بدم
با سلام
دلیل پافشاری بنده در مورد سرور 2008R2 پایدار بودن این سیتم عامل می باشدو به هرحال تاکنون اگر مشکلی نیز در استفاده از این سیستم عامل داشته باشید. قبلا در microsoft بحث شده وبرایش راه کار ارایه شده است. ولی سرور ۲۰۱۲ به دلیل این که هنوز همه گیر نشده است و اکثرا از ۲۰۰۸ استفاده می کنند بنابراین امکان بررسی مشکلات و برطرف نمودن آنها در ویندوز ۲۰۱۲ به گستردگی ۲۰۰۸ نمی باشد و ممکن است برخی اوقات مشکلی که برای شما رخ میدهد برای شما به عنوان اولین نفر اتفاق افتاده باشد که در آن حالت شما باید زحمت مکاتبه با microsoft را بکشید و باید منتظر بمانید تا مشکل برطرف گردد و به شما راه کار ارایه دهند.
-----------------
در مورد دیگربانک های اطلاعاتی نظیر mongodb , oracel و.... با توجه به این که بانک های اطلاعاتی خوبی هستند. ولی یک استفاده از این ها برای ایرانی جماعت که دانشش رو نداره یک معضل است . زیرا برای این بانک های اطلاعاتی به اندازه mssql متخصص در ایران نداریم . (شاید هم داشته باشیم من نمی دونم. )ولی گمان می رود که برای برطرف نمودن برخی از مشکلات بانک اطلاعاتی نیاز به متخصص داشته باشید که دسترسی به این متخصصین خیلی سخت خواهد بود.حالا بماند که براشون باید هزینه هم پرداخت نمایید.
بدون شک به چیزی حز mssql فکر نکنید.
بنده چون تجربه کار با ویندوز ۲۰۱۲ را ندارم نظرم رو گفتم. حالا اگر دوستان دیگری ۲۰۱۲ را پیشنهاد می دهند. وفکر می کنید مشکلات ذکر شده گریبان گیر شما نمیشود بهتر است mssql + windows 2012 + websitepanel استفاده نمایید.ولی در غیر این صورت win2008R2 , mssql,websitepanel پیشنهاد می شود.
آخرین سوال ،تفاوت سه نسخه زیر چیست و کدام نسخه برای بنده مناسب است؟
SQL 2005 Database (Hosted)
SQL Server 2008 R2 Standard
SQL Server 2008 R2 Web Edition
بارها گفتم و باز هم میگم این کنترل پنل در آخرین نسخه خود باگ های امنیتی دارد که توصیه نمی شود.
اجالتا برای نشون دادن ضعف دراین کنترل پنل توجه شما را به مطالعه لینک های زیر هدایت می کنم.
درود
دوست من شما توجه نکردید
بعضی دوستان تا صحبت از پلسک میشه نسخه کرک شده اون رو تو ذهنشون مورد مقایسه قرار میدن با کارایی اون
اگه لینکی رو که خود شما ارسال کردید تا آخر میخوندید متوجه نکته هایی میشدید
- KB Parallels: [FIX] Older Plesk Versions - Remote vulnerability in Plesk Panel (CVE-2012-1557) Last Review: Jul, 12 2012 – “… it may not be plausible at this time to perform a full upgrade to the latest release of Parallels Plesk Panel 11 which is not affected, thus there was a set of Micro-Updates released for each major version affected which will resolve the security issue without the necessity of a system upgrade…”
Jتوجه داشته باشید که پلسک تحت لینوکس پیشنهاد میشه
و اینکه همواره ورژن مورد نظر باید آپدیت باشه
پ.ن: درحال حاضر تقریبا تمامی بانک های ما از جمله بانک ملت دارن از پلسک استفاده میکنند(مسلما سیستم آنالیست های این بانک ها فکر یه xploid چند کیلوبایتی رو کردن که دارن استفاده میکنند)
بنده در زمینه asp فقط , فقط plesk پیشنهاد میکنم (حداقل از سیستم های من درآوردی ایمن تره)
موفق باشید
با سلام
هدف بنده از ارایه لینک ها نشان دادن ضعف کنترل پنل بوده است که از ورژن ابتدایی تا کنون مشکلات امنیتی عدیده ای چه در لینوکس و چه در ویندوز داشته است.
لینک ارایه شده حداکثر مربوط به نسخه های ۱۰٫۴ می باشد . و همان طوری که مشاهده می کنید هم نسخه ویندوزی آن و هم نسخه لینوکسی آن مشکل امنیتی دارد. و همان طوری که شما نیز فرموده اید آخرین ورژن این کنترل پنل مشکل امنیتی ندارد. ولی در صورتی که هم اکنون مشکل امنیتی از نسخه ۱۱.۵ کنترل پنل مذکور در دسترس می باشد . که فعلا در حال حاضر به صورت 0day می باشد و تاکنون نیز به هیچ سایت امنیتی و یا خود شرکت parallels ارایه نشده است.
فقط در همین حد از این باگ امنیتی براتون بگم که این باگ از نسخه ۶ بر روی plesk ایجاد شد و تاکنون این مشکل در پلسک برطرف نشده است . و impact این باگ نیز به صورت High می باشد به طوری که منچر میشود از طریق plesk به کاربر administrator ویندوز دسترسی پیدا کرد و اقدام به تغییر رمز عبور کاربر مربوطه نمود.
--------------------
من حیث المجموع : با توجه به این که تنها کنترل پنل رسمی که توسط خود مایکروسافت Develop می شود کنترل پنل websitepanel می باشد . به نظربنده از هر نظر این کنترل پنل بهتر است زیرا باعث می شود مشکلات و خطاهای مربوط به کنترل پنل را سریعا از طریق مایکروسافت پیگیری نمود.
آخرین سوال ،تفاوت سه نسخه زیر چیست و کدام نسخه برای بنده مناسب است؟
SQL 2005 Database (Hosted)
SQL Server 2008 R2 Standard
SQL Server 2008 R2 Web Edition
Port
100
ما روی این سرور ویندوز سرور 2012 نسخه استاندارد نصب می کنیم
1- به نظر شما این سرور برای راه اندازی یک وب سایت مناسبه؟
2- جوابگو چنتا آنلاین هست؟
3- برای ساخت دیتابیس باید چیکار کنیم؟
4- حتما باید کنترل پنل نصب بشه؟ ( websitepanel )
5- برای سرور های ویندوز ms sql مناسبه؟
6- دیتابیسهای دیگه ای هم هست؟
7-رایگان یا باید لایسنس تهیه کرد؟ از کجا؟
با عرض سلام
1-بستگی به وب سایت دارد برای 70 درصد وب سایت ها بله
2-بستگی به اسکریپت و افزونه و مدیریت محتوا و کانفیگ و... دارد
3-میتونید پنل هاستینگ رایگان مصل وب سایت پنل نصب بکنید
4-خیر راه های زیادی دارد اما بهترین راه برای میزبانی حرفه ای نر کنترل پنل است
5-اطلاع در این مورد ندارم
6-بله حتما میتونه باشه
7-از هر 2 نوعش هست
با سپاس
عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12