سلام
ای پی تست از هلند ، سوییس ، آمریکا و انگلیس لطفا.
سلام
ای پی تست از هلند ، سوییس ، آمریکا و انگلیس لطفا.
سرور امریکا دقایقی برای اینکه یک ای پی با حجم 1گیگی در حال ارسال ddos بود از دسترس خارج شد.
طی صحبت هایی که کردیم سریعا سرور رو روشن کردند... از این بابت عذر میخوام.. یوزری که این عمل رو انجام داده بود به کل سرور ترمینیت و اخراج گردید.
سایت در دسترس است و مشکلی ندارد.
سلام
سروری میخوام که تو این رنج باشه
216.107
213.209
84.254
موجوده ؟
درود
دوستانی که قصد خرید سرویس از این شرکت رو دارند پیشنهاد می کنم با آقای صادقی در ارتباط باشند
پشتیبانی و پیگیری ایشون تایید میشه
HUM ...
تجربه من از کار با لایو سرور
بچه های خوبی هستند ولی متخصص نیستند در کارشون و یا اینکه حسود زیاد هست و چوب لای چرخشون زیاد میزاره چون تازه وارد بازار شدند و قیمتهاشون خوبه...الان نمیدونم ولی ماه پیش جون من به لب رسید با سرورها ...چند بار آی پی جدید دادن باز هم مشکل پیش اومد....منم نمیتونستم ریسک کنم و خداروشکر الان از یکی رد استیشن گرفتم که خدای سرور هست و یک دققه قطعی نداشته...و بلاک هم نشده ..تورنت و مخلفات هم استفاده میکنم..کلا برای لایو سرور آرزوی موفقیت میکنم و اگر اون مشکلات از طرف حسود ها بوده و اونایی که غول وب هاستینگ شدند لعنت میفرستم بر شون
دوستدار شخصیت لایوی ها ..
یاعلی
اولا تشکر از شما که مارو قابل دونستید و نظر دادید..
در مورد تخصص باید بگم والا تمام کادر ما دارای مدرک معتبر در همین زمینه هستند و بعضی نیز دار حال تحصیل هستند.
باید بگم حق با شماست بدخواه خیلی برای لایو سرور است که چشمشون بر نمیداره پیشرفت ما و قیمت های مناسبی که ارایه میدیم رو ببینند.
به طور مثال همون ایمیل های تهدید امیز که به صورت عمومی نیز ما منتشر کردیم...
ولی باز عرض میکنم.. انشاالله با یاری خدا و یاری مشتریان عزیزمون به راه ادامه داده و سعی میکنیم هر روز بهتر از روز فبل سرویس و پشتیبانی بدیم.
ایا در یاهو ان هستید ؟ اگر هستین جواب بدید
با تشکر بدرود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)