آقا ما 12 13 سالمون بود این سایت بود الان 22 سالمونه بازم داره قوی کار میکنه. آبنوس یکی از شرکت هایی هست که میتونید با اطمینان کامل خرید کنین
abnoos.com
آقا ما 12 13 سالمون بود این سایت بود الان 22 سالمونه بازم داره قوی کار میکنه. آبنوس یکی از شرکت هایی هست که میتونید با اطمینان کامل خرید کنین
abnoos.com
سلام دوستان/تقریبا از روی که اینجا بودم خیلی ها رو تست کردم/و بهترین ها این ها بودن/
اوالا واقعا وارزهاست عالی بود که دو سال باهاشون بوذم و اون موقع میتونم بگم کسی سرورایی مثل اونا نداشت/رم 384 مگ میدادن اندازه یه گیگ بعضی ها جواب میداد(که این آخری ها نمیدونم چی شد خراب کردن//شاید جناب هوشیار سرورا رو با امتیازش فروختن)
سایت بعدی که تقریبا 14 ماهه ازش سرویس دارم و تا الان یه بار قطعی هم نداشته تراهاست هست که واقعا ازش راضیم/سرور مجازی اختصاصی هست و پشتیبانی و اخلاق عالی و الانم دو سرویس ازشون دارم و هر وقتم سرورم تورنت یا اسپم فرستادم بنده خدا برام سرور رو سریع تعویض کردن(یه خسته نباشید بهشون میگم)
الانم یه دوماهی هست از انلاین سرور هم دو سرور دارم/آپتایم بد نیست ولی سرور مجازی اختصاصی نیست (توقع هم نداریم/چون از دیتاشیک و ovh هست) و سرعتش برا من حداقل خیلی کمه
این مورد چون به ما و گروهمان ارتباط داره باید پاسخ گو باشم
در صورتی که شکی در منابع دارید به پیشتیانی تیکت بدهید برایتان دسترسی کنسول داده شود و همچنین ای پی را برای بنده پیام خصوصی بکنید تا به صورت پابلیک این مورد را اثبات بکنیم!
یک موردی هست که میگن : طلا که پاک است چه منتش به خاک است؟
ما هم مطمینیم که منابعه اختصاصی است و قابل اثبات برای شما خواهد بود شکی در این مورد نیست
با سپاس
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
برگ هاستینگ بهتر هست
هم از نظر هاست پربازدید و هم از نظر خط دهی adsl در اصفهان
![]()
همه ی همکارا تایید میشن
دوستِ عزیز هیچ کس بد نیست. کسی که میاد این کارو شروع کنه تمام وقت خودشو میزاره بالای این کار
حالا اینکه یه سری ها به مشکل میخورن و جواب مشتری رو نمیدن دیگه اون بحثش جداس
متاسفانه، شده اخلاقِ و رفتار ما ایرانی ها که پول پرست شدیم ، بلا نسبت شما و دوستان ، هستن کسایی که تا پول سرویس رو گرفتن اخلاق و رفتار 180 درجه تغییر کرده
در هر صورت آرزوی موفقیت برای همه ی همکارا داریم
موفق باشید.
فراسو سامانه پاسارگاد
زاگرس تلکامکه واقعا شرکت خوبی بود حیف شد که جمع شد
![]()
قفل شد./
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)