آقای محترم
من همیشه به موقعش از شما تشکر کردم خودت هم خوب میدونی !!!
امروز کل سرور قطع شده به من ایمیل زدی که شما attack می کنید دیتا سنتر بسته؟! و از این صحبت هائی که خیلی راحت مشکل رو بندازید گردن کس دیگری؟!
از بعد از ظهر هر قدر ایمیل ارسال کردم و تماس با موبایل شما گرفتم 1 باز هم جواب ندادی عزیز من، می تونستید 1 ایمیل بزنید و جریان رو شرح بدهید و یا 2 ماین گوشی رو جواب بدهید و توضیح بدهید!!
به هر حال متاسفم از وضع به وجود آمده هم از سرور امریکا و هم از سرور آلمان که فایلها معلوم نیست چی شده و هر چه در مورد VPS آلمان ایمیل زدم به شما که فایلهای ما چی شده جوابی ندادید؟!
همان روز که vps فرانسه رو تحویل دادید چند ساعت بعدش آلمان قطع شد و تا کنون فایلعای ما معلوم نیست که چه بلائی سرش آمده.
در ضمن ساپورت خوب به جائی می گویند که:
1. به ایمیل ها به صورت شفاف جواب بدهند
2. به تلفن پاسخگو باشند
من دوست داشتم با شما کار کنم اما متاسفانه امروز بهتر بگویم طی این چند روز اصلا" خوب با ما طا نکردید.
موفق و پیروز باشید در پناه حق !
---------- Post added at 03:31 AM ---------- Previous post was at 03:17 AM ----------
آقای رحمانیان!
خودت هم خوب میدونی من هم خوب میدونم زمانی که سرور تحویل دادی قرار بود تا 48 ساعت سرور باز باشد تا من backup های خود را بردارم اما متاسفانه بهد از اینکه فرانسه را تحویل دادید ساعاتی بعد آلمان نیز قطع شد و هر چه ایمیل زدم در رابطه با سرور آلمان هیچ جوابی به من ندادید این رو هم انکار می کنید؟!
من همیشه برای شما و دیگران احترام قائل بوده ام اما روز گذشته چنان کار غیر حرفه ای انجام دادید که به کل از دست شما ناراحت و شاکی هستم و علت آن عدم پاسخ گوئی به تلفن و ایمیل می باشد.
اگر مشکلی داشتید خیلی راحت می توانستید بیان کنید که مشکل دارید نه اینکه بگوئید attack ارسال کرده اید؟!
---------- Post added at 03:40 AM ---------- Previous post was at 03:31 AM ----------
در ضمن اگر انکار می کنید بگوئید تا تمامی ایمیلهای ارسال شده برای شما را همینجا ارسال کنم به ساعت و تایم؟
کپی پرینت تماسهای گرفته شده هم اگر لازم است بگوئید تا فردا از مخابرات تهیه کنم و برایتان بفرستم؟!
1 سرویس دهنده باید پاسخگوی مشکلات بوجود آمده به یوزر خود باشد نه اینکه تفره رفته و به ایمیل و تلفنهای خود جواب ندهد، این مسئله احترام قائل نشدن به طرف مقابل می باشد و امر پسندیده ای نمی باشد.
امیدوارم از این به بعد چنین مسائلی نداشته باشید من روک و شفاف صحبتهای خود را بیان می کنم چنانچه روک و شفاف پاسخگوی تک تک کاربران حود هستم !
یا علی