صفحه 3 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 61

موضوع: پـیـشنهاد ویژه سرور مجازی لینوکس و ویندزو از فرانسه با پورت 1 گیگابیت فقط 11 تومان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    32
    تشکر شده در
    26 پست

پیش فرض پاسخ : پـیـشنهاد ویژه سرور مجازی لینوکس و ویندزو از فرانسه با پورت 1 گیگابیت فقط 11 تومان

آقای محترم
    من همیشه به موقعش از شما تشکر کردم خودت هم خوب میدونی !!!
    امروز کل سرور قطع شده به من ایمیل زدی که شما attack می کنید دیتا سنتر بسته؟! و از این صحبت هائی که خیلی راحت مشکل رو بندازید گردن کس دیگری؟!

از بعد از ظهر هر قدر ایمیل ارسال کردم و تماس با موبایل شما گرفتم 1 باز هم جواب ندادی عزیز من، می تونستید 1 ایمیل بزنید و جریان رو شرح بدهید و یا 2 ماین گوشی رو جواب بدهید و توضیح بدهید!!

به هر حال متاسفم از وضع به وجود آمده هم از سرور امریکا و هم از سرور آلمان که فایلها معلوم نیست چی شده و هر چه در مورد VPS آلمان ایمیل زدم به شما که فایلهای ما چی شده جوابی ندادید؟!

همان روز که vps فرانسه رو تحویل دادید چند ساعت بعدش آلمان قطع شد و تا کنون فایلعای ما معلوم نیست که چه بلائی سرش آمده.

در ضمن ساپورت خوب به جائی می گویند که:
    1. به ایمیل ها به صورت شفاف جواب بدهند
    2. به تلفن پاسخگو باشند

من دوست داشتم با شما کار کنم اما متاسفانه امروز بهتر بگویم طی این چند روز اصلا" خوب با ما طا نکردید.
    موفق و پیروز باشید در پناه حق !

---------- Post added at 03:31 AM ---------- Previous post was at 03:17 AM ----------

آقای رحمانیان!
    خودت هم خوب میدونی من هم خوب میدونم زمانی که سرور تحویل دادی قرار بود تا 48 ساعت سرور باز باشد تا من backup های خود را بردارم اما متاسفانه بهد از اینکه فرانسه را تحویل دادید ساعاتی بعد آلمان نیز قطع شد و هر چه ایمیل زدم در رابطه با سرور آلمان هیچ جوابی به من ندادید این رو هم انکار می کنید؟!

من همیشه برای شما و دیگران احترام قائل بوده ام اما روز گذشته چنان کار غیر حرفه ای انجام دادید که به کل از دست شما ناراحت و شاکی هستم و علت آن عدم پاسخ گوئی به تلفن و ایمیل می باشد.

اگر مشکلی داشتید خیلی راحت می توانستید بیان کنید که مشکل دارید نه اینکه بگوئید attack ارسال کرده اید؟!

---------- Post added at 03:40 AM ---------- Previous post was at 03:31 AM ----------

در ضمن اگر انکار می کنید بگوئید تا تمامی ایمیلهای ارسال شده برای شما را همینجا ارسال کنم به ساعت و تایم؟
    کپی پرینت تماسهای گرفته شده هم اگر لازم است بگوئید تا فردا از مخابرات تهیه کنم و برایتان بفرستم؟!

1 سرویس دهنده باید پاسخگوی مشکلات بوجود آمده به یوزر خود باشد نه اینکه تفره رفته و به ایمیل و تلفنهای خود جواب ندهد، این مسئله احترام قائل نشدن به طرف مقابل می باشد و امر پسندیده ای نمی باشد.

امیدوارم از این به بعد چنین مسائلی نداشته باشید من روک و شفاف صحبتهای خود را بیان می کنم چنانچه روک و شفاف پاسخگوی تک تک کاربران حود هستم !

یا علی

2. تعداد تشکر ها ازuefa به دلیل پست مفید

عضو انجمن AfraWeb.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    478
    تشکر تشکر شده 
    1,026
    تشکر شده در
    664 پست

پیش فرض پاسخ : پـیـشنهاد ویژه سرور مجازی لینوکس و ویندزو از فرانسه با پورت 1 گیگابیت فقط 11 تومان

مسولیت بک اپ و گرفتن بک اپ با خود مشتری هست اگر اطلاعات روی سرور برای شما اهمیت داشته باشد مطمعنا سرور بک اپ خریداری میکنید و روزانه از اطلاعات خود بک اپ میگیرید ایشان توضیح دادند این دیتا سنتر قوانین بسیار سختگیرانه ای دارد و ای پی ها بلوک نموده و این مشکل بوجود امده و در مواقعی که سعی در حل مشکل هست جوابگویی به یوزر ها کار بسیار سخت و دشواری هست . پس باید صبر کنید تا مشکلات رفع شود .
    [LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
    Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
    Netelligent Hosting Services Inc
    Iran office : 98-21-66841497

4. تعداد تشکر ها از AfraWeb.net به دلیل پست مفید

عضو انجمن rayannet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    275
    تشکر تشکر شده 
    235
    تشکر شده در
    183 پست

امروز کل سرور قطع شده به من ایمیل زدی که شما attack می کنید دیتا سنتر بسته؟! و از این صحبت هائی که خیلی راحت مشکل رو بندازید گردن کس دیگری؟!
    شما هر طور راحتید میتونید فکر کنید. اما کسایی که با ovh کار کردند خواهند فهمید مشکل از کجاست.

از بعد از ظهر هر قدر ایمیل ارسال کردم و تماس با موبایل شما گرفتم 1 باز هم جواب ندادی عزیز من، می تونستید 1 ایمیل بزنید و جریان رو شرح بدهید و یا 2 ماین گوشی رو جواب بدهید و توضیح بدهید!!
    موبایل شخصی بنده هست دوست ندارم جواب بدم. در ضمن راجب ایمیل یکبار گفتیم ip بلاک شده است ایا باز در هر ایمیل باید بگوییم ip بلاک شده است ؟

به هر حال متاسفم از وضع به وجود آمده هم از سرور امریکا و هم از سرور آلمان که فایلها معلوم نیست چی شده و هر چه در مورد vps آلمان ایمیل زدم به شما که فایلهای ما چی شده جوابی ندادید؟!
    سرور آلمان تا 17-3-2010 اعتبار داشته است. و امروز بسته شده

در ضمن ساپورت خوب به جائی می گویند که:
    1. به ایمیل ها به صورت شفاف جواب بدهند
    2. به تلفن پاسخگو باشند
    پس بهتر است برید جایی سرویس بگیرید که ساپورت خوبی ارایه کنند. و به تلفن پاسخگو باشند. سرویس شما2-3 روز دیگر هم اتمام خواهد شد پس بهتر است سرویس خود را جای بهتری تهیه کنید.

عضو انجمن AfraWeb.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    478
    تشکر تشکر شده 
    1,026
    تشکر شده در
    664 پست

دوستان لطفا سعی کنید صبر پیشه کنید مشکلات برای همه وجود دارد و با توجه به شناخت چند ساله اقای رحمانیان ایشون اینطور ادم نیستیند که بخواهند به خاطر مبلغ کمی....
    مطمعنا مشکل از طرف ایشون نبوده و مشکلاتی از طرف دیتا سنتر بوجود امده که واقعا قابل پیش بینی نیست در اینگونه موارد واقعا سخت هست پاسخگویی و تمام توان و فکر مشغول حل کردن مشکل میشه و واقعا نمیشود به درستی به همه ایمیل ها و گفتگو های انلاین پاسخ داد .
    [LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
    Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
    Netelligent Hosting Services Inc
    Iran office : 98-21-66841497

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    611
    تشکر شده در
    373 پست

سلام
    اگر توهین کردن باعث حذف سرویس میشه شما ملزم به آوردن در قوانینتون هستین!
    شرایط و ضوابط

8. تعداد تشکر ها از goldstar به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    465
    تشکر تشکر شده 
    1,165
    تشکر شده در
    685 پست

تایپیک فروش رو خراب نکنید
    یک تایپیک جدا بزنید و ....

عضو انجمن aghaee آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    497
    تشکر تشکر شده 
    319
    تشکر شده در
    214 پست

مثل اینکه معلومه زیاد آدم قابل اعتمادی نیست

آخه پرفسور شما به خاطر یه کلمه این کار رو میکنی! بعدش انتظار چی داری!

خوشم نیومد!

آقا اگه کسی اگه گرفت و پشیمون شد! نگه نگفتیم

11. تعداد تشکر ها ازaghaee به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    465
    تشکر تشکر شده 
    1,165
    تشکر شده در
    685 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aghaee نمایش پست ها
    مثل اینکه معلومه زیاد آدم قابل اعتمادی نیست

آخه پرفسور شما به خاطر یه کلمه این کار رو میکنی! بعدش انتظار چی داری!

خوشم نیومد!

آقا اگه کسی اگه گرفت و پشیمون شد! نگه نگفتیم
    از توجه شما به تایپیک بالایی سپاسگزارم...

عضو جدید iman_n21 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط eparsdata.net نمایش پست ها
    تایپیک فروش رو خراب نکنید
    یک تایپیک جدا بزنید و ....
    نقل قول نوشته اصلی توسط eparsdata.net نمایش پست ها
    از توجه شما به تایپیک بالایی سپاسگزارم...
    بزرگوار ، شما اگر رفتيد تو يك مغازه اى سرتون كلاه گذاشتن يا حقتونو خوردن ميرين تو مغازه بغلى حقتون رو بگيريد ؟!

اين تاپيك حكم مغازه ايشون رو داره و اولين بار اينجا تبليغات ايشون رو ديدم (و احتمالا دوستان ديگه)

ممنون از توجهتون

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    90
    تشکر تشکر شده 
    897
    تشکر شده در
    560 پست

حتی اگه به شما فحش ها ناموسی بدند حق پاک کردن سرویس کسی رو ندارید !
    فقط می تونید تمدید نکنید و از اون فرد شکایت کنید !
    معذرت می خوام ولی نشانه ناپختگی شما هست

---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------

معذرت ، ولی من حتی اگه سرویس رایگان هم بدید هم حاظر نیستم از شما بگیرم ! به خاطر این سطح دید پایین شما !

15. تعداد تشکر ها ازLoveLife به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)