Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
با سلام
در هیچ کجای قوانین دیتاسنتر همچنین موردی اشاره نشده در صورتی هم که اشاره شده شما باید شکایت قانونی رو ببرید به مرکز پیگیری این مشکلات در ایالتی که این دیتاسنتر درش فعالیت میکنه که اینم امکان پذیر اصلا" هست بنظر خودتون در این حالت ؟؟؟
عزیز دل شما سعی کنید کمی اطلاعاتتون رو از دیتاسنتر ها و اینکه بدونید که در کدوم کشور دارید زندگی میکنید
سلام
وقتی از دیتاسنتر های درجه 2-3 سرور خریداری میکنید باید این مشکلات رو هم تجربه کنید کمی با جیب پر تر اگه خرید کنید بهترین دیتاسنتر های دنیا در کشور آمریکا هستن
ovh قطعات خوب - قیمت خوب پشتیبانی وحشتناک افتضاح - شبکه ای بسیار عجیب و غریب بهتره به دیتاسنتر های یه درحه بهتر هم کمی فکر کنید
وقتی کل خرید شما از دیتاسنتر های درجه 2-3 باشه همچین مشکلاتی هم پیش میاد
ما ایرانی ها وقت خرید میگیم مفت باشه کوفت باشه ولی وقتی که مشکلی برامون پیش میاد انتظار داریم پولی که مثلا" برای یک رنو دادیم شرکت به اندازه یه بنز بهمون خدمات بنده کمی حرفه ای تر فکر کند
با سلام
قطعات به طور معمول تضمین میشن که در صورتی که مشکلی از طرف دیتاسنتر بوده باشه مشکل هارد رو برطرف کنن ولی بازیابی اطلاعات توسط هیچ دیتاسنتری بصورت رایگان انجام نمیشه
بازم میگم شما در ایران زندگی میکنید دوست عزیز کمی به وضعیت کشور واقعی تر نگاه کنید
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
@استارتر محترم :
وقتی سروری خریداری میکنید باید از این نکته اطلاع داشته باشید که سرور در کدوم دیتاسنتر هست و توسط کدوم سرویس دهنده ارائه میشود
هر سرویس دهنده برای خود یک sla دارد که در صورت ارائه ملزم به رعایت آن است و در غیر این صورت شما نباید انتظار نا به جایی داشته باشید
پس سعی کنید قبل از هر خرید (مخصوصا خرید های با واسطه) شرایط سرویس دهنده اصلی رو کاملا بررسی کنید و آگاهی 100 درصد کسب کنید
ویرایش توسط mil4ni : August 5th, 2013 در ساعت 19:33
فروش ویزه سرور مجازی ازانگلیس | پشتیبانی به موقع و آپتایم بالا | پنل ریبوت رایگان
سایت : مــــاد وی پـــی اس | یاهو آی دی : vpsmad
....:::: www. madvps .ir ::::....
ببخشید کسی میدونه رابط این سایت پرناک کی هست و از کجا میگیرن سرور رو ایشون نه هارد دوم ما رو میدن نه فکری میکنند برای ما !!! نمیدونم چجوری حل کنیم یک هفته هست هاردی که مشکل داشته هنوز جایگزین نشده !
فروش ویزه سرور مجازی ازانگلیس | پشتیبانی به موقع و آپتایم بالا | پنل ریبوت رایگان
babelirani جان بنده تمام تجربیاتم و گفتم
برای من این انفاقات افتاده بود و بدون نیاز به مواردی که فرمودید و تنها از طریق تیکت به شکایت ما رسیدگی کردن و به تایم سرور نیز افزودن
تقاضا دارم OVH هم به هیچ عنوان دستکم نگیرید چون بنده به توجه به کیفیت و پشتیبانی های خوبی که دیدم اقدام به افزایش سرور ها نمودم
اگر بخواییم بررسی کنیم OVH حد استاندارد تری نسبت به Datashack و... داره
(برای شکایت احتیاجی نیست پیگیری قانونی صورت بگیره سرور به جهت حفظ رضایت مشتری باید اقدامات لازم و انجام بده)
mil4ni جان بنده حدود 5-6 دیتاسنتر و بررسی کردم و همین برای من کفایت میکرد و به این نتیجه رسیدم که دیتاسنتر های اورپایی مشتری مداری بهتری نسبت به دیتاسنتر های امریکایی و کانادایی دارن
خراب شدن هارد - اختلال در پورت - مشکلات نرم افزاری قبل از تحویل به کاربر... تمام این مواردی که عرض کردم از دید یک دیتاسنتر امریکایی شاید طبیعی باشه ولی یک دیتاسنتر مثل رداستیشن حتی اگر کیفیت پایینتری هم داشته باشه نمی پذیره و به جدیت پیگیری میکنه
این موضوع که عرض میکنم و شاید هیچ کس باور نکنه
بنده یک سرور از OVH سفارش دادم بعد از تحویل سرور IP ها به درستی کار نمی کردن ( سرور چهارم بود)
بعد از درخواستی که دادم معلوم شد مشکل از طرف دیتاسنتر هست - 2 روز فرصت خواستن
بعد از حل شدن مشکل و تحویل بلاک های جدید IP 3 هفته به اعتبار سرویس بنده اضافه شد
تنهای چیری که بنده گفته بودم این بود که من اصلا از این روش تحویل سرور راضی نیستم و شما به این حرکت غیر حرفه ای کار من و مختل کردید....
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
خب خداروشکر شما تونستید با این مشکل به وجود اومده کلی خسارت از ما دریافت کنید و با رضایت 100% از شرکت ما جدا شدید، ولی باز هم تاپیک رو ایجاد کردید...
انشالله که موفق باشید.
Ded24.com - Parnak LTD - Since 2009▌
Email : sales[@]ded24.com▌
Tell : 021 77246118 | 24x7 Support And Sales : 0912 197 8921▌
... ,ColoCrossing, Redstation, Gigepipe, HETZNER▌
ببین جناب سعی کن از کلی نگی برام چون اولا پول یه هارد که ادد نکردید برگشت زدید !! دیتا روی هر دو هارد از بین رفت خسارت نداید و رو چه حسابی میگی رضایت 100 % ؟! کلی آبروی بنده پیش مشتریم رفت با 50 تومان پول هارد که حق خودم بوده برگشت زدی برمیگیرده !؟ فکر میکنی با این حرف ها میتونی وژدان خودت رو راضی کنی؟ تازه بنده خیلی مدارا کردم باهات که شکایت نکردم به امور صنفی که شما طبق کدوم بند و تبصره داری بالای 40% سود میگیرین از سرور اختصاصی که ارایه میکنید! تا مشکلی پیش نمیاد سینه سپر میکنی میگی من پشتیبان سرور هستم نه دی سی تا به مشکل هم میخوری دی سی رو میکشونی وسط که دی سی تعلل کرده و بنده ارتباطی نداره! در کل خواستم بگم رضایتی در کار نیست و نبوده و در ضمن خسارتی پرداخت نکردی فقط پول یه هارد رو که آخرم ادد نشد دادی همین!
من واقعاً نمیدونستم، برای اطلاعاتی که شما خودتون وظیفه داشتید پک آپ بگیرید و نگرفتید من باید سود 1ماه شرکت رو به شما تقدیم میکردم تا راضی میشدید؟؟؟
سرورتون داون بود، بالا اومد!!! هارد به سرور اضافه نشده بود، هزینه برگشت داده شد. (بنا به درخواست شما) پس این یعنی شما رضایت شما. شما فرمودید پول هاردی که اضافه نشده رو واریز کتید، که ما تقدیمتون کردیم...
پس دیگه نباید مشکلی باشه که شما بخواید تاپیک بزنید.
موفق باشید
Ded24.com - Parnak LTD - Since 2009▌
Email : sales[@]ded24.com▌
Tell : 021 77246118 | 24x7 Support And Sales : 0912 197 8921▌
... ,ColoCrossing, Redstation, Gigepipe, HETZNER▌
بخدا همش سوتفاهم هست
دیتاسنتر خراب کاری میکنه - مشکلش برای شماها ایجاد میشه....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)