این روز ها آدم چیز های عجیب خیلی میبینه!!
این روز ها آدم چیز های عجیب خیلی میبینه!!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
مال ایشونم نگاه کردم انگار کارو هست.. اصلا این کارو برای من شده معما.میگن آمریکاست.پهنای باندش گرونه.هزینش گرونه. اما هر کی رو میبنی داره مفت مفت کیلویی هاست میده ازش. 100 گیگ رو دیدم دارن میدن 10 هزار تومان ماهانه با پهنای باند نامحدود.. جالبیش اینجاست من خودم از همین سرور دارم وارز استفاده میکنم.. پورتش 100 هست اما تو عمل 1 گ رو رد میکنه..مشخص نیست چه خبره.نیکان که نمایندش هست قیمتهاش بالاست بعد همه دارند از این سرور مفت میدن. چه خبره خدا میدونه![]()
talhoster جان حالا که سایتت راه نیفتاده حداقل کاش یک تاپیک میزدی قیمتهای انواع هاستینگو سرور مجازی و.. رو توش مینوشتی میدیدیم.الان میگی از سرور دانلود ما باید تهیه کنید که من هر چی کلیک میکنم روش چیزی نمیاد.
سلام . دلتا جان !
اول اینکه همون قضیه حروم خوری پیش اومد !
طراح پیدا کردیم 200 هزار تومان که با هزار بد بختی فراهم کرده بودیم رو دادیم بهش ! کلا قیب شد سایت که طراحی نکرد هیچ ... بیا و حالا دنبالش بگرد !
طراح بعدی هم ایران نیست . قرار شد شما تیکت بزنید به Takhoster - سامانه پشتيباني آنلاين اون جا هاست مورد نیازتون رو بگید تا قیمت رو بهتون بدیم .
موفق باشید .
در خدمتم!پس این وحید کجاست
در ضمن من یه موضوع رو بگم
ببخشید ولی اینجا بچه ها دست خودشون نیست , یکم سطح فکرشون رفته بالا , میفهمند دیگه این چیزا رو , نمیشه به این راحتی ......
ایشالا در آینده یکم بیشتر فکر کنید روی آفر هاتون
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
اجازه مصرف هم میدین ؟!فروش ویژه هست 89 گیگ می خواهید مصرف کنید می خواهید نکنید ... میشه مصرف کرد یا نمی شه ... این فروش فقط ویژه و با دو حرف 89 بسته شده همین و بس !
ولی خداییش هم تک هاسترجان بچه ها راست میگن یکم که نه خیلی شک برانگیزه اخه از کجا 89 ترابایت میارید ?
من که میرم تو سایت caro میزنه 10 ترابایت پهنای باند اضافه 400 دلار چطوری میصرفه برات .... ( حتما میتونی ردیف کنی که گفتی دیگه ) اومدی 89 رو با 89 ست کنی یه چیز عجیبی در اومدا
یکم به ما پهنای باند بده خدایی همیشه رپیدفا بنده خدا داون میشه سره پهنای باندمن 5 برابر این مبلغ رو که آفر زدی رو میدم فقط بخش هات فایل منو ساپورت کن
هم ثواب داره هم بچه ها انقدر بهم فحش نمیدن
خدایی میگم من پایه ام
ویرایش توسط Arte : March 9th, 2010 در ساعت 00:31
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)