-
عضو دائم
خبر ویژه: افتتاح حساب پی پال از آمریکا همراه با حساب بانکی + کد ملی + ویزا کارت - نت ایران
بسمه تعالی
با عرض سلام خدمت دوستان و کاربران عزیز
هرچند فکر می کنم نیاز به معرفی نباشد، اما بنده کریمی هستم از فناوری اطلاعات نت ایران
همان طور که با شعار : قدرتی نو ظهور در عرصه خدمات وب و تجارت الکترونیک آمدیم، گام به گام در نیل به این هدف نزدیک و نزدیک تر می شویم و در این راه استوار ایستاده ایم.
به امید روزی که بتوانیم از دیتا سنتر خودمان در داخل کشور به عزیزان سرور ارائه کنیم!
و اما اصل مطلب: همان طور که به عزیزان قول داده بودیم ، سرویس ارائه اکانت پی پال رو مد نظر داشتیم که راه اندازی کنیم
ولی به دلیل تراکم کاری و برخی مشکلات سعی کردیم سرویس های خودمون رو اولیت بندی کنیم
هر سرویسی که مهمتر باشد و کاربران بیشتری را تحت پوشش قرار دهد در اولویت قرار دادیم ( با توجه به امکانات)
برای کسب اطلاعات بیشتر تاپیک های قبلی ما رو بررسی کنید
1- http://www.webhostingtalk.ir/f172/83713/index3.html
2- http://www.webhostingtalk.ir/f11/84893/
3- http://www.webhostingtalk.ir/f172/85241/
4- همین تاپیک
و اما سرویس ما :
افتتاح حساب پی پال از آمریکا همراه با حساب بانکی + کد ملی + ویزا کارت + فعالسازی درگاه پرداخت پی پالی تاریخ افتتاح قدیمی توسط فناوری اطلاعات نت ایران
این سرویس در حالت کلی شامل 3 نوع و یک آپشن انتخابی می باشد. که در پست بعدی به تفصیل اشاره و معرفی می شود.
1- اکانت وریفای شده با ویزا و حساب بانکی از آمریکا
2- اکانت وریفای شده با ویزا و حساب بانکی از آمریکا + کد ملی ثبت شده
3- اکانت وریفای شده با ویزا و حساب بانکی از آمریکا + کد ملی ثبت شده + همراه با 2-3 ماه سابقه افتتاح حساب
گزینه انتخابی :
1- فعال سازی اکانت برای داشتن قابلیت درگاه + نصب + کانفیگ + راه اندازی + تست + تحویل
با سپاس
موفق باشید.
با تشکر از انتخاب و اعتماد شما
مجموعه فناوری اطلاعات و ارتباطات نت ایران
ویرایش توسط arc1o0 : May 9th, 2014 در ساعت 15:48
-
تعداد تشکر ها ازarc1o0 به دلیل پست مفید
abbas141, downloaddl, Farzinn, iran-developers, itm7.com, kandabpars, mafia1990, seyyed_ahmad, shirazshop, thanker, TN Projects
-
July 7th, 2013 11:42
# ADS
-
December 1st, 2013, 19:00
عضو دائم
پاسخ : خبر ویژه: افتتاح حساب پی پال از آمریکا همراه با حساب بانکی + کد ملی + ویزا کارت - نت ایران
-
تعداد تشکر ها از arc1o0 به دلیل پست مفید
-
December 1st, 2013, 20:29
پاسخ : خبر ویژه: افتتاح حساب پی پال از آمریکا همراه با حساب بانکی + کد ملی + ویزا کارت - نت ایران
چطور میشه شهروند اونجا شد ، این انجام بشه ، بقیه حلّه
-
تعداد تشکر ها از name3 به دلیل پست مفید
-
December 1st, 2013, 23:14
عضو دائم
این رو از سفارت سویس پیگیر باشید.
-
-
December 2nd, 2013, 22:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
name3
این مساله در طرح کسب و کار بنده ، باید انجام شود ، بنابراین اگر دقیقاً عملی است ، بفرمایید: آیا امکان ثبت شرکت هم وجود دارد ؟
ثبت شرکت با سرمایه ی زیر ۵۰۰ هزار دلار برای شما موقعیت اقامتی فراهم نمی کند.
چطور میشه شهروند اونجا شد ، این انجام بشه ، بقیه حلّه
لاتاری؟ مهاجرت کاری؟ تحصیلی و سپس کار؟ ازدواج با آمریکایی؟ پناهندگی؟ استعدادهای خاص eb1 ؟ اینجا کشور مهاجر هاست دیگه.
----------------------------------------------------------
-
تعداد تشکر ها ازcamelian77 به دلیل پست مفید
-
December 9th, 2013, 22:08
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از scorp به دلیل پست مفید
-
December 9th, 2013, 23:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
scorp
قیمت اکانت رو بفرمایید
خدمت شما
شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات نت ایران - سبد خرید
-
-
December 14th, 2013, 14:35
عضو انجمن
با درود
من یک حساب پی پل 3 ساله وریفاید دارم که تو این مدت کل تراکنشام به 30 تا هم نمیرسه و حدو.د 12 دلار هم توش موجودی دارم و مشکلی هم تا حالا نداشتم تا اینکه 2 هفته پیش همینجوری لیمیت شده و ازم عکس کارت شناسایی و مدرکی از محل سکونت میخواد.
شخصی هم که این حساب را برام اوکی کرده الآن بهش دسترسی ندارم و آدرس و مشخصات حسابم از دوبی هست.
بنظرتون کاری میشه کرد واسه از لیمیت درآوردن حساب ؟ اگه آره که هزینش چقدر میشه ؟
با سپاس
-
تعداد تشکر ها از sina به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2013, 15:54
عضو دائم
سلام
لطفا از طریق یاهو، تیکت ، اسکایپ یا تلفن در ارتباط باشید.
با تشکر
-
-
December 16th, 2013, 01:12
یک سوال دارم
میشه با پی پال به حساب بانکی افراد در کشورهای مختلف پول واریز کرد؟ یا فقط پی پال به پی پال امکان پذیره؟!
-
تعداد تشکر ها از Saati به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2013, 15:05
عضو دائم
یک سوال دارم میشه با پی پال به حساب بانکی افراد در کشورهای مختلف پول واریز کرد؟ یا فقط پی پال به پی پال امکان پذیره؟! ******* سلام فقط به حساب پی پال اون فرد می تونید منتقل کنید اگه اون فرد حساب بانکیش رو به حساب پی پالش متصل کرده باشه می تونه موجودی رو از پی پال به حساب بانکیش منتقل کنه.. موفق باشید.
-