سی پنل
پلسک
دایرکت ادمین
دیگر کنترل پنل ها
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
مرسی نیما جان؛
در سی پنل می تونید کانفیگ کنید برای ورود به هر یوزر از نام کاربری و رمز عبور خودش استفاده کنید، در سی پنل هم می تونید یوزری بجز root و یا جایگزین root تعریف کنید،
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
من دیفالت رو بررسی کردم.
ببنینید قدرت cpanel فقط و فقط به whm هست در غیر این صورت من امکانی رو در cpanel نمیبینم که در دایرکت ادمین نباشه
شما در دایرکت مجبور هستید دیتابیس هاتونو جدا جدا لوگنین کنید اما در cpanel میتونید بین همه دیتابیس ها رفت و امد داشته باشید که 98% هاستینگ های دنیا با cpaenl به همین صورت هستند
همچنین در cpanel شما نمیتونید cron برای پشتیبان گیری در ساعتی خاص تعریف کنید و مدریت ضعیفی داره که باید یک پلاگین هست نصب کنید که اون هم باز به قدرت و امکانات دایرکت ادمین نمیرسه
کاربر میتونه خودش پشتیبان بگیره و ریستور کنه و cpanel این امکان رو نداره. شاید بشه گقت مهمترین مزیت هایی باشن که از دید من دایرکت ادمین رو قدرتمند نشون میده.
در سی پنل اتوماتیک A Record. های لازم برای هاست ها ایجاد می شه و این مورد خیلی راحت تر نسبه به DA هست
از دوستان نظر یا تجربه کاری دیگری نداریدکه به اشتراک بگذارید ؟
کنترل پنل فقط باید بنا به نیازت انتخاب بشه
من این طور فهمیدم :
دایرکت ادمین برای ما ایرانی ها بهتره به چند دلیل :
1. همون طور که می دونید سرعت اینترنت ما ایرانی ها در شرایط مطلوبی نیست ! و سرعت دایرکت ادمین نسبت به سی پنل بالا تر هست .
2. تحریم با سی پنل . بدون تحریم با دایرکت ادمین
3. دایرکت ادمین هزینه ماهیانه اش کمتر هست ! و همچنین هزینه نامحدود لایسنس هم داره ( یه بار پرداخت برای همیشه )
اگر نکته ای جا افتاده بگید .
ممنون از همه گی دوستان .
برای سرور های ضعیف؛ مخصوصا مجازی بهتر از سی پنل هست، چون سی پنل بیشتر از دایرکت ادمین از منابع سرور استفاده می کنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)