صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 26 , از مجموع 26

موضوع: █ میهن سرور █ 1 گیگ رم 50 گیگ هارد 18.500 تومان █ سرور های مجازی قدرتمند آلمان و انگلیس

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید Mohsen6558 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    122
    تشکر شده در
    99 پست

پیش فرض پاسخ : █ میهن سرور █ 1 گیگ رم 50 گیگ هارد 18.500 تومان █ سرور های مجازی قدرتمند آلمان و انگلیس

با سلام و احترام
    به مدت شش هفت ماه از ایشون دو تا سرور داشتم (آمریکا / انگلیس) راضی بودم و مشکل خاصی نبود حتی یه بار پسورد لینوکس رو فراموش کردم کمک کردن برای ریکاوریش.
    در کل راضی بودم و حیف شد که دیگه سرویس ارائه نمی دن.

2. تعداد تشکر ها از Mohsen6558 به دلیل پست مفید

عضو جدید PatronHost.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    68
    تشکر تشکر شده 
    28
    تشکر شده در
    26 پست

پیش فرض پاسخ : █ میهن سرور █ 1 گیگ رم 50 گیگ هارد 18.500 تومان █ سرور های مجازی قدرتمند آلمان و انگلیس

مثل اینکه شما بیش از حد پرو هستید و مدعی هستید که میفهمید؟؟ یاد گرفتی بک آپ بگیری ؟ یاد گرفتی پنل vmware بدی به کاربرت ؟

تلفظ من همینجوریه و یه آدم بی سوادم , کسانی که من رو میشناسند میدونن که کی هستم و چه تخصص هایی دارم.

دوستان اینا 12 اکتبر ساعت9 شب به من پیغام دادند که که تا 14 اکتبر سرور خاموش میشه !!!! (عجب زمان زیادی دادند )

چه 1 روز چه 30 روز هنوز سرویس یکماه من تموم نشده, مثل اینکه خیلی عادت کردید 1 روز 1 روز رو به حساب نیارید.

مگه مردم مسخره شما هستند که هزینه کانفیگ کنند و هنوز یک ماه نشده بیاید سرور رو جمع کنید و بک آپ هم ندید !!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

من وظیفه داشتم که اطلاعاتی که در مورد این سرویس دهنده داشتم رو در اختیار بقیه بزارم.

روزهای اول تا خرید با احترام برخورد می کنند و وقتی شما در خواستی ازشون دارید اینجوری پاسخ میدند.

عضو جدید PatronHost.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    68
    تشکر تشکر شده 
    28
    تشکر شده در
    26 پست

خوشم میاد سری میره پستش رو ادیت میکنه - حتی توی تیکت هم یک جوابش رو پاک کرده بود.

باشه شما درخت , ولی همون بهتر که خشک شدید و دیگه دارید میرید.

آبروی همه سرویس دهنده ها رو میبرید شما و امثال شما.

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    251
    تشکر تشکر شده 
    791
    تشکر شده در
    599 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط PatronHost.com نمایش پست ها
    مثل اینکه شما بیش از حد پرو هستید و مدعی هستید که میفهمید؟؟ یاد گرفتی بک آپ بگیری ؟ یاد گرفتی پنل vmware بدی به کاربرت ؟

تلفظ من همینجوریه و یه آدم بی سوادم , کسانی که من رو میشناسند میدونن که کی هستم و چه تخصص هایی دارم.

دوستان اینا 12 اکتبر ساعت9 شب به من پیغام دادند که که تا 14 اکتبر سرور خاموش میشه !!!! (عجب زمان زیادی دادند )

چه 1 روز چه 30 روز هنوز سرویس یکماه من تموم نشده, مثل اینکه خیلی عادت کردید 1 روز 1 روز رو به حساب نیارید.

مگه مردم مسخره شما هستند که هزینه کانفیگ کنند و هنوز یک ماه نشده بیاید سرور رو جمع کنید و بک آپ هم ندید !!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

من وظیفه داشتم که اطلاعاتی که در مورد این سرویس دهنده داشتم رو در اختیار بقیه بزارم.

روزهای اول تا خرید با احترام برخورد می کنند و وقتی شما در خواستی ازشون دارید اینجوری پاسخ میدند.
    دقت کنید که کلماتی که استفاده میکنید نشان دهنده شخصیت شماست .
    درخت هرچه پربارتر ، سر به زیر تر .
    اگر تخصص داشتید از ما لینک دانلود بکاپ این نوع سرویس رو نمیخواستید .
    هرکس به تناسب شخصیت و سطحش باهاش برخورد میشود .
    یک جمله هست : ( بفرما.بشین.بتمرگ هر سه تای آن یک معنی میده ) اما بستگی به ..

نقل قول نوشته اصلی توسط felfel نمایش پست ها
    من یک ماه از ایشون سرور داشتم تو این یک ماه 2بار خود به خود مشکل پیش اومد که درست کردن بار دورم گفتند 15 تومان میگیریم تا سرور رو مجدد کانفینگ کنیم کانفینگ خاصی هم نبود!!! خوبه تمدید نکردم
    شما اگر کاربر ما هستید ایمیلی که داخل پرتال ثبت کردید رو در همین جا قرار بدید . داخل تاپیک دیگر هم گفتیم اگر کاربر هستید ایمیلتون رو ارسال کنید و حتی پیام خصوصی هم ارسال شد .اما هیچ پاسخی دریافت نشد . بنده تا به حال با همچین اکانتی داخل انجمن در ارتباط نبوده ام حتی برای خرید یا سوالات . بنابراین بهتر هست کمی به واقعیات نزدیک شویم .
    ویرایش توسط Mihan-Server : October 14th, 2013 در ساعت 19:01

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    251
    تشکر تشکر شده 
    791
    تشکر شده در
    599 پست

اراجیف؟!
    چقد زیبا حرف می زنید شما!
    چه دلیلی داره بخوام اراجیف بگم به شما!؟!!! سرورتون خود به خود ibs خراب میشد و بعدشم ریموت نمی داد! که برای روشن شدنش خواستید 15 تومان بگیرید! خوبه بک آپ داشتم وعلا مثل همین مشتریاتون سرم میومد!
    ایمیل من میل اصلیم هست و بنابه مسائلی نمیشه پاپلیک کنم! من اگر بخوام هربار بعد از عوض کردن سرور ایمیلمو رو تو تاپیک ها بزارم که دیگه هیچ!
    موفق باشید جناب اراجیف!!
    سرور ibs خود به خود خراب میشد ؟! .. بعد هم ریموت نمیشد ؟! !!
    خیلی جالب صحبت میکنید . شما میتونید مدرکی ارائه بدید که ما گفته باشیم :
    " برای روشن کردن سرور مجازی 15 هزار تومان بپردازید ؟!!! "
    عزیز یک چیزی بگید که حداقل به واقعیات نزدیک تر باشد ..
    شما مشتری ما نیستید میدونید چرا ؟
    بدلیل اینکه ما برای هر سرور مجازی پنل تحت وب ، داخل پرتال داریم در بخش سرویس های من ---> مشخصات سرور مجازی
    و اگر کاربر ما باشید میتونستید از پنل بهرهمند بشید .
    حتی همین اطلاعات نشان میدهد که شما اصلا با ما ارتباطی هم نداشته اید .

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    251
    تشکر تشکر شده 
    791
    تشکر شده در
    599 پست

اولا من نگفتم روشن کردن گفتم کانفینگ کردن = سرور داون بود با هزینه کانفینگ می خواستید اوکی کنید!!
    دوما چه حرفایی می زنید شما آقای رضاتبار
    اتفاقا من بارها و بارها پرسیدم از شما که پنل تحت وب ندارید؟!
    گفتید به دلیل امنیت بیشتر فغلا برش داشتیم
    اینم عکس پنلتون که همین حالا گرفته شد
    من که پنلی نمیبینم!
    http://uploadtak.com/images/o1493_lol.png

بعدشم گفتید موردی برای هارد پیش اومده بود و سرور اوکی شده! پس الکی می خواستید 15 تومن برای کانفینگ بگیرید ؟
    مدرک هم می خواید تو آرشیو یاهو میبینم اگه پاک نشده باشه همینجا میزارم براتون
    عجب .. آقای محترم ، لطفا درست عنوان تاپیک را بخونید ....... !!!!!!
    فکر کنم شما ما را با Mihan VPS - پشتیبانی اشتباه گرفته اید . ( تشابه اسمی )

اکانت کاربری ایشون در انجمن : http://www.webhostingtalk.ir/member/52358/ هست .
    ویرایش توسط Mihan-Server : October 14th, 2013 در ساعت 19:38

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)