با سلام و احترام
به مدت شش هفت ماه از ایشون دو تا سرور داشتم (آمریکا / انگلیس) راضی بودم و مشکل خاصی نبود حتی یه بار پسورد لینوکس رو فراموش کردم کمک کردن برای ریکاوریش.
در کل راضی بودم و حیف شد که دیگه سرویس ارائه نمی دن.
با سلام و احترام
به مدت شش هفت ماه از ایشون دو تا سرور داشتم (آمریکا / انگلیس) راضی بودم و مشکل خاصی نبود حتی یه بار پسورد لینوکس رو فراموش کردم کمک کردن برای ریکاوریش.
در کل راضی بودم و حیف شد که دیگه سرویس ارائه نمی دن.
مثل اینکه شما بیش از حد پرو هستید و مدعی هستید که میفهمید؟؟ یاد گرفتی بک آپ بگیری ؟ یاد گرفتی پنل vmware بدی به کاربرت ؟
تلفظ من همینجوریه و یه آدم بی سوادم , کسانی که من رو میشناسند میدونن که کی هستم و چه تخصص هایی دارم.
دوستان اینا 12 اکتبر ساعت9 شب به من پیغام دادند که که تا 14 اکتبر سرور خاموش میشه !!!! (عجب زمان زیادی دادند )
چه 1 روز چه 30 روز هنوز سرویس یکماه من تموم نشده, مثل اینکه خیلی عادت کردید 1 روز 1 روز رو به حساب نیارید.
مگه مردم مسخره شما هستند که هزینه کانفیگ کنند و هنوز یک ماه نشده بیاید سرور رو جمع کنید و بک آپ هم ندید !!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من وظیفه داشتم که اطلاعاتی که در مورد این سرویس دهنده داشتم رو در اختیار بقیه بزارم.
روزهای اول تا خرید با احترام برخورد می کنند و وقتی شما در خواستی ازشون دارید اینجوری پاسخ میدند.
خوشم میاد سری میره پستش رو ادیت میکنه - حتی توی تیکت هم یک جوابش رو پاک کرده بود.
باشه شما درخت , ولی همون بهتر که خشک شدید و دیگه دارید میرید.
آبروی همه سرویس دهنده ها رو میبرید شما و امثال شما.
دقت کنید که کلماتی که استفاده میکنید نشان دهنده شخصیت شماست .
درخت هرچه پربارتر ، سر به زیر تر .
اگر تخصص داشتید از ما لینک دانلود بکاپ این نوع سرویس رو نمیخواستید .
هرکس به تناسب شخصیت و سطحش باهاش برخورد میشود .
یک جمله هست : ( بفرما.بشین.بتمرگ هر سه تای آن یک معنی میده ) اما بستگی به ..
شما اگر کاربر ما هستید ایمیلی که داخل پرتال ثبت کردید رو در همین جا قرار بدید . داخل تاپیک دیگر هم گفتیم اگر کاربر هستید ایمیلتون رو ارسال کنید و حتی پیام خصوصی هم ارسال شد .اما هیچ پاسخی دریافت نشد . بنده تا به حال با همچین اکانتی داخل انجمن در ارتباط نبوده ام حتی برای خرید یا سوالات . بنابراین بهتر هست کمی به واقعیات نزدیک شویم .
ویرایش توسط Mihan-Server : October 14th, 2013 در ساعت 19:01
سرور ibs خود به خود خراب میشد ؟! .. بعد هم ریموت نمیشد ؟! !!
خیلی جالب صحبت میکنید . شما میتونید مدرکی ارائه بدید که ما گفته باشیم :
" برای روشن کردن سرور مجازی 15 هزار تومان بپردازید ؟!!! "
عزیز یک چیزی بگید که حداقل به واقعیات نزدیک تر باشد ..
شما مشتری ما نیستید میدونید چرا ؟
بدلیل اینکه ما برای هر سرور مجازی پنل تحت وب ، داخل پرتال داریم در بخش سرویس های من ---> مشخصات سرور مجازی
و اگر کاربر ما باشید میتونستید از پنل بهرهمند بشید .
حتی همین اطلاعات نشان میدهد که شما اصلا با ما ارتباطی هم نداشته اید .
عجب .. آقای محترم ، لطفا درست عنوان تاپیک را بخونید ....... !!!!!!
فکر کنم شما ما را با Mihan VPS - پشتیبانی اشتباه گرفته اید . ( تشابه اسمی )
اکانت کاربری ایشون در انجمن : http://www.webhostingtalk.ir/member/52358/ هست .
ویرایش توسط Mihan-Server : October 14th, 2013 در ساعت 19:38
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)