بسیار عالی، موفق باشین
^_^
▃ ▅ ▇ ▓ WebHostingTalk.ir ▓ ▇ ▅ ▃
هنوز باهاش کارنکردم اما کاش بشه با دامین یا سابدامین ست کرد اینطوری عالی تر میشه!
اگر مثل سایتای دیگه یه کد جاوایی چیزی بزارن که ما داخل ایندکس سایتمون بزاریم که روی دامین شخصیمون باشه خیلی بهتر میشه/من قبلا از اتوشارژ داشتم که بهم کد داده بود/اگر شما هم راه بندازین عالی میشه
ای کاش میشد هر کسی یک قالب بتونه واسه این طراحی کنه و به دلخواه خودش قرار بده بعد ای کاش میشد دامین دلخواه روی این ست کردمنم همینو میخوام!هنوز باهاش کارنکردم اما کاش بشه با دامین یا سابدامین ست کرد اینطوری عالی تر میشه!
اگه دامنه هم بشه اختصاصی گذاشت عالی میشه
واقعا عالی بوده
خیلی خوب هست
کاش واسه اعضا پی لاین پرداخت با حساب کاربری هم میذاشتید
خیلی خوب میشد
بنده هم مثل سایر کاربران درخواستهای زیر رو دارم:
1. بشه ساب دامنه یا دامنه شخصی خودمون بهش متصل کنیم.
2. بخش پشتیبانی و ارتباط با ما رو خودمون به عهده بگیریم و مشخصات خودمون باشه.
3. قالب رو بشه ویرایش و شخصی سازی کرد.
4. سیم کارت رایتل و ترجیحا تالیا هم اضافه بشه.
5. داخل پانل مدیریت خودمون لیست کارتهای فروخته شده به همراه تراکنش رو بتونیم ببینیم. (البته شاید گذاشته باشید نمیدونم)
اگه بشه دامنه شخصیمون رو بهش وصل کنیم دیگه قاصدک و رایان مهر میرن برا خودشون , عالیه![]()
الله
به نظرم مشکلی که داره اینه که برای کارت شارژ ایرانسل حدود 90درصد شارژ شگفت انگیز میزن
باتوجه به اینکه کدهای ussd (اگه درست گفته باشم) که شرکتای مختلفی مثل 733 و 734 و ... امکان شارژ به صورت شگفت انگیز هم ارائه میکنن ، این یک ضعف محسوب بشه و مشتریان کمتری رو بپذیره .
من خودم شخصا تنها شارژ شگفت انگیز میزنم و اگرم بخوام شارژ به صورت غیرمستقیم تهیه کنم ازجایی میگیرم که بتونم به اون صورت هم استفاده کنم .
این صرفا یک پیشنهاد بود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)