پویا سرور کجا بود وقتی آذران وب داشت هاست و دامین میفروشت و نمایندگی واقعی می داد
پویا سرور کجا بود وقتی آذران وب داشت هاست و دامین میفروشت و نمایندگی واقعی می داد
آقایreza0071 از کجا مطمئنید؟ اولاً اونا خوب پولدارند راحت هر کاری می خوان می کنند دیگه
ثانیاً برید این پست رو ببینید که از میهن وب هاست شکایت شده و از کیفیت سرویس هاشون راضی نبودند
از همین انجمن..
مشکل با هاست میهن وب هاست ، راهنماییم کنید ! [بایگانی] - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
در ضمن هاست دی ال با اینکه ادعا داشت امنیتش بسیار بالاست چند وقته پیش توسط سورنا هک شد.
هم خودم دیدم و هم تو اینترنت اخبارش هست.
تازه من کی ادعا کردم از همه بهترم میگم پویا سرور از همه بهتره
شما فقط یه بار امتحانش کنید بدون شک عاشقش میشید
از پشتیبانی و سرعت وامنیت و کیفیت گرفته تا... همه چیزش عالیه
از حرفmizbandownload هم خوشم اومد
آقای irnahost تو بخش اخبار هست آیدیشونو که دارید... اگه اونو ادد می کردید الان می تونستید نمایندگی رایگان هاست نامحدود بگیرید.
هنوز هم دیر نشده ادد کنید poyaserver_com
آقای plusreseller اون متنو به خاطر این نوشتم که بهم نمایندگی رایگان هاست نامحدود دادند اون هم با سرعت، امنیت و کیفیت بالا نه به اندازه کیفیت بعضی از هاستینگ ها که نمایندگی ارزون میدن ولی به گوه خوردن هم نمی ارزند. پس شما هم بذارید سالم فعالیت کنیم. لازم نیست با کوچیک کردن بقیه بالا برید.
آقایmehradad خوب اونا داشتن با چندین دامین دیگه مثل همین سایت فضاها که الان بستنش هاست و نمایندگی می فروختند. همین الان چندتا هاستینگ زیر نظر اوناست یکیش www.hostearzan.com هست. (می خواهید چهار پنج تا دامین دیگه معرفی کنم که هر کدوم بیشتر از هفت سال فعالیت می کنند؟)
علاوه بر اون مهم سرعت، امنیت و کیفیتی هست که دارند.
ویرایش توسط mamj : July 16th, 2013 در ساعت 19:57
در خدمتیم
آنلاین سرور | خرید هاست ، خرید سرور مجازی ، خرید سرور اختصاصی ، نمایندگی هاست ، ثبت دامنه
میتوانید تاپیک های فروش ما را در انجمن مشاهده نمایید و از هر فردی بپرسید در ارتباط با شرکت میزبان داده پاسارگاد خدمتتان در ارتباط با ما خواهند گفت
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
سلام دوست عزیز شما می توانید از خدمات مابهرمند گردید لطفا سایت را بازدید کنید. گستر هاست
--------------------------------------------------------------------------
ما بهترین نیستم .اما بر این عقیده استوار هستیم که همیشه حق با مشتری است.
---------------------------------------------------------------------------
نحوه پاسخگویی :
تماس تلفنی : 8 صبح تا 3 بامداد -/ تیکت : پاسخگویی حداکثر در اوج ترافیک 10 دقیقه / پشتیبانی برخط(OnLine- 24)
با آیدی یاهو با ما در تماس باشید در (امضا) موجود است.
با پشتیبانی مناسب وقیمت مناسب.
سلام دوست عزیز من خودم الان دارم در ذمینه دامین و هاست فعالیت می کنم واز سرویس های آذران وب استفاده کردم در باره خیلی رازی هستم قیمت هاش مناسب سرویس پشتیبانی خوبی داره من که خیلی رازی هستم پیشنهاد میکنم شما از آذران وب هاست وسرور بگیر![]()
فقط پویا سرور دات کام poyaserver.com
پشتیبانی 24 ساعته
7 روز گارانتی بازگشت وجه داره
در صورت هک شدن سایت تون بهتون جریمه پرداخت می کنه
مدیراش و پشتیبانی هم آدمای خیلی خوبین و حتی اگه بهشون توهین هم بکنی چیز بدی نمیگن
و...
این هم آیدی پشتیبانی پویا سرور poyaserver.com
تیکت ها و تماس ها و پیامک ها رو همه در همون لحظه جواب میدن چون گفتم که پشتیبانی شون 24 ساعته هست.
مشکلی داشتید هم سریع حل می کنند و تا حالا هم قطعی و کند شدن سرعت هم نداشتند به خصوص حالا که سرورشون رو انتقال دادند.
دوست عزیز چی رو پیگیری نمی کنند؟ مگه من چی گفتم؟
ایشون نمایندگی هاست تایید شده می خوان من هم پویا سرور به نظرم که تو ایران معتبرترین هست رو بهشون معرفی کردم
پس لطفاً الکی مشکل درست نکنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)