ممنونم از راهنماییتون![]()
irpowerweb.com
پشیمون نخواهید شد
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
میهن وب هاست مناسب برای سایت های پربازدید نیست ولی اگه بازدید خاصی نداره می تونید ازشون تهیه کنید
سلام دوست عزیز
بنده به ترتیب بر اساس فرمایشات دوستان و موردی که شما مد نظر دارید و سوال کردید، نظر خودم را عرض می کنم
از نظر بنده شرکت های نت افراز - آبتین وب و irpower وب خوب هستن و بهترین راندام را از بیشتر نظر ها دارند
نت افراز پشتیبانی بسیار قوی و سرویس های مناسب برای سایت های پر بازدید و معمولی را دارد ولی کمی قیمت بالاست
شرکت آبتین وب هم یجورایی الان آچار فرانسه شده و همه نوع هاست به سرویس هاش اضافه کرده و برای هر نوع هاستی سرویس ماهانه و سالانه داره - از نظر پشتیبانی هم بنده بر اساس شنیده ها و تجربه دیدم که کاربران راضی هستند و تو لیست مشتریان این شرکت هم سایت های بسیار پربازدید و خوبی وجود دارد که با whois گرفتن سایت ها ، از میزبانی این سایت ها توسط آبتین وب مطمئن شدم
شرکت irpower وب هم که یکی از شرکت های خوب قدیمی و با کیفیت است که از نظر پشتیبانی هم عالی هستند و هم سرویس هاشون آپتایم بالا و خوبی داره و کلا این شرکت هم تایید می شود از بنده حقیر
پیشنهاد می کنم این 3 سایت را بررسی کنید و برای تست به هر شرکت یک ایمیل ارسال کنید و سوال خاص خود را بپرسید که هم پاسخ ها بررسی شود و هم سرعت پاسخگویی این 3 شرکت
بنده به ترتیب اولویت شرکت ها را برای شما دوست عزیز عرض کردم که امیدوارم مفید واقع بشه
موفق باشید
ویرایش توسط raminsat1 : June 7th, 2013 در ساعت 17:34 دلیل: تغییر متن
با سلام
دوست عزیز
شما درسته که میخوای تازه شروع کنی ولی خوب بهتره که از همون اول خوب استارت بزنی
ما برای کار شما سرویسی رو ارائه میکنیم شما نه در حال حاظر بلکه در اینده هم نیازی به جا بجائی هاست نداشته باشید
خود انتقال اطلاعات از هاستی به هاست دیگر کاریست بس مشکل
دیتا شنتر های ما همیشه پایدار و با قدرت فراوان بوده اپتایم بالا و واقعی
پشتیبانی 24 ساعته
تیم متخصص و طراح وب و اشنا به امور وب هاستینگ
اگر مایل بودید میتوانید از سرویس افتتاحیه ما استفاده کنید اگر تست شما رضایت بخش بود
در ادامه کار نیز ما یاریتان خواهیم کرد
اعضا - شرکت نوین پندار وب سرویس
من از پارس پک وی پی اس داشتم
پشتیبانیش خوبه اما حل کننده مشکل نیست . فقط پاسخ میدن
اگر بخواهیید ما پلن رایگان از ایران را برای شروع به شما ارایه می دهیم.
پردیس رو پیشنهاد نمی کنم. میهن وب هاست هم خیلی معمولی هست
ولی سرور ایران - مخصوصا افرانت رو پیشنهاد میدم. عالی هست.
سرور پارس و شرکت فراسو رو بررسی کنید.
سعی کنید حتما با شرکت -+ تلفن تماس + نماد الکترونیک + دفتر تهران و کلا یک بررسی کنید به یک شماره ایرانسل هم اصلا اعتماد نکنید!!!
تجربه بنده به شما دوست عزیز...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)