-
May 29th, 2013, 23:51
پاسخ : جم شدن همیشگی لیبرتی رزرو (liberty reserve) ! مدیر سایت لیبرتی دست گیر شد!

نوشته اصلی توسط
farshidonline
عجب !
6 بیلیون دلار !
خوب حالا ما دیگه پس باید بی خیال پولمون بشیم ؟
-
تعداد تشکر ها از behnam289 به دلیل پست مفید
-
May 29th, 2013 23:51
# ADS
-
May 30th, 2013, 01:21
پاسخ : جم شدن همیشگی لیبرتی رزرو (liberty reserve) ! مدیر سایت لیبرتی دست گیر شد!
فکر کنم پرونده لیبرتی بسته شده دیگه و فقط شهروندهای آمریکایی که مشخصاتشون را درست داده بودند و کارهای خلاف با پولشون نکردند بتواننددر آینده پولشون را با کسر مالیت پس بگیرند.
سیستمی که به صورت گسترده بدون سند خوردن و سورس پول جابجا بکنه معلوم بود به چنین سرنوشتی دچار میشه
-
تعداد تشکر ها از farshidonline به دلیل پست مفید
-
May 30th, 2013, 02:33

نوشته اصلی توسط
farshidonline
فکر کنم پرونده لیبرتی بسته شده دیگه و فقط شهروندهای آمریکایی که مشخصاتشون را درست داده بودند و کارهای خلاف با پولشون نکردند بتواننددر آینده پولشون را با کسر مالیت پس بگیرند.
سیستمی که به صورت گسترده بدون سند خوردن و سورس پول جابجا بکنه معلوم بود به چنین سرنوشتی دچار میشه
شهروندان محترم ایرانی باید چه کنند ؟ :|
لیبرتی ایران را قبول میکرده نام ایران تو لیست کشور هاش بوده باید پول ایرانی ها را هم پس بدند خوب
باید برای پس گرفتن چه کرد ؟ بگید من انجام بدم نتیجه را بگم
شاید قبول کنند
به هر حال بهتر از دست رو دست گذاشتنه
-
-
May 30th, 2013, 02:39
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
behnam289
هیچی جای پی پال را نمیگیره اما داخل ایران داشتن پی پال سخته .
اما وب مانی این طور نیست . به ویزا کارت و بانک اکانت که واریز میکنه ....
وب مانی از روسیه هست و فکر نمی کنم بتونن کاری بهش داشته باشند!
البته وب مانی به کاربران personal passport می دهد که یعنی کپی برابر اصل مدارک شناسایی کاربران را می گیرد و کاربران آن مخفی نیستند. سال 86 بود که من از طریق نمایندگی که در ایران داشتند personal passport گرفتم.
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
May 30th, 2013, 02:43
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
behnam289
لیبرتی ایران را قبول میکرده نام ایران تو لیست کشور هاش بوده باید پول ایرانی ها را هم پس بدند خوب
شاید قبول کنند
کل دولت ایران رو آمریکا زده تحریم کرده بانکهای ایرانی رو هم توقیف کرده و پولشون رو توقیف کرده نمیزاره ایران پس بگیره.. بعد شما میگی باید پول ایرانی ها رو پس بدند؟
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
May 30th, 2013, 04:55

نوشته اصلی توسط
delta
کل دولت ایران رو آمریکا زده تحریم کرده بانکهای ایرانی رو هم توقیف کرده و پولشون رو توقیف کرده نمیزاره ایران پس بگیره.. بعد شما میگی باید پول ایرانی ها رو پس بدند؟

خوب وقتی ما میریم در یک سایتی که با ایران مشکل داره با دوز کلک ثبت نام میکنیم بله میتونند طبق قانونشون ندند.
اما لیبرتی با ایران مشکلی نداشته
چون نام ایران تو لیست گشور هاش بوده اصلا مشکلی نداشته. پس مسئولیتش را باید کی قبول کنه ؟
-
-
May 30th, 2013, 05:58

نوشته اصلی توسط
shivahost
البته وب مانی به کاربران personal passport می دهد که یعنی کپی برابر اصل مدارک شناسایی کاربران را می گیرد و کاربران آن مخفی نیستند. سال 86 بود که من از طریق نمایندگی که در ایران داشتند personal passport گرفتم.
نمایندگی داره وبمانی ؟! آدرس سایت نمایندگیش را اگر دارید بدید
با وب مانی میشه به ویزا کارت پول ارسال کرد ؟ مثل پی پال ؟
-
-
May 30th, 2013, 11:50

نوشته اصلی توسط
delta

انشالله هیچ وقت مالباخته نشوید ولی کسی که مالش میره حاضره تا سر قله قاف هم بره.

نوشته اصلی توسط
behnam289
شاید قبول کنند
کسانی که با هویت اصلی خودشون در لیبرتی حساب داشتند و از راه های قانونی درآمد داشتند و یا سورس دلار لیبرتیشون قانونی هست باید با همان شماره ای که در حکم قضایی آمده بود باید تماس بگیرند.
مسئله اینجاست که ممکنه بعضی ها با هویت خودشون و با کار قانونی حساب داشته باشند ولی آیا اینکه سورس لیبرتی یا اکسچنجشون قانونی نبوده باشه تکلیف چی میشه....
وب مانی را هرجایی قبول نداره برای payment و فراگیر نیست و مشکلات خودش رو هم داره
-
تعداد تشکر ها از farshidonline به دلیل پست مفید
-
May 30th, 2013, 14:00
-
تعداد تشکر ها از paraserver.net به دلیل پست مفید