سلام ببخشید دیر جواب دادممن که نیم ساعته منتظر لینک فعالسازیم هنوز به دستم نرسیده !!!
من چک کردم میلی توی لیست انتظار نبود
شاید spam رفته اونجا رو چک کنید
بچه هایی که استفاده کردند زاضی بودند؟
سلام ببخشید دیر جواب دادممن که نیم ساعته منتظر لینک فعالسازیم هنوز به دستم نرسیده !!!
من چک کردم میلی توی لیست انتظار نبود
شاید spam رفته اونجا رو چک کنید
بچه هایی که استفاده کردند زاضی بودند؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
سلام.
آقا وحید. فرق بین Auto Surf و Manual Surf چیه؟
من که راضیم
نتیجه ش تا الان خوب بوده
......
سلام از اسمش پیدا هستآقا وحید. فرق بین Auto Surf و Manual Surf چیه؟
Auto Surf به صورت اتوماتیک شروع به دیدن سایت میکنه و کردیتی که از این مدل دیدن سایت به دست میارید جدا هست
Manual Surf هم به صورت دستی هست و شما باید هر سایت رو دستی بزنی بری بعدی :D
در واقع manual surf یک ویزیت واقعی هست !
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
سلام وحید جان
تعداد ویزیتای روزانه رو به نظرم 1000 تا بذار . 200 تا خیلی کمه ها !!!!![]()
سلام رضا جان من تا یوزر ها به 100 تا نرسه به 1000 تا نمیتونم برسونمتعداد ویزیتای روزانه رو به نظرم 1000 تا بذار . 200 تا خیلی کمه ها !!!!![]()
ولی العان میبرم روی 400 ..
با تشکر
گوگل همون موقع نشون نمیده با چند ساعت اختلاف نشون میده:
28 تا هم تعداد آی پی ها هست که چون یوزرهای سایت کمه عادیه
......
گوگل برای منو دیروز اولین بار نشون داد
امروز روز پنجم یا ششم هست که دارم با این سایت کار میکنم
......
در جهت آشنایی افراد بیشتر با این سیستم در سایت خودم معرفی شد. اینجا
بقیه دوستان هم اگه کمی در معرفی بیشتر این سیستم کمک کنند سیستم خیلی زودتر به بازدهی میرسه .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)