دوست عزیز آدرس رو داخل گوگل مپ بزنید کروکی کامل میاد خدمتتونhttps://maps.google.com/
دوست عزیز آدرس رو داخل گوگل مپ بزنید کروکی کامل میاد خدمتتونhttps://maps.google.com/
دوستان یعنی واقعا نمیتونید کمی رعایت کنید؟
نگاه به عنوان تاپیک کنید و بعد پست بدید
چرا این همه پست های متفرقه میدهید؟
لطفا مدیریت بعد از اطلاع رسانی این پست را هم حذف کند
معرفی مسیرش رو عوض کرد![]()
منتظر نظر بیشتر دوستان هستیم .
K nowledge IS P ower
در زمینه vps , vds در حجم های بالا معرفی کنید . .
ممنون
K nowledge IS P ower
من هاست نتورک رو پیشنهاد می کنم
آدرس : هاست نتورک
هرچه پیش آید خوش آید...
از هرجا میگیرید مراقب جهان پارس اسپادان باشید که خریداری نکنید .متاسفانه سایت یکساله بنده رو با درامد 1میلیون در ماه رو کاملا از بین بردند و کلا سروراشون و پشتیبانیشون افتضاح بود . از بنده گفتن بود (اثبات هم میتونم بکنم چون به خاک سیاه نشوندن بنده رو و خدا شاهده اون دنیا جلوشو میگیرم) .
حتی قوانین رو که ازش عکس داشتم رو رفتن اضافه کردند و نوشتند که مثلا ما مسئولیتی نداریم و کلا بهشون گفتم که این بچه بازیارو جمع کنید .
هاستینگ معتبر هم زیاد هست و پارس پک فکر کنم بد نباشه (یکی از دوستان گرفته و من اطمینان ندارم) اما اصلا این شرکت که مدیر میلاد هونجانی میباشد تایید نمیشند و فردی کاملا بی خیال میباشند .
موفق باشید .(وظیفه بنده فقط فقط اطلاع رسانی بود)
یاعلی
سلام میتونم بهتون روز وب رو معرفی کنم خداییش دارم حقیقت رو میگم کارشون عالی![]()
هم از نظر پشتیبانی میگم و هم از نظر میزبانیشون حرف نداره قیمت هاشون هم خوبه ادرسشون : روز وب.کام | هاست لینوکس ارزان ثبت دامنه ارزان نمایندگی هاست دامین هاست نامحدود طراحی سایت
راستش از ان جایی که خودم هم سایت هاستینگ دارم کسی رو تایید نمیکنم اما
دوستی چند وقت پیش ۱۰۰ هزار تومان بابت کانفیگ سرور از ما گرفت که متاسفانه هیچ کاری انجام نداد
گفتم اگر قصد خرید از compiler.ir را دارید بیشتر فکر کنید هم از نظر برخورد که اصلا خوب نیست
هم از نظر کار انجام ندادن و پشتیبانی ۲ ساعت در هفتشون
عزیز شما به راحتی میتونید با انتخاب سرویس دهنده با مرور سوابق اون سرویس دهنده و نظرات مشتریانش و در اخر استنباط خودتون به راحتی یک سرویس دهنده خوب انتخاب کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)