این چیزی که من دارم می بینم احتمالا این مساله یا آزمایشی هست یا همیشکی. در صورت اینکه همیشگی باشه از بُعد فنی 3 تا راه حل بیشتر باقی نمیمونه:
1- تونل زدن روی پروتکل هایی پایین تر از پروتکل های لایه Transport. یعنی لایه Network و تنها پروتکلی که یکی از پروتکل های اساسی و مهم اینترنته و تقریبا محاله قطع بشه پروتکل ICMP مربوط به لایه IP هست. این مساله در حد پروژه های تحقیقاتی هست در حال حاضر ولی مواردی هم پیاده سازی شده و کاملا عملیست. البته ICMP هم قابل مسدود شدنه ولی در این صورت خیلی از function های مهم اینترنت مثل ping غیر فعال میشه.
2- راه حل دوم که عملی بوده ولی از نظر من سرعت پایین تری خواهد داشت، تونل زدن روی بسته های HTTP هست. یعنی بسته بندی بسته های اصلی درون بسته های جعلی HTTP که فایروال رو از تشخیص ماهیت اصلی بسته بازبداره.
3- راه حل سوم یکمی پیچیده ست و شاید درکش برای غیر از اهالی فن یکم مشکل باشه. راه حل سوم ایجاد یک NIC مجازی (مثل همین کریو) برای Route کردن بسته ها از کرنل سیستم عامل هست. البته نه Route کردن به شکل عادی ، بلکه با تغییر شکل بسته ها به طوری که هم مشکل عدم امکان Persistent Connection (چه روی TCP و چه روی UDP) از بین بره، هم اینکه افت سرعت بسیار خفیف باشه. این پروژه کاملا عملی هست اما نیازمند وقت و انرژی زیادی هست.
کریو اومده همه ی بسته ها رو درون بسته های UDP گذاشته، در حالی که نیاز به اینکار نبوده و میشد فقط Payload بسته های مشکل دار رو به شکل خیلی ساده تغییر شکل داد و در طرف سرور به شکل اصلیش برگردوند.