تازه این اینترنته وای به حال اینترانت . از دیروز مشکل ما جالب بود بدون ****** همه سایت ها تام اوت بود با ****** وصل بودن ولی سرعت در حد لاک پشت.
تازه این اینترنته وای به حال اینترانت . از دیروز مشکل ما جالب بود بدون ****** همه سایت ها تام اوت بود با ****** وصل بودن ولی سرعت در حد لاک پشت.
ویرایش توسط rezarostami : May 4th, 2013 در ساعت 01:14
خوش بحالتون
از مخابرات ای دی اس ال گرفتیم پول مفت دارن میخورند هر چند روز یک بار یک گیگ مصرف داریم این وب هاستینگ چند مگ هست که ما این همه مصرف داریم شب میخوابیم جن ها میان میرن وب هاستینگیا پدر بزرگ من از اون دنیا
که صبح که میشه مییایم میبینیم از حجم ما کم میشه
قانونی هم نیست بخور بخور هست![]()
پاسخ شرکت ارتباطات زیر ساخت به یک سوال تکراری؛
چرا این روزها اینترنت کند است؟
به گزارش خبرنگار جامعه اطلاعاتی باشگاه خبرنگاران، با وجود اینکه وزیر ارتباطات و همچنین مدیر عامل شرکت ارتباطات زیر ساخت وعده داده بودند که دیگر از قطعی و کندی سرعت اینترنت خبری نخواهد بود باز هم کاربران اینترنت در چند روز اخیر شاهد افت سرعتی بودند که فرقی با قطعی نداشت.
بر اساس این گزارش با وجود اینکه هیچیک از مسئولان قطعی اینترنت را نمی پذیرفتند، با طولانی شدن مسئله، مسئولین شرکت زیر ساخت علت مشکل انکار شده را بیان کردند.
بر این اساس شرکت زیر ساخت عنوان کرده است قطعی و اختلال در سرعت اینترنت ناشی از قطعی کابلهای بین المللی سوئد بوده که به زودی با اتصال مجدد آن اختلال و کندی برطرف خواهد شد.
طبق اعلام شرکت ارتباطات زیر ساخت به منظور رفع این مشکل اقدام ایجاد مسیر های جایگزین جهت ترانزیت ارتباطات بین الملل از جمله استفاده از مسیر ترانزیت شمال – جنوب از طریق پروژه ارتباطات ایران – اروپاepeg نموده است که بزودی فاز اول این پروژه افتتاح خواهد شد.
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
باز کِشتی خورد ؟
اگه اون نفت کش بدبخت زبون داشت که میگفت باور کنید دروغ میگن ، من هوا کاربرا نت رو دارم هیچ وقت به کابل adsl تو عمق دریا نمیخورم
ایرانه دیگه
افغانستان بَگیرم دارم مَیام![]()
ویرایش توسط MR.Zero1 : May 4th, 2013 در ساعت 12:13
با درود
همش دروغه من الان 1 ماهه دارم میبینم دسترسی به خیلی از سایت ها یهو قطع میشه نه پینگ میده نه میشه باز کرد فقط با ****** میشه باز کرد
بدون دلیل دارن پورت ها رو دست کاری میکنن قیمتا رو هم که از اسفند پارسال یهو 50 % کشیدن بالا من مجبور شدم سرویسم رو کم تر کنم تا بتونم از پس هزینش بر بیام الانم سرعت همش افت میکنه هر روز بد تر دیروز![]()
بیخود وقت خودتون رو با بحث سر این موضوع تلف نکنید ، اینترنت در ایران دیر یا زود قطع خواهد شد .
ویرایش توسط SV24.CO : May 4th, 2013 در ساعت 12:39
هیچ مصیبتی بدتر از جهل نیست .
Server Pardazan - www.serverpardazan.com
من از مخابرات 512 گرفتم، تا الان از نظر قطعی راضی کننده بود، ولی سرعتش یکم پایین تر از 128 که واسه خونه گرفتمه.
ولی از دیروز تقریبا هر 20 ثانیه یه بار قطعی داره. دیگه کلافه شدم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)