تاييد ميشه
اينترنت خوبي داره اما فکر کنم هزینه هاش بالا باشه البته یکی از دوستان گفتند که یک سال اجازه فروش فقط به رایتل داده شد بعد از ان این خدمات هم همراه اول و ایرانسل هم اضافه می کنند اما فکر نکنم چنین اتفاقی بیافته ؟ نظر شما چی هست
تاييد ميشه
اينترنت خوبي داره اما فکر کنم هزینه هاش بالا باشه البته یکی از دوستان گفتند که یک سال اجازه فروش فقط به رایتل داده شد بعد از ان این خدمات هم همراه اول و ایرانسل هم اضافه می کنند اما فکر نکنم چنین اتفاقی بیافته ؟ نظر شما چی هست
بله تا مدتی پس از آغاز فعالیت اپراتور سوم فناوری نسل سوم تلفن همراه طبق قانون در انحصار رایتل است .اماشبکه تلفن همراه ایرانسل از لحاظ فنی همین حالا نیز قابلیت کوچ از gsm به 3g رادارد . و مطئن باشید پس از اتمام مدت زمان انحصار رایتل ، ایرانسل دومین اپراتور است که در کمترین مدت زمان ممکن 3g را در شبکه خود استارت می زند!
خوبی کشور ما اینه که برای هر طرح جدید یک اپراتور می یارن فردا اگه مثلا 5g بیاد تو بازار اینا اپراتور 4 روم راه میندازن اون باید ارائه بده
یادم نمی ره ایرانسل که وارد بازار ایران شد mms-sms-gprs همه فعال بود
در صورتی که همان موقع برای ارسال sms باید می رفتی مخابرات برای همراه اول فرم پر می کردی تا برات فعال کنن
یادم نمیره mms ایرانسل شده بود مایه فساد همین حرفی که الان دارن می زنن برای تماس تصویری رایتل
__________________________________________________ _______________________________________
از اینارو بگذریمکنار کاش رایتل می اومد شماره پیشنهادیشو باز می کرد شماره دلخواه می خریدیم .
هر روز به سایتش سر می زنم ببینم می یاره یا نه
با پشتیبانیشم تماس می گیرم می گه شما نفر 35 هستید !!!!!!
کسی اطلاع داره این گزینه باز می شه یا نه ؟
سلام.. تا جایی که من شنیدم برای این که بشه تو طرحش بری باید 200 تومن بدی !!!
سلام
من ازش استفاده میکنم
واسه توی شهر خیلی خوبه هم کیفیت هم امکانات و پشتیبانی اما واسه جاده هنوز آنتن دهی جالب نداره
اما در کل از همراه اول و ایرانسل بهتره
HUM ...
قوانین انجمن:
- ايجاد هرگونه بحث مغاير با موضوع اصلي سايت نظير بحث هاي سياسي، تفريحي و ... به هر طريقي نيز ممنوع است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)