ابتدا برای خودم متاسفم ... پست گذاشتن ارزش داره .. و هر تاپیکی ارزش پست نداره .
بنده بیش از 10 ها مورد مشاهده کردم که به این صورت بوده و فرد خاصی مد نظرم نیست و من ایشون که شما میگیدو نمیشناسم .
و با هیچ کس هم دشمنی و یا .../ هم ندارم .
شما هم سعی نکن از آب گل آلود ماهی بگیری![]()
این تست سرعت بنده از یکی از سرورهای شلوغ و بدون رید آقای معلمی(نوین وی پی اس):
http://www.speedtest.net/result/2619098086.png
خیلی زود از کوره در میری همشهری...
اینقدر سخت نگیر ، این من بودم که اسم ایشان را به زبان آوردم و مسئولیت آن را هم به طور 100% به عهده می گیرم ، هیچ کس هم با توجه به گفتگوی ما فکری راجب دشمنی شما با کسی نخواهد کرد.
مطمئن باش اینجا یک انجمن کاملا عمومی و Open هست و همانطور که فرصت مناسبی برای فروش های افسانه ای بعضی دوستان فراهم می کنه ، به همون نسبت شرایط نقد اونها رو هم فراهم می کنه...
من فقط و فقط با توجه به پارامترهایی که شما عنوان کردی ، یاد تاپیک فروش ایشان افتادم و به خاطر نمیارم آفر مشابهی را در انجمن... اما اگر بوده شما به بزرگواری خودتان ببخشید !![]()
سلام
ممنون میشم بحث رو تموم کنید ، درسته انجمن هستش ولی قوانین خاص خودشو داره و از برخی محیط ها متمایز میکنه یک انجمن. قطعا نباید شاهد این باشیم که در این انجمن هر تاپیکی زده میشه به حاشیه کشیده میشه ! بزارید به راه خودش بره تاپیک تا هم برای استارتر مفید باشه و هم برای کسانی دیگه ای که نیاز به معرفی سرویس دهنده مناسب دارند
novinvps.jpg بدون شرح
سلام اقای مهدیانامیدوارم انتظار نداشته باشید که سرویستون بدون دریافت هزینه باز بشه
و اگه اطلاعاتتون مهم بود الا گذشته از ظهر فکر کنم رو به شب هستش
یک بار که خودتون سرویستون رو خراب کردید و همکاران مشکلتون رو حل کردند در حالی که باید کنسول میدادند خودتون حلش میکردید :
و در این 2 ماه سرور میزبانی میزبانی شما مشکل شبکه داشت و سریعا حل شد: و اپتایم سرور میزبانی شما بر حسب از اخرین ریستارت :
در نهایت آمار دقیق از تایمینگ تیکت های شما که میانگین برخورد کردن شما به مشکل در سرویسهاتون طی این 6 ماهیی که مشتری ما هستید تقریبا هر 30 40 روز یک بار بوده
![]()
ویرایش توسط novinvps.com : April 3rd, 2013 در ساعت 19:04
سایت اتوماتیک سازی اکانت اینستاگرام www.lele.ir
سایت اتوماتیک سازی اکانت اینستاگرام www.lele.ir
با توجه به صنف کاریمون یعنی /سرور اختصاصی/ vps/هاستینگ اشتراکی
به نظر من کسی که میخواد اقتصادی کار کنه باید فکر همه جاشو کنه که فردا روز به مشکل بر نخوره به خصوص با افزایش تعداد مشترکینش ! بافزایش قیمت ارز ! و.... بتونه از عهده پشتیبانیشون بر بیاد و راضی کننده باشه براشون اینقدر که با حوصله ی کامل از عهده ی تعهداتی که دادند برای مشتری بر بیان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)