هاست نامحدود بیشتر جنبه تبلیغی داره وقتی قوانین محدود کننده هست نمیشه اسمشو نامحدود گذاشت !
بیشتر برای جذب کاربر مناسب هست افرادی که اطلاعات چندانی ندارن با این عنوان ها زود جذب می شن !
اگر هدف جذب مشتری در کوتاه ترین بازه هست بله خیلی هم خوب هست راه اندازی کنید !
من یک سال از هاست به اطلاح نامحدود استفاده می کردم ! به قول دوستان تا حجم فایل ها میره بالا صدا در میاد ! یا هر چیز دیگه ای !
نامحدود بودن هاست ویژگی تبلیغی خوبی هست
امیدوارم موفق باشید
ویرایش توسط amir.01 : March 21st, 2013 در ساعت 12:21
دوستان چرا بحث را منحرف مي كنيدقصد من از ايجاد اين تاپيك نظرسنجي بود ولي متاسفانه دوستاني كه ادعاي حرفه اي بودن در اين انجمن مي كنند فقط به نقد مي پردازند
واقعا متاسفم
دوست عزیز عباس88
نقد هاست نامحدود در این انجمن شایع هست. یک عده ای ریسلر گرفتند و اطلاعات ملت رو به باد دادند باعث شدند که هم نظرات به این نوع هاست منفی بشه و هم اینکه برخی ارائه دهندگان دیگه از آب گل آلود ماهی بگیرند و بگن هاست نامحدود=هارد نامحدود=کلاهبرداری.
در صورتی که همین هاست 97 که تا اسمش میاد همه تائیدش می کنند (البته ما برخوردی باهاشون نداشتیم) نمایندگی نامحدود ارائه می کنه. یعنی کلاهبرداره؟! نه خیر. نامحدود مفهوم و تعریف خودش رو داره. یعنی بدون محدودیت نه بمعنی Endless و بی پایان.
در نهایت به شما پیشنهاد می کنم نمایندگی نامحدود رو از مکان معتبری بگیرید تا در آینده به مشکلی برنخورید.
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
شیوا هاست عزیز
پس شما اجازه می دید که مشتری روی سرور شما 6 ترا بایت فایل آپلود کنه؟ در حالی که مصرف منابعش پایین باشه ولی 6 ترا فضا اشغال کنه.
علم بهتر است یا ثروت؟ ، هیچکدام فقط ذره ای معرفت !
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
این میشه سایت اشتراک عکس وفایل و طبق قوانین ممنوعه:
پارس درايو: ثبت دامنه، میزبانی وب ابری، سرور مجازی، سرور اختصاصی، هاست رایگان، گواهینامه امنیتی اس اس ال » قوانین
هاست نامحدود یعنی شما بر فرض مثال 10 سایت دارید با مصرف نرمال و کاربردهای مختلف همه رو یکجا مدیریت می کنید بدون دغدغه نه اینکه سایت فایل شیرینگ راه بندازید. مشکل در این هست که بسیاری از کاربران ایران میخوان به زور بگن هاست به معنی نامحدود وجود نداره در صورتی که هاست نامحدود یعنی محدود نشده اید نه اینکه بفرمایید سرور برای شما. باید بدونید صد ها سایت دیگر هم در این سرور شریکند. این سوالات اصلا در انجمنی به نام وب هاستینگ تاک دات کام دیده نمیشه و برای همگی جا افتاده هست. اما در این انجمن به وفور دیده میشه.
پارس درایو؛
www.parsdrive.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)