ناراحت نشو شاید کسی هنوز تاپیک رو ندیده
حیف ک شد یه نظر داد
ممنون
..............
مهندس جان یه در خواست
یه چند تا قالب تفریحی خوشکل بزار تویه سایتت با افزنه های قالبش بدون مشکل باشه......ممنون
ناراحت نشو شاید کسی هنوز تاپیک رو ندیده
حیف ک شد یه نظر داد
ممنون
..............
مهندس جان یه در خواست
یه چند تا قالب تفریحی خوشکل بزار تویه سایتت با افزنه های قالبش بدون مشکل باشه......ممنون
نه آخه اگه از صفحه قبل نگاه کنید میبینید 7 نفر درخواست دادن و سوال پرسیدم کی آماده میشه، یکی میگه که همه فقط حرف میزنن و کسی انجام نمیده...
وقتی هم که برای سفارشات قبلیم کمتر وقت میزارم و برای ملّت قالب یا چیزی که درخواست کردن آماده میکنیم، هیچکس حتی اظهار نظر هم نمیکنه..
پست اول ویرایش شد
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
سلام در صورت تمایل سفارش بدید تا با کمترین هزینه ممکن هم فارسی و هم راست چینش کنم
09158240977 علی ارجمند
سعی کنید بهینه سازی هایی که در نسخه جدید whmcs ایجاد شده را نیز اعمال کنید چون فکر کنم قالب برای نسخه 5 باشد
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
دوستانی که میتوانند ، این دو قالب را برای نسخه جدید 5.3.3 فارسی سازی کنند
درود خسته نباشید نسخه فارسی شده رو قرار بدید
من نسخه فارسی شده your host رو جایی دیده بودم بتونید قرار بدید عالی هست
این 2پست رو امروز دیدم
نسخه آپدیت شده ی قالب رو بفرستید لطفا
فارسی شده قبلا . توی همین تاپیک هم گذاشتمش
اینجا هم هست
دانلود قالب فارسی Your Host برای whmcs
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)