دوستان ممنون از نظراتتون کم کم داره بحث ........
از چند نفر دیگه هم پرسیدم گفتن قطعات ovh بهتره تا hetzner و در آخر ovh رو تایید کردن
اگه از نظر ای پی ovh مشکل داشته باشه خیلی بد میشه واسم
نتیجه رو اعلام می کنم
ممنون
دوستان ممنون از نظراتتون کم کم داره بحث ........
از چند نفر دیگه هم پرسیدم گفتن قطعات ovh بهتره تا hetzner و در آخر ovh رو تایید کردن
اگه از نظر ای پی ovh مشکل داشته باشه خیلی بد میشه واسم
نتیجه رو اعلام می کنم
ممنون
تاپیک دعواست یا نظردهی؟ بنده با هر دو دیتاسنتر کار کردم.انصافا بد نبودند.
از نطر من هتزنر بهتر هست مخصوصا از نظر پشتیبانی
ovh تا زمانی مشکلی بوجود نیاد و نیازی به پشتیبانی نباشه مناسب هست ولی زمانی مشکلی بوجود بیاد پشتیبانی تقریبا وجود ندارد !
مورد روتر آی پی های ovh هم باید در نظر گرفت که یهو ممکنه آنروت بشن !
به نظرتون از همکارها بگیرم یا خودم مستقیم از dc ?
آقایان کمی افت کلام داشته باشند.تاپیک عموی هست و خوب نیست اینطوری به هم فحش بدید و توهین کنید.مشکلی دارید بهتره خصوصی کنید نه عمومی.از اول تاپیک دارید فحش و الفاظ رکیک به کار میبرید.
پیام جلیلی پور چه ربطی به آقای سعادت داره ؟!احمق شما هستی که حرف زدن بلد نیستید×غلط اضافه شما کردی که از پیام جلیلی پور دلار خریدی و و می دونستی دلار زیر قیمت هست و مشکل داره و پول پرداخت کننده بالا کشیده و به شما هم پرداخت کننده گفت و گفتید به من مربوط نیست دستون توی یک کاسه هست شاید... مهم نیست.نه شخصیت دارید و نه و ادب برای من درست نیست پاسخ شما بدم به پارس کردن خودتون می توانید ادامه بدید.
اتفاقا" به نظر من تنها کسی که این وسط بیشترین ضرر از طرف پیام جلیلی پور دید آقای سعادت بود.
سفسطه الکی نکن.![]()
میتونم یه خواهشی بکنم ازتون ؟
برگردید پست اول که من از websazha ریپلای کردم رو بخونید بعد بیاید ادامه صحبت رو با هم داشته باشیم !!!!
فروش اسکریپت k-panel (مدیریت کریو ) به صورت متن باز
با قیمت 80 هزار تومان به صورت یک بار
برای خرید در پیغام خصوصی در ارتباط باشید
شما می خوای بگیری از ovh بگیر من حدود یکسال هست دارم ازش راضی هستم نت مکس ها رو درست اوکی کنی ایبوز زیاد نمی اید برات هتزنر شنیدم قطعی زیاد داره والا ovh را به هتزنر ترجیح می دم
خواستی بگیری هم از لوکیشن کاناداش بگیر که با دلار محاسبه کنند برات نه با یورو![]()
Email: Tanhasystem@gmail.com
گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات ترنج
زیر مجموعه شرکت فنی مهندسی پرتو گستر
گروه فناوری اطلاعات وارتباطات ترنج مستقل بوده و هیچ یک از سایت های هم نام با ما ارتباطی نداشته و ندارند
در مجموع کدوم به abuse کمتر گیر میده؟
yesup خیلی گیر میده؟
به نظر من ovh بهتر هستش از نظر کیفیت و ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)