مشکل ما اینه که کپی قالب تو ایران مثل آب خوردنه و هیچ رقمه نمیشه شکایت کرد . ما خودکشی کردیم نتونستیم شکایت کنیم تنها به مطالب کپی گیر میدن نه قالب .
بهترین راه پیگیری : با دیتاسنتر هماهنگ کنید بگید فایل رو پاک کنند یا سرور رو ببندند .
مشکل ما اینه که کپی قالب تو ایران مثل آب خوردنه و هیچ رقمه نمیشه شکایت کرد . ما خودکشی کردیم نتونستیم شکایت کنیم تنها به مطالب کپی گیر میدن نه قالب .
بهترین راه پیگیری : با دیتاسنتر هماهنگ کنید بگید فایل رو پاک کنند یا سرور رو ببندند .
منبع طراح های ایرانی شده اینجا: Premium WordPress Themes, Web Templates, Mobile Themes | ThemeForest
که دموی زنده داره برای "دیدن" ولی ایرانیا ریپ میکننبا این حال طراح واقعی زیاد داریم توی ایران واقعا هم حرفه ای هستن فقط کمی هزینه بالاتری دارن نسبت به بقیه...
من اینو که "طراح نداریم تو ایران" رو قبول ندارم.
طرف چه وقتی گذاشته اینقدر افتضاح کپی زده !
حالا جدا از این همه تفاوت هم که هست تفاون قیمت سرویس ها هم شاهکاریه واسه خودش![]()
خوب واقعا من تعجب می کنم اگه به این سایتای خارجی نگاه کنید واقعا هیچ کار گرافیکی ندارند اما ایران!!!!!
دوست عزیز متاسفانه دلیلش اینه که ما بیش از حد ظاهر پسندیم و همه ما ایرانیا بیشتر از محتوای سایت به ظاهر سایت اهمیت میدهیم. کافیه یه سرچ کوچولو توی سایتهای ایرانی کنید ، اکثراً یا از لحاظ محتوا فوق العاده ت*خ*م*ی تخیلیهستند یا محتوای آنها در تمامی سایت های مشابه پیدا میشه.
نمونش کافیه به سایت های تفریحی مراجعه کنید محتوای 90 درصد سایت ها مشابه به هم هستند
جالبیش اینجاست که همشون هم نوشتن مطالب اختصاصی سایتیعنی اون مطلب تکراری مطلب اختصاصی همشون
البته سایت های خوب و پر محتوای زیادی هم داریم.
امیدوارم روزی برسه که ما هم مثل خارجی ها درون گرا بشیم نه برون گرا (ظاهر)![]()
atilnic.comبه زودی
Email : atilnic1[at]gmail.com Tell : 045-3232-5473 0936-915-2949
دوستان عزیز در آخر میخوام عرض کنم خدمتتون سایت ما ریپ نیست هزینه کردیم دادیم قالب طراحی کردن حالا هرکسی هر فکری میخواد بکنه ما مسئول منحرف فکر کردن بعضی از دوستان نیستیم
atilnic.comبه زودی
Email : atilnic1[at]gmail.com Tell : 045-3232-5473 0936-915-2949
سلام
سال نو همتون مبارک.انشاله سال خوبی داشته باشید.
دوست ندارم تو بحث ها دخالت کنم و خیلی وقت هم بود تو انجمن نبودم و زیاد پست و ... نمیدادم
اما من اطلاع دارم در مورد طراحی و مهرشاد آنلاین طراحی کرده و جدود 150-200 هزار تومان هم به گفته خود آقای علومی هزینه شده.
و کپی بودن و نبودن رو باید طراح جواب بده.(چون من طراح هستم و شما که این همه سایت هست رو ندیدی که من بیام طرح کپی بدم و شما هم چون ندیدی هیچی نمیگی.این آقا هم شاید امکان داره سایت آنلاین هاست رو ندیده باشه و این طرح رو قبول کنه.خلاصه پست من دفاع از هیچ شخصی نیست)
فقط باید این رو طراح جوابگو باشه. و کار شما هم خوب نبود استارتر عزیز.بیاید پست بدید و این کار باعث بشه کسانی که باهم مشکلات دیگه دارند اینجا پته همدیگرو رو آب بریزند.
التماس دعا
با سپاس
کاشکی تو دیگه نظر نمیدادی
خودت *** بزرکی ،
تو خودت وی پی ان فروشی ، یادم نمیره ازت چندتا سرور داشتم تازه تمدید کرده بودم نمیدونم از حسودیت بود یا چیز دیگه بود که سرورها را بستی و دیگه جواب تیکت ندادی جواب تلفن هم ندادی
سرورها را هم حذف کردی نزدیک به 60 پول منو خوردی مرتیکه دهاتی ، بهتره بری گاو چرونی !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)