-
April 11th, 2013, 18:12
عضو دائم
پاسخ : درخواست سرور مجازی ویندوز از ایران

نوشته اصلی توسط
Daniel4u
بنده از شما سرویس داشتم و اینطور که معلومه شما از سرویسی که به من داده بودین زیاد راضی نبودین ( طبق گفته هایی که در چند پست قبل دادین اینطور میشه برداشت کرد) .پس دلیلی نداشت که مجددا در این تاپیک آفر بدین. دلیل پست من .
مطمئن باشید اگر میشناختم آفری داده نمیشد چون ما با خود شما مشکلی نداریم مشکل این هست شما نمیتوانید از سرویس های ما استفاده کنید ظاهرا برای همین دیگه آفری نمیدادم.

نوشته اصلی توسط
Daniel4u
کانفیگ رو که خودتون انجام دادین و حتی سرویس هایی که مورد دی داس قرار میگیره رو باز گذاشتید ( مهم ترین آن ssh ) که خودم شخصا همون روز اول بستم. در ضمن این مشکل و امنیت و ضعف سرویس های شماست که مورد دی داس قرار میگیره و شما باید راه حل بدین نه من .
سرویسی که خریده میشه چرا باید در آن واحد مورد دی داس قرار بگیره ؟
کانفیگ ؟ چه کانفیگی ما انجام دادیم ؟ سیستم عامل فقط نصب میشود و تحویل داده میشود هیچ کانفیگی برای یوزر انجام نمیشود و قرار هم نیست رایگان انجام شود قرار بود ؟ دیداس و ... هم بر میگرده به کانفیگ شما هیچ سیستمی هم در برابر دیداس امن نیست پیشنهاد میکنم این تاپیک هم مطالعه کنید : http://www.webhostingtalk.ir/f118/76991/ در ضمن شما گفتید دوستان حرفه ای شما برسی کردند بنده گفتم دیداس هم یکی از موارد مصرف ترافیک هست نگفتم سرویس شما دیداس شده که گفتم ؟ هنوز نمیدانید دیداس شدید یا خیر.!

نوشته اصلی توسط
Daniel4u
منظورتون از سرویس رایگانتون اینطوری هست : که من تماس میگیرم و کارمندانتون در جواب میگن سرویستون مصرف کرده و مانیتورینگ ما اینطوری نشون میده و نخواستن مشخصات سرور رو تا داخل بشن در حالیکه من در تیکتم مشخصات سرور رو براتون فرستادم ( مشخصات ادمین سرور ) اما من هرچی میگم مصرفی نداشتم حرف خودشون رو میزنن.اگه منظورتون از بررسی این هست ؛ تشکر از اینکه بررسی کامل کردین !
وقتی مشکلی نباشد نیازی به ورود به سیستم عامل کاربر نیست. ما هنوز وارد نشده امنیت را گردن ما میندازید وارد سرویستون بشیم که دیگه هیچی عزیز.!

نوشته اصلی توسط
Daniel4u
برای این موارد پول واریز کردم: حجم اضافه خریدم که پولشو واریز کردم - دامنه که خریدم و واریز کردم - سرور هم خریدم و واریز کردم .
شما بالا در مقابل حرف ما که کانفیگ و دیگر خدمات نرم افزاری رایگان انجام نمیشه ذکر کردید که ««تا جایی که یادم میاد برای هر چیزی پول واریز کردم .»» این یعنی هر چیز ناچیزی پول دادید که نباید میدادید به نظر شما ترافیک و ثبت دومین کام و خرید سرور باید رایگان انجام میشد ؟

نوشته اصلی توسط
Daniel4u
بله خوشحال میشم ادامه ندین چون تاپیکم از بحثش خارج شد.
شروع کننده بحث شما بودید نه ما . بنده حتی شما رو نمیشناختم بعد حرفی که زدید شناختم.
---
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2013 18:12
# ADS
-
April 11th, 2013, 18:18
عضو دائم
پیغام خصوصی هم کردم به شما در مورد ادامه پیدا نکردن صحبت.
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
April 11th, 2013, 18:27
عضو انجمن
در پست های قبلی گفتم که بیخیال سرویس شدم.
برای تک تک حرفا مخصوصا بخش دی داس و کانفیگ جواب صحیح و کامل برای پاسخ به پست شما دارم .
اما تا همینجا هم دوست ندارم کشیده میشد چون قبلا هم گفتم خصومت و یا مشکلی ندارم که بخوام کسی رو مورد انتقاد قرار بدم و نمیخوام ادامه پیدا کنه.
تا زمان قرار داد و حجمی که دارم سرویس استفاده خواهد شد.
پاسخ پیام خصوصی تون هم داده شد.
-
تعداد تشکر ها از Daniel4u به دلیل پست مفید