از همه ی دوستانی که نظر دادند ممنونم خیلی خوبه که تجربه های همدیگر رو به اشتراک میزاریم
از مدیران سایت هم تشکر میکنم که چنین سایت مفیدی طراحی کردند
من با این شرکت کار کردم دارم کار می کنم . تو پشتیبانیشون یکی دوروز اول جوابگو هستند . بعد از دو روز تیکت ها را بعد از 24 ساعت جواب نمیدن . حی حالا خواهش کن . بابا واسه هر روز این سرور دارم بهت پول میدن کار مارو راه بنداز انگار نه انگار .
تا زمانی که یاسرحیدری پشتیبانشون بود . انصافا خوب عمل می کردن هم سرعت عملش هم توانایی بالایی داشتن ولی بعد از جدا شدن یاسر همه چی دگرگون شد . پشتیبانی ضعیف سرعت فوق العاده پایین .
می گن وی پی اس رایگان کانفیگ می کنیم . کانفیگ می کنند . ولی جوری از سر وتهش می زنند . باید بری بدی یک کارشناس دیگه دوباره کانفیگش کنه . من که خودم به دلیل مشکلات عدیده . سر کانفیگ اشتباه . هزینه کردم . تا برطرف شد.
پرشین اسکریپت بزرگترین سایتی بود که میزبانی میکردن . بخش عظیمی از مشتریاشونم ماله تبلیغات اون بود .
ولی الانم پرشین اسکریپت را به دلیل سرعت افتضاح سرور و .... به پارس پک منتقل کردند .
اگر می خوای فقط هاست بخری . به نظر من آبتین وب مناسب ترین گزینه باری هاست و پشتیبانی قدرتمند و احترام به کاربره . ولی برای وی پی اس نه .
سیاست این شرکت اونطور که از انتخاب دیتاسنترهاشون مشخصه روی سرورهای اختصاصی ارزان هست
و کلا به کیفیت انگار زیاد بها داده نمیشه و قصد کره گرفتن از آب رو دارند
البته اینهایی که عرض کردم قضاوت نیست ، یک حساب دو دوتا هست که با دیدن آفرها و ... هر کسی که آشتایی با دیتاسنترها داشته باشه متوجه میشه
اصلا تایید نمیشه
الان سایت منو 3روزه بستن نه باز میکنن نه بک آپ میدن
افتضاح!!!!!
گذرگاه بدترین ساپورت و پشتیبانی رو داره و معمولا بعد از هر 24 ساعت جواب تیکت ها رو میده
توی ایام عید بکاپ بنده رو گرو گرفتن و به خاطر 130 هزار تومان از من پول زور گرفتن
توی این انجمن و پرشین تولز تاپیک زده بودم که ظاهرا مدیران این شرکت با اعمال نفوذ تونستن اون تاپیک ها رو ببندند (تاپیک شکایت + مدارک بود)
تبدیل psd به html | طراحی psd | طراحی سی ام اس ، فروشگاه ساز و پروژه های اختصاصی
Mobile: +98 930 001 1212 | Telegram : meysam_biz
انجمن کد ایگنایتر فارسی | وب سایت من
اگر معایب و محاسن را در 2 کفه ترازو بگذارید کفه محاسن میرود بالا
ویرایش توسط irnahost.ir : July 19th, 2013 در ساعت 20:19
منم یک تاپیک نارضایتی زدم ولی پاک شد!
احتمال داره این تاپیک هم پاک بشه!
مدیران تاپیک قبول زحمت کنند و تاپیک را مسدود کنند اگه زیاد ادامه پیدا کند باید اسم شرکت را تغییر دهند به گذرگاه محلات-
بعد دوست عزیز که از قیمت ها ایراد گرفته اید خوب اینها چه تقصیری دارند خبر کاهش نرخ دلار هنوز به گذرگاه محلات نرسیده خوب
D-Ex5 59 euro
با یوروی 4600 هم حساب کنید میشود 271400 با نرخ ارز گذرگاه جهانیییییی میشود تومان 358,400
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)