س
دوستان هیچ مشکلی ندارد فقط بنده طی صحبتی که با اقای نوری داشتم چند ماه قبل گفتند سرور های پذیرنده هایی که در ایران نیست این مشکلات رو دارند ما سرور اوردیم ایران الان هیچ مشکلی نداریم خدارشکر
بهتر است سرور سایت هاستینگتون در ایران باشد
موفق باشید
س
دوستان هیچ مشکلی ندارد فقط بنده طی صحبتی که با اقای نوری داشتم چند ماه قبل گفتند سرور های پذیرنده هایی که در ایران نیست این مشکلات رو دارند ما سرور اوردیم ایران الان هیچ مشکلی نداریم خدارشکر
بهتر است سرور سایت هاستینگتون در ایران باشد
موفق باشید
رفقا یک اسکریپت درست حساب برای واریز مستقیم وجه برای ملت دارید؟ یک اسکریپت داریم از نت گرفتیم چنگی به دل نمیزنه...
ممنون میشم اگر یاری کنید
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
من لاگهای میهن پالو نگاه کردم ، بانک ملت فقط قطعی داره اما خب صبحا هست و وقتایی که ترافیکشون بالاست . اما در کل نبوده بیشتر ا 5 دقیقه قطع باشه .(هاست ایرانه)
دوستانی که الزاما باید از هاست ایران استفاده کنن پیشنهاد میکنم از اسکریپت پرداخت واسط بنده استفاده کنید و روی یک هاست معمولی نصب کنید ، و وصلش کنید به بانک ملت .
سایر سایتهاتون رو میتونید به این وبسرویس وصل کنید برای پردخت تا مستقیم بره به بانک ملت .(ماژول whmcs موجوده)
کارگاه رضا » وبسرویس پرداخت واسط شخصی
30 درصد تخفیف برای کسائیکه درخواست میدن لحاظ میشه ، فقط قبلش هماهنگ کنید .
موفق باشید
یک کار زورکیه دیگه ، عادتمون دادن همش کارایی که مجبورمون میکنن انجام بدیم ، یعنی چی درگاه باید رو سرور ایران نصب بشه ! خیلی بی معنیه با ارسال ایمیل اعتراضی موافقم اگر جواب نداد درگاه ملت رو کنار میذاریم ما اگر همه اینکارو بکنن مطمئنا تجدید نظر میکنن
الان می خواستم به جایی پول واریز کنم درگاه ملتش باز شد، اما از کارت بانک ملی که استفاده می کنم پیغام می دهد: پاسخی از صادر کننده کارت دریافت نشد.
از درگاه بانک پارسیان هم خواستم واریز کنم و دوباره همان پیام را داد.
فکر کنم مشکل عمومی هست!
بانک ملت یک هفته گذشته دچار مشکلاتی بوده که مهمترین اونها عدم ستل شدن وجه پرداختی بوده و حتما باید دستی ستل بشه البته 3 مورد در هفته گذشته از این مشکل رو بیشتر نداشتیم. تماس گرفتیم گفتند در حال پیگیری موضوع هستند اما درگاه قطع نشده و وارد درگاه میشه اما در پرداخت در برخی موارد ستل نمی کنه.
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)