-
February 14th, 2013, 15:28
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در ionCube PHP Loader

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
سلام
حال شما خوبه ؟
عنوان تاپیک :
مشکل در ionCube PHP Loader
استارتر تاپیک :
rezarostami
----------------
پست شما :
( ماژول )درگاه
انجمن مد نظرتون :
از متخصصین عزیز گروه آشیانه در خواست دارم به من کمک کنند تا مشکلم حل بشه

حدود 10 روز درگیر همین مشکلیم هیچکس بلد نیست دارم تو همه تایپ میدم تا اگه کسی بلده راهنماییم کنه شرمنده اخلاق ورزشی
-
-
February 14th, 2013 15:28
# ADS
-
February 15th, 2013, 19:50
سلام
باید display_error را فعال نمایید تا به جای صفحه سفید خطا را ببینید.
در صورت دسترسی به ssh می تونید error log را بررسی کنید.
خطای ioncube هم می تونه دلایل مختلفی داشته باشه.
اول باید ببینی نصب هست یا نه در cpanel از تو whm به راحتی نصب میشه اما تو directadmin دستی باید نصب بشه.
اگر نصب هست یک مشکلی تو فایل php.ini هست که باید اون فایل رو دید و توضیحش از اینجا آسون نیست.
در صورت نیاز تماس بگیر با بیا تو blog تا آموزش رو بذارم
-
تعداد تشکر ها از beniii به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2013, 23:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
عزیز ssh چه ربطی به whmcs داره
در ssh بزنید بعد زدن باید پیغامی در همان ssh بنویسه براتون
ان را اینجا بگید. کلا شما چیزی که من میگم را به مرورگر مراجعه نکن کلا چه جوری بگم

بیخیال whmcs.
اگر پیغامی هم نمیده که دیتابیس مشکل داره updatedb باید بزنید.
اگر نمیتوانید پیغام خصوصی کنید مشخصات ssh و آدرس صفحه ای که whmcs ارور میده. (چیزی که مد نظرمه نگاه میکنم و چک اگر مشکل از اون باشه اوکی میکنم براتون اگرم مشکل نصب و ... باشه که زمان میبره متاسفانه ...)
یا حق
عزیز من منظورم رو بد رسوندم . دستوری که گفتید توی SSH وارد کردم و چون میخواستیم whmcs نصب کنیم متوجه این مشکل شدیم برای تست به whmcs مراجعه میکنم که ببینم رفع شده یا نه اخطاری هم که گفتم در whmcs که میخواستیم نصب کنیم میده که یعنی هنوز ایراد داره.
-
-
February 15th, 2013, 23:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
beniii
سلام
باید display_error را فعال نمایید تا به جای صفحه سفید خطا را ببینید.
در صورت دسترسی به ssh می تونید error log را بررسی کنید.
خطای ioncube هم می تونه دلایل مختلفی داشته باشه.
اول باید ببینی نصب هست یا نه در cpanel از تو whm به راحتی نصب میشه اما تو directadmin دستی باید نصب بشه.
اگر نصب هست یک مشکلی تو فایل php.ini هست که باید اون فایل رو دید و توضیحش از اینجا آسون نیست.
در صورت نیاز تماس بگیر با بیا تو blog تا آموزش رو بذارم
سلام . توی ssh نصب شد اسکریپت و در قسمت Tweel setting هم loader روی ioncube قرار داده شد ولی نتیجه نگرفتیم . مشکل ما بیشتر به احتمال قوی از فایل php.ini هست که یک بابایی از ما 40 تومان گرفت که مثلا کانفیگ کنه که بدتر زد ترکوند.
-
-
February 16th, 2013, 01:19
عضو دائم
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
February 17th, 2013, 00:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلام مجدد
جناب رستمی شما هاست میفروشید ؟

هیچی ولش...
عزیز جان قرار نیست با زدن آن دستور چیزی درست بشه قراره به بنده اطلاعاتی بدید که شاید با اون اطلاعات درست بشه.
فقط گفتم دستور را بزنید و بگید در ssh چه پیغامی میده شما هنوز میرید باز هم سراغ whmcs باز هم میدونم متوجه نشدید

فقط اگرخواستید یوزر و پسورد را پیغام خصوصی کنید چیزی که مدنظره اوکی کنم ببینیم درست میشه یا خیر. اگرم نه که هیچ.
یا حق
دوست عزیز گوش مخملی نیستم که هرچی باشه 1 ساله دارم فعالیت میکنم . در ssh هم وقتی دستور رو وارد میکنی پیغامی نمیده چند ثانیه به حالت لود میره و بعد میره برای خط بعدی برای وارد کردن دستور قبلا هم گفته بودم که هیچ چیزی نمیشه
ویرایش توسط rezarostami : February 17th, 2013 در ساعت 01:04
-
-
February 19th, 2013, 00:33
عضو انجمن
از دوستان گل و عزیزم کسی نیست که اطلاعی از نحوه حل مشکل ما داشته باشه ؟
-
-
February 19th, 2013, 00:41
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
rezarostami
دوست عزیز گوش مخملی نیستم که هرچی باشه 1 ساله دارم فعالیت میکنم . در ssh هم وقتی دستور رو وارد میکنی پیغامی نمیده چند ثانیه به حالت لود میره و بعد میره برای خط بعدی برای وارد کردن دستور قبلا هم گفته بودم که هیچ چیزی نمیشه
عجب. من جایی ندیدم بگید که چیزی نشون نمیده فقط همش گفتید whmcs همچنان ارور میده و ... (البته بنده هم خب بیکارم حتما دیگه (درصورتی که نیستم) وگرنه پیگیری نمیکردم ...)
به هر حال زیاد ادامه نمیدم که ... . توضیح میدم با خودتون
وقتی نشان نمیده دستور updatedb بزنید. مطمئنا نشان میده آن وقت.
بعد که نشان داد آدرس فایل را که داد در فایل php.ini قرار بدید و بعد ریست کنید آپاچی را.
یا حق
از سال 1385 تا کنون
-
-
February 19th, 2013, 00:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
عجب. من جایی ندیدم بگید که چیزی نشون نمیده فقط همش گفتید whmcs همچنان ارور میده و ... (البته بنده هم خب بیکارم حتما دیگه (درصورتی که نیستم) وگرنه پیگیری نمیکردم ...)
به هر حال زیاد ادامه نمیدم که ... . توضیح میدم با خودتون
وقتی نشان نمیده دستور updatedb بزنید. مطمئنا نشان میده آن وقت.
بعد که نشان داد آدرس فایل را که داد در فایل php.ini قرار بدید و بعد ریست کنید آپاچی را.
یا حق
سلام . چطوری رفیق بد اخلاق
(شوخی کردم) عزیز تصویر رو ضمیمه کردم.
Untitled-23.jpg
-
-
February 19th, 2013, 01:30
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
rezarostami
سلام . چطوری رفیق بد اخلاق

(شوخی کردم) عزیز تصویر رو ضمیمه کردم.

zend_extension= آدرس آخری که تو عکس داده را بگذارید جلوی این و در آخر php.ini اضافه کنید.
کد:
zend_extension = /usr/local/IonCube/ioncube_loader_lin_5.2.so
به نوشته من اطمینان نکنید همان آدرس را کپی کنید طبق چیزی که خط اول گفتم. (آخره شبه دستی سریع نوشتم کنترل نکردم.)
و در آخر :
کد:
service httpd restart
با این کار 100% ioncube فراخوانی شده است اگر باز مشکل ادامه داشته باشد و مطمئن باشید کاری که گفتم درست انجام دادید دیگه باید حتما یه چک کامل بشه سرورتون از راهنمایی فراتره.
یا حق
از سال 1385 تا کنون
-