از دوستان ممنون،
جهت اطلاعتون : تعداد یوزر در حال حاضر صفر هست.
همونطور که قبلا گفتم با اینکه همه چیز تهیه کردیم . اصلا فعالیت نداشتیم. چون پشتیبان نداشتیم.
ممنون
از دوستان ممنون،
جهت اطلاعتون : تعداد یوزر در حال حاضر صفر هست.
همونطور که قبلا گفتم با اینکه همه چیز تهیه کردیم . اصلا فعالیت نداشتیم. چون پشتیبان نداشتیم.
ممنون
خب خودتون چرا فعلا شروع نمیکنید؟! :-اس
آقا سوء تفاهم نشه
ایشالا که موفق باشی و شخص مورد نظر خیلی زود پیدا بشه
یا حق
دارای نماد اعتماد الکترونیکی و 10 سال سابقه
آدرس : تهران - خیابان شهید رجایی - میدان بهشت - خیابان ابریشم - پلاک 268 ( وب هاست پرشین )
55502847-09123104071-09359290050-www.whpersian.com
دوست عزیز به نظر من بهتر هست شما برای شروع دنبال کسی نباشید که حضور در شرکت داشته باشه! شما فقط هزینه رفت و آمد شخص رو حساب کنید خودش کلی میشه!!!
برای همین بهتر هست شما فعلا دنبای کسی باشید که از راه دور کار کنه اینطوری هزینه کمتری هم بهش میدین!!! براتون بعدا که مشتری هاتون زیاد شد اونوقت یک نفر و یا بیشتر رو حضوری میگیرید......
خواستین من شخص مطمئن سراغ دارم پیام بدید معرفی کنم
سلام . چرا پشتیبان ریموت نمی خواید ؟ آیا می خواین اونی که میاد اونجا کار رو هم به شما یاد بده ؟
به نظرم اینطوری بهتره . مثلا من الان با این ادرسی که شما دادی . بخوام بیام اونجا روزی کمترین هزینه برای رفت و آمد = 8000 تومان * 30 = 240000
یه چیزیم تو راه بخودم= 300000 تومان ماهانه می شود کلا
مجردم, خونه بابامم و .... هزینه هام کمتره
بقیه هزینه ها رو هم حساب می کنم نمی صرفه
یعنی حداق شما باید برای یک نفر که بیاد اونجا 800 تا 1 میلیون در نظر بگیری
خوب ریموت کار کنه برات که بهتره ماهی 500-600 نهایتشه
موفق باشی
|اگر در محیط اینترنت میخواهید من 18 ساعت پشتیبانی میکنم اما در محیط کار نمیتونم بیام چون من شمال هستم نمیتونم تا تهران بیام
هزینه رو هم با هم کنار میام
آشنایی کامل با سی پنل و whmcs , DirectAdmin را دارم اگر موافقت شد با این شرایط آی دی یاهو من در تماس باشید یا پی ام خصوصی کنید
بدرود
با سلام
از همه عزیزان ممنون؛ بابت تمام پیشنهادات و راهنمایی ها.
راستش اونقدر سرم شلوغ هست که وقت یادگیری نداشته باشم. اگر هم اینطور بود 2نبال 3 نفر واسه کل 24 ساعت نبودم. 24 ساعت آموزش یه کمی خسته کننده میشه.
تا جایی که واقعا مجبور نشم ؛ تمام سعی ام رو میکنم تا کسانی که در محل شرکت بتونن کار کنند رو پیدا کنم. ممکنه حتی اگر مجبور شم یه اتاق طوری که تو بهترین فاصله از پشتیبان ها باشه - در صورتی که منزل پشتیبان ها نزدیک جردن نباشه البته - برای راحتیشون بگیرم.
دفتر خودمون خیلی شلوغ پلوغه.
اگر کسی برای پاسخگویی به تیکت در محل شرکت ( محدوده رو توافقی در نظر بگیرین ) بود ؛ با ذکر مبلغ درخواستی و محدوده و ساعات آزاد لطفا بنده رو در جریان بگذاره.
از الان به بعد صرفا منتظر آفر همکاری هستم. اونم از نوع pm
شامل 1. محدوده 2. مبلغ 3. ساعات آزاد
از همگی یک دنیا ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)