اینو همه میدوننن تمام دامین هامو name.com ثبت کردم هیچ مشکلی هم نداشتم. ولی میدونم چی کار کنم که نفهمه من از ایرانم
ولی بحث اینه که این گفته با ایران مشکل نداره
مثلا فک کن امشب یهو ایکس ال هاست بیاد تمام سرورهاتو ببنده
چه حالی خواهی داشت؟
اینو همه میدوننن تمام دامین هامو name.com ثبت کردم هیچ مشکلی هم نداشتم. ولی میدونم چی کار کنم که نفهمه من از ایرانم
ولی بحث اینه که این گفته با ایران مشکل نداره
مثلا فک کن امشب یهو ایکس ال هاست بیاد تمام سرورهاتو ببنده
چه حالی خواهی داشت؟
The Compliment is only Special of the God, Who is the Creator of the World.
با ایران مشکل داره!ولی بحث اینه که این گفته با ایران مشکل نداره
هیچ کاریش نمیشه کرد!مثلا فک کن امشب یهو ایکس ال هاست بیاد تمام سرورهاتو ببنده
چه حالی خواهی داشت؟
چون ما داریم قاچاقی از امریکا سرویس میگیریم!
مشکل ما اینه وقتی میدونیم قانون اجازه این کار رو بهمون نمیده باز هم میخوایم این کار رو انجام بدیم و افرادی فکر میکنن که ........
متاسفم واقعا دوستان وقتی واقعیت رو میبینن باز هم میخوان کار خودشون رو توجیح کنند .
ثبت دامین یک مسله خیلی مهم هست شاید اگر هاست یا سرور رو تحریم کنند مشکلی نباشه و میشه انتقال داد ولی وقتی دامینی بلوک بشه هیچ کاری نمیشه انجام داد .
خوب شما یه ایمیل بفرست و نتیجه رو اینجا اعلام کنید . با دلیل و سند حرف بزنید تا بشه به حرفهاتون اعتماد کرد . شکی نیست که این شرکت خدمات خوبی ارائه میده ولی وقتی مدیر شرکت میاد میگه به ایرانی ها سرویس نمیدیم هر فرد عاقلی دیگه اینجا دامین ثبت نمیکنه . اصلا هم ربطی به بلد بودن و نبودن نداره .
فرض مثال دامین رو هم ثبت کردید و منتقل کردید پنل مشتری خوب مشتری هم فرض کردیم ادرس یه کشور دیگه رو داد و فرض میکنیم با ای پی کشور دیگه هم وارد میشه ولی یک روزی ناخواسته با ای پی ایران وارد میشه و تو دیتا بیس اینها اطلاعات ذخیره میشه دقیقا مثل پی پیال که سریع رد یابی میکنه و حساب رو لیمیت میکنه
البته ما امیدواریم مشکلی برای دوستان پیش نیاد ولی پیشنهاد میکنیم با توجه به مدارک و شرایط جدید این شرکت دامین های جدید را در اینجا ثبت نکنند و فکر میکنم در حال حاضر دایرکتی گزینه مناسب تری برای ثبت دامین می باشد
از دوستانی که منافعی در ثبت دامین در این شرکت داشتن عذر خواهی میکنیم هدف ما فقط اطلاع رسانی بر اساس واقعیت بود . و هر کسی میتونه خودش تصمیم بگیره در کجا دامین خودش رو ثبت کنه
ویرایش توسط AfraWeb.net : January 22nd, 2010 در ساعت 15:50
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
ایکس ال هاست چون مدیرش ایرانیه یه سری استسناعات شاملشه ...قل قول: مثلا فک کن امشب یهو ایکس ال هاست بیاد تمام سرورهاتو ببنده
چه حالی خواهی داشت؟ هیچ کاریش نمیشه کرد!
چون ما داریم قاچاقی از امریکا سرویس میگیریم!
یعنی فرای قانون کشور امریکا عمل میکنند . خیلی جالبه مثل این میمونه قانونی در اینجا تصویب بشه و همه موظف به رعایت اون بشن اون موقع شرکتی فرای اون قانون عمل کنه این اصلا منطقی بنظر نمیرسه .
این شرکت در امریکا ثبت شده و فعالیت میکنه و باید قوانین اون کشور رو رعایت کنه . اگر نمیکنه و بصورت مخفیانه سرویس هایی را به ایرانی ها میفروشه مسله ای جدا هست
خب دیگه وقتی دوستان اطلاع میدن name.com بهتره همین میشه دیگه
بارها گفته شده فعلا دایرکت ای بهترینه.
وقتی دایرکت ای هست چه لزومی هست از نیم دات کام دامنه بگیرید؟
ارائه مستقیم خدمات شرکت SUBHOSTING.NET در ایران
سرور های کاملا مدیریت شده مجازی و اختصاصی - ارائه و مدیریت کامل Cluster - پشتیبانی 24/7
jalal[at]subhosting[dot]net
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)