سلام
ترکیه خیلی هم خوبه فقط مشکل پهنای باند و پورت نداشته باشید
هم نزدیک ایران هست و هم اینکه راحت میتونید کارتون رو انجام بدید
ولی خوبه که بعد راهندازی دیتاسنتر نماینده های فعال در هر کشور بگیرید از هر کشور یک نفر فقط نماینده اصلی باشه
مثلا ایران یک شرکت باشه و به ریال بفروشه و برای شما به لیر و دلار بده
این باعث میشه فروش خوبی هم داشته باشید
آقا من اینجا بهتون قول میدم اگر قیمت ها و کیفیتتون خوب باشه. حداقل 60% مشتری هاتون ایرانی خواهد بود.اگر قوی عمل کنید
ارائه دهنده خدمات میزبانی در انگلستان آلمان و ترکیه
MyHBD
دیتاسنتر محلی برای همون کشور و حتی کشورهای اطراف خیلی مفیده و حسابی سود آور خواهد بود، چون برای بازدید سایت توسط محلی ها نیازی به دور زدن اینترنت نیست ...
دوست عزیز شما باید همه جوانب رو در نظر بگیرید
شما که در آینده احتمالا دیتاسنتر در ترکیه زدید و یوزی ایرانی یا خارجی از شما سرور تهیه کرد و وی پی اس فروخت در مسئله اکانتینگ (فیـــــلتــــرینــگ ترکیه) کاربرها به مشکل بر میخورند و به همین دلیل شاید بازده کمی از ایران داشته باشید.
گـــــروه میزبـــانـی وب اول هــاست
Avalhost Web-hosting Company
4340602 311 98+ : Tell Number
شرکت نیک میزبان سپاهان (شماره ثبت ۴۷۵۴۳)
پروانه فعالیت اشتغال از وزارت ارشاد و اداره تعاون, کار و رفاه اجتماعی به شماره 33500
من دقیقا نفهمیدم ولی منطور من این بود که اینترنت ترکیه هم مثل اینترنت ایران بعضی از سایتها رو فیـــلتـــــــر کرده.با سلام
دوست عزیز این بودن منظور میگم ها منظور خاص مخاطب خاصی ندارم نه اینکه الان مشکل نداریم
گـــــروه میزبـــانـی وب اول هــاست
Avalhost Web-hosting Company
4340602 311 98+ : Tell Number
شرکت نیک میزبان سپاهان (شماره ثبت ۴۷۵۴۳)
پروانه فعالیت اشتغال از وزارت ارشاد و اداره تعاون, کار و رفاه اجتماعی به شماره 33500
اگر هزینه مهم نیست جای خوبی هست
اما هزینه در ترکیه بسیار بالا هست در اقتصاد امروزی هزینه یکی از عوامل مهم در موفقیت ها هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)