-
January 21st, 2010, 00:10
پاسخ : لطفا هرکسی که با من آشنا هست این تاپیک رو بخونه، مهم

نوشته اصلی توسط
BestServer.IR
انشاالله بد از اینکه مشخصات رو پس گرفتم، دست بعضی از دوستان هم رو میشه که اینجور کار هارو میکنند.
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
دوستان عزیز، تا آای دی قبلی اکتیو بشه، اگر کار مهمی بود با این آای دی از طریق یاهو مسنجر تماس بگیرید . <bestserverir@rocketmail.com
---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------
شما که نماینده fdc هستی ) البته به گفت خودت بدون مدرک

( ، نتونستی پول منو پس بگیری حالا بیی اینو که بسته شده رو باز کنی. شما کلا پست ندید سنگین ترین
hi To All
این آیدی تا ۲۴ ساعت دیگر دی اکتیو می شود
bestserverir@rocketmail.com
توسط : A|\/|in.Virus
من بهت میگم یک بار دیگه توهین کنید یا بخواهید ایشون رو زیر سوال ببرید 1100 شل در کل اینترنت از سرور های شما در اینترنت قرارداده میشه
از ما گفتن بود
-
-
January 21st, 2010 00:10
# ADS
-
January 21st, 2010, 00:17

نوشته اصلی توسط
bestserver.ir
انشاالله بد از اینکه مشخصات رو پس گرفتم، دست بعضی از دوستان هم رو میشه که اینجور کار هارو میکنند.
---------- post added at 05:04 pm ---------- previous post was at 04:44 pm ----------
دوستان عزیز، تا آای دی قبلی اکتیو بشه، اگر کار مهمی بود با این آای دی از طریق یاهو مسنجر تماس بگیرید . <bestserverir@rocketmail.com
---------- post added at 06:21 pm ---------- previous post was at 05:04 pm ----------
شما که نماینده fdc هستی ) البته به گفت خودت بدون مدرک

( ، نتونستی پول منو پس بگیری حالا بیی اینو که بسته شده رو باز کنی. شما کلا پست ندید سنگین ترین
خیلی خیلی ممنون

---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------

نوشته اصلی توسط
یاهواکشن
hi To All
این آیدی تا ۲۴ ساعت دیگر دی اکتیو می شود
bestserverir@rocketmail.com
توسط : A|\/|in.Virus
من بهت میگم یک بار دیگه توهین کنید یا بخواهید ایشون رو زیر سوال ببرید 1100 شل در کل اینترنت از سرور های شما در اینترنت قرارداده میشه
از ما گفتن بود

با سلام
دوستان این موضوع هیچ ربطی به من نداره !!!!!! 

-
-
January 21st, 2010, 00:25

نوشته اصلی توسط
arak-hosting
بن شدن کاربر یاهواکشن 100% به شما ربط داره !
-
تعداد تشکر ها ازSajad به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2010, 01:36
عضو انجمن
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
-
-
January 21st, 2010, 03:02

نوشته اصلی توسط
amir
arak-hosting دو یوزر داشتن جرمه مجازاتش هم بن شدن هر دو یوزر شماست (چون این عمل تکرار شده)
از امشب حملات به سرور شروع میشه! (شاید از همین الان)
-
-
January 21st, 2010, 03:14
-