سلام
رمز اینکریپشن در ردیوس چیه ؟
سلام
رمز اینکریپشن در ردیوس چیه ؟
شرکت پیوند پردازش پارس با ۱۵ سال سابقه-دارای نماد اعتماد-شماره ثبت: 306111
آدرس سایت : www.arnaweb.com
تماس با ما: 22694208,09123027875 __ Telegram: @beladi
جسارتا مشکل داره ovh ای پی بلاک کرد.
شماره تماس : 77395636-02109123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
از این استفاده نکردم من ولی بلوک کردن ایپی شما ممکنه بدیل اشتبه کانفیگ کردنم نتورک باشه
ایا سرور تازه گرفتدی و از این ویندوز استفاده کردین و یا اینکه ویندوز های دیگرهم داردی روی این سرور که خودتون نصب کردین
روی این سرور تا الان چند روزهست که ویندوز غیر از این ویندوز نصب هست و مشکلی نداشته
ایا قبل ویندوز دیگری روی این سرور داشتید
اگر این موارد بگید بهتر چیه متوجه شد مشکل از این تملت ویندوز بوده یا مشکل از کانفیبگ شما
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
بنده فقط جهت اطلاع دوستان می گم
به دلیل مشکلات زیادی که بر روی باگ ریموت دسکتاپ و اسپم بوده این ویندوز آماده شده و در حال حاضر خودم بعد از 2 روز تست در دیتاسنتر fdc که به سرعت در مورد ابیوس های ریموت دسکتاپ و اسپم اقدام می کنه پست رو براتون زدم و در حال حاضر بدون مشکل کار می کنه
در مورد ovh هم گزارش دیتاسنتر رو قرار بدهید تا با هم بررسی کنیم
OldProfile
عالی بود من تست کردم کارتون حرف نداره من خیلی دنبال IBSng میگردم واسه HTTPS میتونین ovf اونم بگذارید ممنون میشم یه لطف بزرگ میکنین به همه ما
ما چی کار کنیم این 50% به 100% تبدیل بشه اوازه تیم آکونیس همه جا پیچیده کار تون تو لینوکس حرف نداره حتی ovf میکروتیک شما عالییییی بووووووودحرف نداره کارتون این IBSng فقط تو تخصص شما هستش جز تیم شما هم نمیخواییم به کسی رو بندازیم روی ما و بچه ها رو زمین نندازین لطفا لطفتونم شامل حال ما بکنید
منظور از سکرت ، برای روش l2t.. بود
شرکت پیوند پردازش پارس با ۱۵ سال سابقه-دارای نماد اعتماد-شماره ثبت: 306111
آدرس سایت : www.arnaweb.com
تماس با ما: 22694208,09123027875 __ Telegram: @beladi
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)