صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 30

موضوع: خرید هاست از سایت خارجی hostgator

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن compiler آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    228
    تشکر تشکر شده 
    615
    تشکر شده در
    443 پست

پیش فرض پاسخ : خرید هاست از سایت خارجی hostgator

به هیچ عنوان به ریسکش نمیرزه...
    بعضی از دوستان در مورد Bluehost هم همینارو میگفتن من دیدم مشتری که با دامنه .com به جرم ترافیک ایرانی از اونجا شوت شده بیرون...Hostgator هم پاش بیفته بعیده غیر از این عمل کنه

funio از کانادا (زیر مجموعه iweb)
    greengeeks از کانادا

اینا کیفیتشون بسیار عالیست و با ایرانی هم مشکلی ندارن .

2. تعداد تشکر ها ازcompiler به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    28
    تشکر تشکر شده 
    147
    تشکر شده در
    130 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط compiler نمایش پست ها
    بعضی از دوستان در مورد Bluehost هم همینارو میگفتن من دیدم مشتری که با دامنه .com به جرم ترافیک ایرانی از اونجا شوت شده بیرون...Hostgator هم پاش بیفته بعیده غیر از این عمل کنه

greengeeks از کانادا

GreenGeeks LLC. is a U.S. based company and as such, we are unable to process orders from your country on both Web Hosting, VPS Hosting & Reseller Hosting by GreenGeeks as well as Canadian Hosting that's 300% Green by GreenGeeks

Seo
    Backlink
    server_sun@yahoo.com

4. تعداد تشکر ها ازhamedwolf به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    تشکر شده %1$s بار در 1 پست

greengeeks از کانادا

در تکمیل فرمایش دوستان باید بگم بنده با Funio دو سال کار کردم و همه جوره ازشون رازی بودم بخصوص پشتیبانیشون اما چند وقت پیش عذر بنده رو هم خواستن ! اینم متن ایمیلشون :

Dear Customer,

Unfortunately, Funio will cease to provide services to you on November 20th 2013.

The information provided below is a means to ease the process as much as we can and to help you act as quickly as possible to avoid website et email services unavailability. For other services (domain names, SSL certificates, Funio-Cakemail), you will receive another email notification within the next few days with further instructions. To confirm the list of products and services Funio was providing you, which will be closed on November 20th 2013, please connect to the customer hub (hub.funio.com). Beyond this date, Funio will not be allowed to provide any services to you whatsoever.

Web Hosting Account:

You need to make IMMEDIATE arrangements with another service provider to meet your business and Web hosting needs prior to November 20th 2013. All software, data and other content must be removed from all Funio servers by this date.

Funio will not store any of your software, data and other content beyond this date. At midnight of the termination date, your software, data and other content will be deleted from our servers and will cease to be available. Funio will not retain any backups of your data.

It is of the most critical importance that you start taking steps IMMEDIATELY to prepare for this transition.

You will receive a refund (if applicable) for the prepaid period you had made to Funio (or iWeb) that goes beyond the termination date. We will respect your original payment method, therefore credit card holders should expect refunds shortly. Other payment methods might require a bit more time to process but will be issued quickly.

If you have any questions in regards to this notice, if you need assistance with the backup of your data and software, or if you need assistance with the transition to another provider before November 20th 2013, please contact customer care at contact@funio.com.

Regards,
    Funio.com
    contact@funio.com

وقتی علت رو جویا شدم این پاسخ رو دادن :

Dear ______________t,

We understand that this business decision is not pleasant for you. iWeb (Funio's parent company)
    has decided to stop sustaining its presence in certain countries, and since Funio is a division of
    iWeb, we need to implement the same policies with strict deadlines.

Please accept our apologies for any inconvenience this might cause. As aforementioned, if you
    need assistance with the backup of your data and software, or if you need assistance with the
    transition to another provider before November 20th 2013, please contact customer care at
    contact@funio.com.

Regards,
    Funio.com
    contact@funio.com
    لارم به ذکره که من ابتدا در مورد این که با ایران مشکل دارن با خیر ازشون OK گرفته بودم با این جال بازم جانب احتیاط رو رعایت و با هویت غیر ایرانی سرویس گرفتم اما بازم نمیدونم چرا به مشکل خوردم، دامین IR هم نداشتم.
    گفتم شاید تجربه بنده به درد بقیه دوستان بخوره.

6. تعداد تشکر ها ازcybersaeed به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    278
    تشکر تشکر شده 
    184
    تشکر شده در
    136 پست

greengeeks از کانادا

شما به احتمال زیاد دامنتون با مشخصات ایران ثبت شده و هیچ وقت دلیل ترافیک زیاد از ایران نبوده و نیست ، علاوه بر این هیچ وقت بلو هاست نمی تونه شما رو فقط به خاطر ترافیک ایرانی از سیستمشون خذف کنه

در قوانین سایت هم این مورد وجود نداره BLUEHOST.COM TERMS OF SERVICE - Web hosting provider - Bluehost.com و بر خلاف ایران نه تنها بلو هاست بلکه همه شرکت های آمریکایی موظف اند طبق قوانین سایت و قوانین تجارت الکترونیک آمریکا با مشتری ها برخورد کنند

این مورد تو بلو هاست واسه یکی از دوسان من پیش اومده بود و شوتشون یه جا دیگه (شوت کردن مشتری فقط من تو هاستینگ های ایرانی می بینم وقتی مدرسه ها باز می شه مشتری ها رو به هم شوت می کنند)، بهتون ایمیل می دهند که "متاسفانه طیق قوانین آمریکا ما قادر به سرویس دهی شما نیستیم و در حالی که صفحه وب سایتتوت سفید بالا میاد شما می تونید به سی پنل لوگین کنید و از محتوی تون بک آپ بگیرید و به هاستینگ دیگه مهاجرت کنید
    در صورتی که بتونید ثابت کنید که ایران زندگی نمی کنید ، اکانتتوت رو از محدودیت در میارند و معمولا از شما شماره تماس و کپی ای دی کارت یا پاسپورت می گیرند

تا یادم نرفته بگم مشکل استارتر تایپیک حل شده و هاستشون رو از هاست گیتور تهیه کردند
    ویرایش توسط saber69 : March 12th, 2013 در ساعت 18:11

8. تعداد تشکر ها ازsaber69 به دلیل پست مفید

عضو انجمن compiler آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    228
    تشکر تشکر شده 
    615
    تشکر شده در
    443 پست

http://www.webhostingtalk.ir/f57/744...tml#post698407

اینجا رو بخونید . یعنی حتما باید به قیمت جون آدم تموم بشه تا باور کنیم اشتباهه؟ کافیه یه نفر ریپورت بده حما نباید .IR باشه دامنه .

من نمیدونم چه لزومی هست وقتی میشه با خیال راحت کار کرد آدم خودشو و یه تعدد کاربر از همه جا بی خبر رو بندازه تو دردسر!!

وقتی تو چت با لحن خیلی بد جواب میدن و حتی بعضی وقتا با آی پی ایران باشی اصلا جوابتو نمیدن چطور میگی هویت ایرانی مشکلی نداره؟!

10. تعداد تشکر ها ازcompiler به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    278
    تشکر تشکر شده 
    184
    تشکر شده در
    136 پست

http://www.webhostingtalk.ir/f57/744...tml#post698407

اینجا رو بخونید . یعنی حتما باید به قیمت جون آدم تموم بشه تا باور کنیم اشتباهه؟ کافیه یه نفر ریپورت بده حما نباید .ir باشه دامنه .

وقتی تو چت با لحن خیلی بد جواب میدن و حتی بعضی وقتا با آی پی ایران باشی اصلا جوابتو نمیدن چطور میگی هویت ایرانی مشکلی نداره؟!
    نمی دونم چرا ما دوست داریم همه مسائل رو با هم قاطی کنیم خوب مشکل این دوستمون پارک دامنه ir بود و نه ترافیک شدید از ایران

خوب وقت با ای پی ایران هستید یعنی ایران زندگی می کنید و این مشکل داره

من از هویت ایرانی جایی صحبت نکردم احتمالا ملیت ایرانی بوده - بارها اینو گفتم که اگه شما ملیت ایرانی داشته باشید و خارج از ایران زندگی کنید مشکلی از لحاظ تحریم ندارید اما فقط واسه خودتون نه بقیه

من نمیدونم چه لزومی هست وقتی میشه با خیال راحت کار کرد آدم خودشو و یه تعدد کاربر از همه جا بی خبر رو بندازه تو دردسر!!
    این مورد رو هم باهاتون موافقم- اما استارتر تایپیک اسرارشون فقط هاست گیتور بوده و ظاهرا از همه چی خبر دارند
    ویرایش توسط saber69 : March 12th, 2013 در ساعت 22:16

12. تعداد تشکر ها ازsaber69 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    535
    تشکر شده در
    420 پست

همه دنیا تابع قوانین هست مثل ایران نیست الان ساپورت بپرسید جواب ها شبیه همین خواهد بود !

من می تونم از هاست شما ببرای سایت با محتوای زبان فارسی استفاده کنم ؟

جواب ساپورت

بله هیچ مشکلی نیست خوشحال می شیم به شما خدمات ارایه کنیم .

من می تونم از شما هاست تهیه کنم ایرانی هستم ساکن خارج ایران ؟

جواب ساپورت

بله هیچ مشکلی نیست .

من داخل ایران ساکن هستم می خوام از شما خدمات بگیرم

جواب ساپورت

متاسفانه در حال حاضر امکان دادن خدمات به شما نیست .

من می خوام از شما برای دامین های ir خدمات بگیرم

جواب ساپورت

به هیچ عنوان امکان دادن خدمات به شما نیست در صورت مشاهده خدمات شما بلوک خواهد شد .

14. تعداد تشکر ها ازdiges به دلیل پست مفید

عضو انجمن se7en-host آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    175
    تشکر تشکر شده 
    650
    تشکر شده در
    536 پست

بچه ها هواستون باشه کلاه بردار زیاد هست، از فروشندگان این فروم استفاده کنید معتبر ترن
    پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور ) با 6 سال سابقه،دارای نماد اعتماد
    ارسال تیکت به بخش فروش|شماره تماس:42869221-061

16. تعداد تشکر ها ازse7en-host به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    219
    تشکر شده در
    168 پست

دوست هزیز هاست گیتور با .ir مشکل داره
    برید سراغ webhostingpad

18. تعداد تشکر ها ازilight به دلیل پست مفید

عضو جدید Mohsen6558 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    122
    تشکر شده در
    99 پست

خیلی ریسکش بالاست خصوصا HostGator

20. تعداد تشکر ها از Mohsen6558 به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)