-
December 24th, 2012, 23:17
عضو انجمن
پاسخ : هک شدم

نوشته اصلی توسط
sajjad13and11
با سلام
این سایت های این سرور به دلیل کمبود خیلی خیلی خیلی زیاد امنیت هک شده اند و فقط برای اطلاع رسانی نیازی به بک اپ نیست وقتی که مدیر سرور سایت ها رو از ساسپند در بیاورد سایتتون درست میشه. تنها کاری که میشه کرد تماس با بنده هست برای تامین امنیت. اون هم در پ خ لطفا.
عجب... !
موضوع می تونه خیلی ساده تر از این حرفها باشه دوست من !
اگر به هر دلیلی whmcs طرف مورد نفوذ قرار بگیره ، آپدیت نباشه یا هر چی ، چون دسترسی روت در اون قرار داره ، می تونه به راحتی مورد چنین هکی قرار بگیره.
اگر سیستم مشکل داشته باشه به این نحو کار خاصی از کسی ساخته نیست جز مدیر سرور که سیستمش را بروز و با پتچ امنیتی نگه داره... !
-
تعداد تشکر ها از m-mehdipoor به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2012 23:17
# ADS
-
December 24th, 2012, 23:22
بله اما با ویرایش امنیتی whmcs میشه کاری کرد که حتی بعد نفوذ هم نشه رفت به کل سرور دسترسی داشت.
در ضمن موضوع نمیتونه فقط whmcs باشه ممکنه که از طریق باگ های کرنل نفوذ کرد یا حتی از یه هاست معمولی روی سرور با بایپس سرور به کل سایت ها سیم زد یا ...
100 جور راه داره دلیل نمیشه حتما با پچ کردن باگ های whmcs مشکل هک شدن برطرف بشه
در ضمن اینکه گفتم تنها کار تماس با بنده هست به این دلیله که اگه مدیر این سرور توانایی تامین امنیت رو داشت به این سادگی نفوذ نمیکردم و واسه همین گفتم که با من تماس بگیرند که خودم امنیتشون رو تامین کنم اجباری هم نیست میتونن هیچ کاری نکنن تا هکرایی که اسیب میزنن بیان سراغشون و بزنن کل سرور رو ...
-
تعداد تشکر ها از sajjad13and11 به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2012, 23:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sajjad13and11
بله اما با ویرایش امنیتی whmcs میشه کاری کرد که حتی بعد نفوذ هم نشه رفت به کل سرور دسترسی داشت.
در ضمن موضوع نمیتونه فقط whmcs باشه ممکنه که از طریق باگ های کرنل نفوذ کرد یا حتی از یه هاست معمولی روی سرور با بایپس سرور به کل سایت ها سیم زد یا ...
100 جور راه داره دلیل نمیشه حتما با پچ کردن باگ های whmcs مشکل هک شدن برطرف بشه
در ضمن اینکه گفتم تنها کار تماس با بنده هست به این دلیله که اگه مدیر این سرور توانایی تامین امنیت رو داشت به این سادگی نفوذ نمیکردم و واسه همین گفتم که با من تماس بگیرند که خودم امنیتشون رو تامین کنم اجباری هم نیست میتونن هیچ کاری نکنن تا هکرایی که اسیب میزنن بیان سراغشون و بزنن کل سرور رو ...
wow
شما هک کردین؟؟؟
از آنچه هستم خورسندم هر چند راضی نیستم
-
تعداد تشکر ها از +irtci+ به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2012, 23:36
متسفانه به علت پایین این سایت ها مورد نفوذ قرار گرفت و هیچ اسیبی وارد نشده و فقط برای اطلاع رسانی بود
-
-
December 24th, 2012, 23:56

نوشته اصلی توسط
only-only
مشكل از هاست شما هست.
-
تعداد تشکر ها از Ariya به دلیل پست مفید
-
December 25th, 2012, 00:02
عضو جدید
6- از ایجاد مباحث مربوط به وارز - نال (null) - کرک (crack) - هک - اتک (حمله) مربوطه خودداری کنید .
مگه ممنوع نیست
-
تعداد تشکر ها از rezaei1374 به دلیل پست مفید
-
December 25th, 2012, 00:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sajjad13and11
متسفانه به علت پایین این سایت ها مورد نفوذ قرار گرفت و هیچ اسیبی وارد نشده و فقط برای اطلاع رسانی بود
سلام
مطمئنی شما هک کردید ؟
اسمتون توی گروه دقیقا" چیه ؟
-
تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید
-
December 25th, 2012, 00:53

نوشته اصلی توسط
sajjad13and11
با سلام
این سایت های این سرور به دلیل کمبود خیلی خیلی خیلی زیاد امنیت هک شده اند و فقط برای اطلاع رسانی نیازی به بک اپ نیست وقتی که مدیر سرور سایت ها رو از ساسپند در بیاورد سایتتون درست میشه. تنها کاری که میشه کرد تماس با بنده هست برای تامین امنیت. اون هم در پ خ لطفا.
یعنی واقعا تنها راهکار همینه ؟ یعنی امکان نداره متخصص امنیت دیگری بتواند مشکل را حل کند ؟ و فقط شما می توانید ؟
بنده یوزر Secure_Host را به شما ترجیح می دم . زیرا هم دانش تخصصص بالایی در زمینه امنیت دارند ؟ و هم توی همین فروم شناخته شده هستند و همچنین تمام کاربران بهشون اعتماد دارند و می دونند با در اختیار قرار دادن اطلاعات سرور آسیبی به اطلاعات سرور وارد نمی کند. البته جسارت به شما نشه .
-
تعداد تشکر ها از VPS به دلیل پست مفید
-
December 25th, 2012, 10:32
اولا من اگه قصد اسیب داشتم سرور ایشون رو اطلاعاتش رو داشتم و اسیبمو میزدم
دوما خوب من مگه کسی رو مجبور کردم که بیاد که من سرورش رو امن کنم هر کسی میتونه هر کاری دلش خواست بکنه
سوما بنده اکثر متخصص های امنیت رو که دیدم فقط چند کار جزئی انجام میدادند منظورم کس خاصی نیست اما من که بیشتریا رو اینطور دیدم حالا در مورد این دوستمون نمیدونم چون نمیشناسمشون
-
-
December 25th, 2012, 10:37

نوشته اصلی توسط
babelirani
سلام
مطمئنی شما هک کردید ؟
اسمتون توی گروه دقیقا" چیه ؟
دوست عزیز من مدیر اون گروه هستم و اسمم هم توی صفحه دیفیس اگه نگاه کنید هست : sajjad13and11
-