سلام مجدد دوست عزیز
ممنون از پیگیری خوب و مستمر شما
مشکل کاملا برطرف شد.
فقط فایل ها رو کپی کردم و دیتابیس رو همون قبلی خودم گذاشتم. فعلا همه چیز خوب کار میکنه
فقط 2نکته برای کاملتر شدن این ماژول خدمتتون میگم که نیازش احساس میشه و اگر فرصت کردید حتما اعمال کنید.ما استقبال خواهیم کرد
1- دکمه اعمال تخفیف رو هم لحاظ میکردید که بعد از وارد کردن کد تخفیف و قبل از رفتن به صفحه پرداخت،مقدار تخفیف بر روی قیمت لحاظ شده و نمایش داده شود.
2- اگر بخوایم مثلا 3محصول رو یک کد تخفیف بهشون بدیم، امکان پذیر نیست و فقط یک انتخاب داریم. اگر Check Box باشه که بتونیم چند محصول رو انتخاب کنیم عالی میشود بجای Radio Button
تشکر مجدد
سرویس دانلود و لیچر نامحدود
RapidShare|RapidGator| DepositFiles | NetLoad.in | FileFactory | BitShare | TurboBit | LetitBit
www.File********
انشالله.
یه نکته دیگه اینکه وقتی پرداخت با کد تخفیف انجام میشه، در قسمت پرداخت ها هزینه اصلی محصول نمایش داده میشه و نه هزینه ای که کاربر با تخفیف پرداخت کرده.
این رو هم فیکس کنید خوب میشه
سپاس
RapidShare|RapidGator| DepositFiles | NetLoad.in | FileFactory | BitShare | TurboBit | LetitBit
www.File********
و یک مورد دیگه اینکه آیتمی برای فعال/غیرفعال کردن تخفیف ها گذاشته بشه.
درحال حاضر میبایست کد تخفیف رو کاملا حذف کرد تا غیر فعال بشه.
و یه نکته بگم اینکه من با گفتن این موارد یک وقت قصد زیر سوال بردن این ماژول رو ندارم، بلکه باید بگم بیس این ماژول خیلی خوب نوشته شده. منتها چون تقریبا اولین بار هست که این ماژول نوشته میشه، طبیعتا کمبودهایی داره که خودم رو موظف میدونم نکاتی رو جهت بهبود و تکمیل این ماژول بگم.
www.File********
www.File********
دوست عزيز يه شماره تماس بذارين تا بااهاتون تماس بگيرم
arashkian2@yahoo.com
www.File********
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)