اول سلام و عرض ادب
آقا دستم به دامنتون کمک کنید ببینیم چیکار باید کنیم الان یه ماهی میشه در به در شدم شانسی اینجارو پیدا کردم

یه سایت دارم مرجع تصاویر فول اچ دی هست اول یه هاست یه گیگ گرفتم گفتم یواش یواش میرم جلو حالا یه گیگ پر شده میبینم هاست کم میارم حدودا 16 17 گیگ عکس هست که باید آپلود کنم و هر روز بیشتر میشه و بخوام هاست معمولی بگیرم پولش خیلی میشه
یکی گفت VDS یا VPS بگیر که اون هم اصلا به دردم نمیخوره قیمتشم هم بالاس ، یه شرکت هم بهم پیشنهاد داد گفت یه هاست 20 گیگ میدم ماهیانه 30 تومن از همین هاست معمولیا بود بعدا رفتم دیدم شرکتش کلاه برداریه بیخیال شدم و میخواد بکنه تو پاچمون ، یکی بهم یه حرفی زد که واقعا گیج شدم ، هاست دانلود بگیرم ! !!!!! اول اینو عرض کنم که تاحالا هاست دانلود نگرفتم و نمیدونم چی هست فقط یه مقدار کمی ازش اطلاع دارم
اول یه نکته مهم بگم که سیستم مدیریت محتوای سایتم طوری هست که برای ارسال پست یعنی همون عکس ها فقط نیاز به لینک مستقیم عکس ها دارم ( که البته از تو پنل مدیریت سایت آپلود میکنم و دونه دونه لینک میده بهم ) مثلا www.example.com/example.jpg ، بعد تمامی عکس ها تو یه فولدر تو هاست هستن !
دوم اینکه من رفتم پرسیدم گفتن که هاست دانلود دیتابیس نداره یعنی فقط جهت دانلود و آپلود استفاده میشه نمیشه روش سیستمی نصب کرد ، حالا من میگفتم میشه یه هاست معمولی مثلا 500 مگ سایت رو آورد روش که بالا بیاد بعد اون فولدر که عکس ها توشه رو وصل کنیم به هاست دانلود ؟ یعنی هر چی عکس میره تو اون فولدر بره تو هاست دانلود دیگه تو هاست نره !!؟
بعدش تو یه پست خوندم که به گفته بروبکس خودتون هاست دانلود یه دونه دیتابیس داره یعنی اگه بشه با اون یه اپلود سنتر شخصی بسازیم که عکس ها رو هاست دانلود آپ بشن که خیلی خوب میشه ! چون گفتم سایت من فقط به لینک مستقیم عکس ها نیاز داره ! میتونم برم اونجا عکس هارو اپ کنم از اون ور هم تو سایت پست بدم ! اینم لینک پستی که در این مورد هست شاید کمکتون کنه منظورمو بفهمید
http://www.webhostingtalk.ir/f58/51802/
لطفا اگه میشه کمک کنید الان یه ماهی میشه سایتم رو هواس و در به در هستم از شانس بدم هم شرکتی که ازش هاست میگرفتم امسال بسته شد ! لطفا یه هاست فروش هم بهم معرفی کنید که واقعا کیفیت و امنیت داشته باشه ممنون میشم !