قیمت اگر یکسان باشد یکی از ملاک های سنجش کیفیت برای مشتریان از بین میره...مشتری میدونه اکثرا هر چه پول بده آش میخوره ... اگر قیمتها یکسان باشد یه ریسلر 20 تومانی قیمتی برابر با هاستینگی بزرگ خواهد داشت ...
قیمت اگر یکسان باشد یکی از ملاک های سنجش کیفیت برای مشتریان از بین میره...مشتری میدونه اکثرا هر چه پول بده آش میخوره ... اگر قیمتها یکسان باشد یه ریسلر 20 تومانی قیمتی برابر با هاستینگی بزرگ خواهد داشت ...
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
خوب اینجوری درست نیست اگه یه فرد سود جویی بیاد یه ریسلرر بخره ماهی 20 تومان بعد هاست یگیگ بده سالی 100 تومان مشتری می گه واا ی عجب هاستی؟؟
اینجوری تنها معیار مشتری کیفیت میشه هاستینگ خوب می مونه و هاستینگ بد از بین میره
چرا همه این دوستان می گند پست ها را قطع کنم فقط چند نفر موافق بودند؟؟؟ اینا که نظرخودشون را دادند و بعد من تقل قول کردم خوب چرا جواب نمی دند اگه قانع شدند که خوب بسم الله کار را بگیمو استارت را بزنیم
در یک بازار رقابتی کیفیت در کنار قیمت های مناسب زمینه رقابت، تکاپو و زنده بودن اون فعالیت و بازار رو تضمین میکنند. در هیچ جایی نمی توانید پیدا کنید که همه را مجبور به قیمت گذاری ثابت کنند.
ضمنا چنین کاری به همین راحتی نیست، مثل این میمونه که دو نفر پول دارن برن شرکت بزنن !!!!
1- اولا مرجع مورد قبول نداریم، نه شما وجهه ایی دارید (از نظر تصمیم گیری عرض میکنم) و نه برای تمامی این افراد و نیمچه شرکت ها، مرجع مشخص و معتبری هستش. الان شما پیشنهاد میدی فردا یه نفر دیگه میاد یه چیز دیگه میگه، فردا یه نفر میاد سایت مرجه معرفی هاستینگ میزنه، و فرداش جمع میکنه و ....
2- مدیران معلوم نیستند، بسیاری از سایت ها اصولا مدیران پنهان دارند
3- نبود پارامترهای مناسب و قبل استناد. (کباب بناب حاضره قیمتش رو هم اندازه کبابی دور میدون بهمن بده !!!؟؟؟)
4- تو دنیای بزرگان وقتی کاری رو میخوان انجام بدن و کلی تصمیم بگیرن حداقل چندین بار جلسات و مناظرات و مباحثه های حضوری و طولانی انجام میشه و بعد ازش یه چیزی درمیاد، شما چه توقعی داری که با یه تاپیک 3 صفحه ایی سیستم بی قانون هاستینگ بچه ها رو قانونمند کنی؟؟؟
موفق باشید
یه مقداری پست های قدیمی خود من رو بخونی میفیهمی واسه چی اینجوریه برادر من!چرا همه این دوستان می گند پست ها را قطع کنم فقط چند نفر موافق بودند؟؟؟ اینا که نظرخودشون را دادند و بعد من تقل قول کردم خوب چرا جواب نمی دند اگه قانع شدند که خوب بسم الله کار را بگیمو استارت را بزنیم![]()
با توجه به اینکه یکی میره از هتزنر سرور میگیره ماهی نهایت 200 تومان و ما هم سرور رو با وجودی که خریدیم 3000 دلار داریم بابتش 400 تومن هم پول کولو میدیم تازه با توجه به اینکه سرور بسیار قدرتمندی خریدیم
چطور قیمت ها یکی باشه برای یک سرویس خاص؟
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
به نظر من صنف داشتن خیلی خوبه
ای کاش توی نمایشگاه الکامپ یکی از مباحثی که در تجمع بچه ها گفته میشه همین تشکیل صنف هاستینگ باشه
شاید نشه دقیقا قیمتی مشخص بشه ولی حدود قیمت معلوم میشه مثلا همه میدونن که دیگه هاست یک گیگ از فلا قیمت کمتر نیست و سرور 256 از فلان قیمت کمتر نیست
حدود برای همه معلوم باشه خوبه
دوستان خوب هرکی به اندازه سرورش اب میخوره
باشه من می خواستم تا قانونی شکل نگرفته که همه مجبور به ثبت شرکت بشند و مالیات و ... بدهند یه دست رویی به این کار بکشبم
من منصرف شدم دوستان همکاری نمی کنند
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)