انسان همیشه از کار صحیح راست به مسیر می رسه
شما هم دنبال کار مناسب و قانونی باشید.
با امید موفقیت شما دوست عزیز
ZarServer
انسان همیشه از کار صحیح راست به مسیر می رسه
شما هم دنبال کار مناسب و قانونی باشید.
با امید موفقیت شما دوست عزیز
ZarServer
شما میتونید با هر سایتی به سود دهی برسید ، فقط باید خوب روی سایت تبلیغ و فعالیت داشته باشید .
و از همه مهم تر اطمینان مشتری رو باید جلب کنید تا مشتری بیشتری سرازیر بشود به سرویس شما .
اعتماد مشتری هم خیلی شرط هست. من یه سایت دانلود دارم. چند بار بدون اینکه فایل رو تست کنم گذاشتم توی سایت. بعد کلی شاکی شدن همه و خیلی از یوزر هام رو از دست دادم.
با برنامه ریزی میتونی توی هرکاری موفق باشی
تجارت الکترونيک را فراموش کن . بعد از 2 سال مجانی کار کردن و از جيب هزينه کردن و 99 درصد به نتيجه نرسيدن.
اگه هم واقعاً قصد زدن وب سايت را داری ، اين کاری را که می گم انجام بده :
یه سايت دانلود با يه انجمن يکپارچه را به زبان انگليسی بزن .
بايد يک سيستم کامل سفارش خدمات برای تبليغ داشته باشه. که به پی پال وصل باشه. و پی پال را با کارت ويزای فيزيکی قانونی ، وریفای کرده باشی
پرتال مشتريان ، يکپارچه با سيستم هم داشته باشه
حالا برسيم به قسمت سئو و تعداد کاربران جهانی که از میلياردها می باشد.
در صنعت سئو جهانی ، شرکت های معتبر بسيار هستند که می توانند برای سايت شما ، چندين هزاران و بلکه ميليون ها کاربر را تهيه کنند.
نکته مهمی که بايد به گوش بسپاری اينه که : تلاش در بازار جهانی ، صد در صد جواب می دهد.
و همه ی زحمات و هزينه های شما ، به باد نمی رود.
ویرایش توسط itmseven_gmail_com : December 6th, 2012 در ساعت 01:44
بسيار عالي بود لذت بردم .تجارت الکترونيک را فراموش کن . بعد از 2 سال مجانی کار کردن و از جيب هزينه کردن و 99 درصد به نتيجه نرسيدن.
اگه هم واقعاً قصد زدن وب سايت را داری ، اين کاری را که می گم انجام بده :
یه سايت دانلود با يه انجمن يکپارچه را به زبان انگليسی بزن .
بايد يک سيستم کامل سفارش خدمات برای تبليغ داشته باشه. که به پی پال وصل باشه. و پی پال را با کارت ويزای فيزيکی قانونی ، وریفای کرده باشی
پرتال مشتريان ، يکپارچه با سيستم هم داشته باشه
حالا برسيم به قسمت سئو و تعداد کاربران جهانی که از میلياردها می باشد.
در صنعت سئو ، شرکت های معتبر بسيار هستند که می توانند برای سايت شما ، چندين هزاران و بلکه ميليون ها کاربر را تهيه کنند.
نکته مهمی که بايد به گوش بسپاری اينه که : تلاش در بازار جهانی يا صد در صد جواب می دهد. و همه ی زحمات و هزينه های شما ، به باد نمی رود.
من خودم بيشتر روي سايت هاي آموزشي تمركز دارم
به نظر من فعلا بخش آموزش خيلي خوب هست .
به نظرم ، برای اينکه زود به هدف برسی و سيستم های يکپارچه را راه اندازی کنی ، برو به پونیشا :: بازار کار آنلاین
فقط يادت باشه . 1) سايت به زبان انگليسی 2) فقط بازار جهانی و آن هم با پی پال يکپارچه با سيستم
حالا هرچی تلاش کنی ، به مرور بازدهی خواهد داشت.
فقط رفتی مارو از ياد نبری
مهم تخصصه
ببین توی چه کاری تسلط کامل داری روش تمرکز هدف داشته باش
بعدا جنبه ی مادیش هم میاد سراغت
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)