-
December 5th, 2012, 22:49
عضو انجمن
پاسخ : سوالی بسار مبتدی. کمک

نوشته اصلی توسط
sardarn
سلام
شما اول با اطلاعات دامینی که دادند و با آدرس ورود و یوزر و پسوردی که دادن وارد پنل می شید در قسمت dns باید dns یی را بنویسید که در ایمیل دریافت کرده اید.که بعد از ثبت شدن ممکن است تا 72 ساعت طول بکشد تا انجام شود.بعد بسته به اینکه هاست سی پنل گرفتید یا دایرکت ادمین آدرس ورود فرق می کند.برای سی پنل به این شکل معمولا هست که جلوی آدرس ip که دادند اول یک : می گذارید بعد می نویسید 2082 تا صفحه لوگین بیاید.برای دایرکت ادمین بعد از نوشتن ip جلوی آن : گذاشته بع دمی نویسید 2222 و اینتر می زنید.صفحه لوگین باز می شود.با مشخصات ایمیل هاست وارد می شوید.بعد می مونه نحوه نصب یک سیستم مثل ورد پرس که دوستان لینک آموزش گذاشتند
برای ثبت دامین به سایتی که ازش هاست می گیرید می توانید پول بدهید خودشان براتون ثبت می کنم.که به نظر من این روش برای شما بهتر هست
اینجا هم دنبال مشتری!!!!!b-)
-
-
December 5th, 2012 22:49
# ADS
-
December 6th, 2012, 10:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
+irtci+
اینجا هم دنبال مشتری!!!!!b-)
سلام
تا 100 پست زیاد فاصله دارید.اگه مطلب رو درست بخونید متوجه می شوید اون فعل یک اشتباه املایی هست.تمام مطلب رو بخونید من هیچ اشاره ای به خودم نکردم.در ضمن من اصلا مدتیه فروش هاست و دامین انجام نمی دم.ایشون توی یاهو با بنده صحبت کردن بهشون شرکت فراسو سامانه پاسارگاد رو پیشنهاد دادم.فکر کنم این شرکت خیلی به من ربط داره
100 پست !!!!
ویرایش توسط sardarn : December 10th, 2012 در ساعت 09:15
-
-
December 10th, 2012, 00:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sardarn
سلام
تا 100 پست زیاد فاصله دارید.اگه مطلب رو درست بخونید متوجه می شوید اون فعل یک اشتباه املایی هست.تمام مطلب رو بخونید من هیچ اشاره ای به خودم نکردم.در ضمن من اصلا مدتیه فروش هاست و دامین انجام نمی دم.ایشون توی یاهو با بنده صحبت کردم بهشون شرکت فراسو سامانه پاسارگاد رو پیشنهاد دادم.فکر کنم این شرکت خیلی به من ربط داره
100 پست !!!!
کلا انشا و املاتون بیسته!!
از دست ما دلگیر نباش!!
-
-
December 10th, 2012, 09:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
+irtci+
کلا انشا و املاتون بیسته!!
از دست ما دلگیر نباش!!
سلام
توی این 4 روز 60 تا اسپم دادید؟!
جالبه به 100 پست رسیدید.توی این جملات گرفتن یه دونه غلط املایی یعنی چه؟معنی جز اسپم می ده؟
پ.ن: من 101 پست شما تا الان رو دیدم.بیش از 90 تاش بیش از یک خط نبود و اکثرا هم اسپم.امثال شما توی انجمن زیادن.الان می تونید توی تاپیک فروش آفر بدید
ویرایش توسط sardarn : December 10th, 2012 در ساعت 09:16
-