من تحقفیقات زیادی کردم ...
هاست دی ال از کش خاصی یا کانفیگ خاصی از کش استفاده می کرد که باعث می شد ... مصرف منابع به شدت پایین بیاد.
ما هر چه قدر تلاش کردیم موفق نشدیم به اون نقطه برسیم.
تنها مزیت هاست دی ال همین بود و هست !
ما سرور 32 هسته ایی هم داریم اما هر چه قدر از کش استفاده کردیم بازم تاثیری مثل هاست دی ال نداشت.
راز ارزون فروشی هاست دی ال همین بود ...
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
hostdl واقعا حیف بود ولی از یه نظر با ارزان فروشی فرصت رقابت را گرفته بود امیدوارم مشکلشون زودتر حل بشه
هاست دی ال ارزان فروش نبود قیمت کم تمام می شد قیمت کم هم فروخته می شد سایت من روش بود می تونستیم جایی دیگه با 10 هزار تومان هاست کنم ولی به خاطر کیفیت 40 هزار تومان می دادم هیچ فشاری هم روی سرور هاست دی ال نبود .
شک نکنید جمع کردن هاست دی ال 100% از اختلاف داخلی بین مدیریت هاست دی ال بوده و مطمین باشید 80% کسانی که هاست داشتند از هاست دی ال با افزایش قیمت مشکلی نداشتند .
دوست عزیز افراد خیلی باتجربه و زیادی هستند که متاسفانه چون سرمایه اندکی دارند شرکت هایی مثل هاست دی ال فرصت و قدرت رقابت را از اینها گرفته بود مثال بارز همین شرکت مایکروسافت هست که چندین سال به دلیل سرمایه بسیار بالا شرکتهای سیستم عامل اروپا را فلج کرده است و هیچ فرصتی برای رشد این شرکتها اجازه نمی دهد. به نظر من تک قطبی بودن در هر زمینه ای خیلی بد هست
دوست عزیز تک قطبی چه حرفیه که شما میفرمایید؟
هاست دی ال حرفه ای بود واقعا حرفه ای و آن تایم
شما کدوم شرکت را سراغ دارید که 4 صبح تیکت بزنی 5 دقیقه بعد جواب بدن؟
بحث تخصص هست نه سرمایه
من خودم خیلی از هاستینگ ها را امتحامن کردم ولی خود وقتی جواب ندادن رفتم رو هاست دی ال و خیلی خیالم راحت شد
راه رقابت باز هست اما متاسفانه شرکت ها فقط صحبت زقابت میکنندد و رقابت اصلی در تخصص و پشتیبانی است که اگر هر شرکتی راه هاست دی ال را پی بگیره میشه یکی مثل هاست دی ال
پس اگر کسی تخصص داشته باشه و بخواد مطمئنا میشه
سخنان دوستان را خوندم و خیلی واسم جالبه
شکی نیست تا چند وقت دیگه کسانی که اینجا در مورد هاست دی ال نظر دادن خودشون کار رو تعطیل کنن و از صحنه خارج بشن
دوستان عزیز پروسه ی بازار هاستینگ ایران بسیار جالب هست و هر روز جالبتر میشه
دوستان: من واقعا یک چیزی هنوز واسم تعجب اوره نصف شما چجوری پول سرورتون رو در میارین ؟
خیلی جالبه ارز چند برابر قیمت مثل چند ماه پیش حتی پایین تر !!!
من هر وقت این صفحه رو میبینم واقعا کف میکنم : فروش سرور مجازی
بعد خیلی جالبه دوستان میان راجع به هاست دی ال نظر میدن !! دوستان خودتون دارین این بازار رو نابود میکنین شما باعث از بین رفتن هاست دی ال و امثال هستید این چه نوع تجارتیه که فقط قیمت ملاکشه ؟
والا من که سر درنیاوردم ازین سیستم شما تو تمام بازار ها مخصوصا بازار دیجیتال ارز بره بالا قیمت میره بالا ولی اینجا ارز بره بالا قیمت میاد پایین !!
دوستان ما که دیگه تو کار نیستیم بلکه فرجی بشه یکم منطقی قیمت بزارید رقابت رو سر کیفیت و پشتیبانی بزارین ما 1000 بار گفتیم کسی گوش نداد خودتون ضرر میکنین و به بقیه هم ضرر میرسونین ما بازم نفهمیدیم شما سود که هیچی چجوری پول سرورتون رو در میارین !
این پروسه بازار هاستینگ باید جزو عجایب دنیا تو تاریخ ثبت بشه !
موفق باشید
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
یک نوع کش ترکیبی بوده . سایتی که حدود 1200 کاربر آنلاین داشت حداکثر استفاده اش از پورت سرور 1.5 تا 2 مگابیت بوده ( در پیک مصرف ) این یعنی کف مصرف ! اما رسیدن به این کش ترکیبی دور از دسترس دیگران نیست .
پشتیبانان هاست دی ال دانشی رو دارند که هر کسی که مطالعه کنه میتونه به دست بیاره .
ما رو این سیستم کش کار کردیم
متاسفانه مشکلی که به وجود میاره اینه که برخی سایتها مخصوصا وی بی ها اگر نظر سنجی داشته باشند در سایت ها
با باز کردن نظر سنجی مثلا امروز و مثلا مشاهده ی اینکه نظر اول 5 رای دارد
اگر چند ساعت دیگر به سایت برگردید امکان دارد باز همان 5 رای را مشاهده نمایید اما با رفرش صفحه به یکباره اون 5 رای به تعداد اصلی تبدیل میشود
این حالت رو من قبلا روی وی بی ایران دیده بودم که روی هاست دی ال بود
همچنین هاست دی ال تغییراتی روی تیبل ها میده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)