عجب دنیایی شده، آدم نمیتونه به د... خودشم اعتماد کنه !
عجب دنیایی شده، آدم نمیتونه به د... خودشم اعتماد کنه !
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
خوب باز این نمیشه کلاه برداری فروشنده؟
شما که خریدار پولتونو نده ساس میکنید
ارائه هاست پربازدید | سامانه پیام کوتاه
Yahoo ID: masterphp_com | Email : meysam_ka@yahoo.co.uk | Phone : 09197243104
بله ساس کردم ولی 26 روز سرویس مجانی که با دروغ از ما گرفت چی؟
100 درصد همین طوره
درسته حق با شماست
ارائه هاست پربازدید | سامانه پیام کوتاه
Yahoo ID: masterphp_com | Email : meysam_ka@yahoo.co.uk | Phone : 09197243104
سلامخب حالا اگر پول بده باز م یکنید؟ یا جریمه هم می کنید؟ ما که از late fee حتما استفاده می کنیم.
در مورد late fee میشه توضیح بدین چی هست؟
توی انجمن سرچ کردم اما چیزی گیرم نیومد
با سلام .
یک مشکلی در ثبت شرکت به نام هاستینگ هست و ما با ان مشکل داریم ارشاد است . چند بار رفتیم میگن حتما باید متاهل باشی . برای هر کار فرهنگی نامه به ارشاد ارسال میشه . ارشاد هم میگه متاهل باید باشی .
در صورت شرکت شدن به نظر من خیلی خوب هست ولی اگر محدودیت ها زیاد باشد ثبت نشه بهتر است .
یکی از دوستانم میگفت که بعد از ثبت شرکت (چه فروش داشته باشی و چه نداشته باشی) مالیاتهای سنگینی به شما میخوره..!
متاسفانه شایعات و .. زیاد هست و نمیدونیم که به کدوم اعتماد کنیم.
اما این را میدونم که ثبت شرکت با مسئولیت محدود نباید زیاد دردسر داشته باشه. درسته؟
آیا با ثبت شرکت با مسئولیت محدود میشه چندین کار را انجام داد..! مثلا هم هاستنیگ .. هم بازرگانی .. هم خدماتی ؟
باتشکر.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)