از xlhost آمریکا در خدمتیم به تاپیک امضا مراجعه کنید
از xlhost آمریکا در خدمتیم به تاپیک امضا مراجعه کنید
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
با سلام
با سلام
در صورت ممکن، قبل از سفارش تیکت ارسال کنید.
شماره پشتیبانی : 88109322
Xls-2 - Ram : 512 MB - HDD : 40 GB
CPU : Intel® Xeon® E5335 | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99%
ماهانه 25 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس
- این محصول شامل مالیات بر ارزش افزوده (VAT) به خریدار نمی گردد و در فاکتور صفر ریال در نظر گرفته شود.
- در صورت نارضایتی مشتری از کیفیت خدمات سرور مجازی لینوکس و ویندوز، عودت وجه تا 3 روز امکان اعتبار دارد.
- امکان دسترسی به مدیریت سرور از قبیل [ خاموش، روشن، ریستارت، تغییر سیستم عامل، میزان مصرفی رم، پردازنده، هارد و ... ] فراهم است.
- سرورهای مجازی به صورت Self Managed می باشند و مدیریت سرور با مشتری می باشد، در صورتی که تمایل دارید مدیریت سرورها با هزارنویس باشد، این امر شامل هزینه اضافه می شود.
- تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات برعهده مشتری می باشد و امکان ارایه “فضای پشتیبان” توسط ما بصورت جداگانه مهیا می باشد.
- چنانچه مایل باشید سرور مجازی خود را مانیتورینگ نمایید و در هر لحظه از آپتایم آن با خبر باشید و در صورت بروز دان بودن سرور به صورت پیامک یا ایمیل آگاهی پیدا نمایید می توانید از خدمات مانیتورینگ استفاده نمایید.
- سخت افزارهای موجود در مالکیت دیتاسنتر می باشند و فقط تا زمان پرداخت اجاره ماهیانه امکان استفاده از آنها مهیا خواهد بود.
- پشتیبانی به صورت تلفنی، تیکت، پیامک به صورت 24 ساعته و در 7 روز هفته می باشد.
- در صورت نیاز به فاکتور و دریافت شرایط، قیمت های ریالی روز با واحد فروش پرتال کاربران تماس بگیرید.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
سلام دوست عزیز
با مشخصات زیر امکان سرویس دهی با کیفیت به شما وجود دارد
CPU: Quad Core Xeon E3-1220
RAM : 512MB DDR3
Hard : 30 GB
Port : 1Gbps
Bandwidth : Unlimited
Datacenter: USA - XLhost
Uptime: 99.9%
23,000 ماهانه
قیمت با تخفیف برای شما: 18 هزار تومان ثابت
برای دریافت به این قیمت میتوانید تیکت کنید
Mihan VPS - ارسال درخواست
با تشکر موفق باشید
این آفری که از سرور های discount-rack شرکت XLhost به بنده دادید سی پی یو بسیار ضعیفی داره دوست من
بنده عرض کردم هزینه خوب پرداخت می کنم و سرور خوب می خوام
در ضمن دیگه اکثر دوستان می دونن چون پهنای باند سرور های XL محدود هست کمتر کسی از این شرکت پورت 1 می گیره !
و در آخر هم خیلی لطف می کنید که سرور 23 تومنی رو 18 برای بنده حساب می کنید ولی بنده مطمئنا با این شرایط از شما خرید نمی کنم
لطف کردید
با سلام
از آمریکا با منابع اختصاصی و پنل تحت وب و مشخصات زیر:
مقدار رم: 256 مگابایت
فضای هارد: 30 گیگابایت
پهنای باند: نامحدود
ماهانه 15000 تومان
-------------------------------------------
مقدار رم: 512 مگابایت
فضای هارد: 40 گیگابایت
پهنای باند: نامحدود
ماهانه 20000 تومان
ویرایش توسط mamali5 : November 25th, 2012 در ساعت 01:19
گیت فا | هاست ویندوز – هاست لینوکس – سرور مجازی – سرور اختصاصی – ثبت دامنه رو بهت پیشنهاد میکنم
از مجازی ساز xen استفاده می کنند که اختصاصی هست
چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.
با سلام
از امریکا در خدمتم
منتها کانفیگ موارد مورد نیاز با خودتون هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)