-
November 22nd, 2012, 12:40
فروش ویژه سرور اختصاصی انگلیس(RedStation) با 60 درصد تخفیف و فروش سرور های اختصاصی از دیتاسنتر xlHost آمریکا با تخفيف فوق العاده ويژه !
سلام به همه دوستان و کاربران عزیز
==================================================
======================
فروش ویژه سرور اختصاصی انگلیس(RedStation) با 60 درصد تخفیف و فروش سرور های اختصاصی از دیتاسنتر xlHost آمریکا با تخفيف فوق العاده ويژه !
====================================== =======================
سفارش و سوال فقط از طريق پيغام خصوصي.
توجه :
( اسپم در اين تاپيك ممنوع و فقط خريد ! ).
1- تعداد سرورها محدود مي باشد و به محض تمام شدن در همين تاپيك اعلام مي شود.
2- تحویل فوري.
3-تمامی سرورها در آدرس : http://www.redstation.com/frm_dedicatedservers_customrange.aspx
4-سرورهاي جديد : http://www.redstation.com/frm_dedicatedservers_customrange.aspx?id=186
5- این سرورها با پورت ۱۰ گیگ رایگان داده خواهد شد.( www.redstation.com ).
6- سرور خود را در Dedicated Servers | Dedicated Server Hosting | Linux Dedicated Servers | Windows Dedicated Serverانتخاب نمایید و سپسبه منظور استعلام قیمت پیغام خصوصی بفرستید .
7- آپتایم و کیفیت سرورها کاملا تضمین شده می باشد.
8- پشتیبانی 24 ساعته از طریق ياهو و ايميل.
9- براي جواب صبر كنيد! PM خيلي زياد هستند و به همه آنها پاسخ داده خواهد شد.
10- درخواست ها در PM خصوصي با عنوان " درخواست خريد سرور " باشند.
شاد و سلامت باشيد.
-
تعداد تشکر ها ازAriya به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2012 12:40
# ADS
-
November 22nd, 2012, 23:32
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی انگلیس(RedStation) با 60 درصد تخفیف و فروش سرور های اختصاصی از دیتاسنتر xlHost آمریکا با تخفيف فوق العاده ويژه !
بابا کم به ایشون بتازید من که نادم هستم سعی کنید شما ها هم نادم باشید
-
تعداد تشکر ها ازhabiballahafg به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2012, 23:35
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی انگلیس(RedStation) با 60 درصد تخفیف و فروش سرور های اختصاصی از دیتاسنتر xlHost آمریکا با تخفيف فوق العاده ويژه !

نوشته اصلی توسط
habiballahafg
کسی به ایشون نمیتازه دوست عزیز - ایشون باید بدونند که دوستان اینجا مسخره کسی نیستند
ایام به کام .........
ویرایش توسط shahab-f : November 22nd, 2012 در ساعت 23:43
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع
قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
-
تعداد تشکر ها ازshahab-f به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2012, 23:36
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
habiballahafg
بنده و دیگر دوستا عقل و "منطق" داریم و دارند و استفاده می کنیم . شما هم دارید ! سعی کنید از آن استفاده کنید
-
تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید
-
November 23rd, 2012, 01:28

نوشته اصلی توسط
Raminn
امیدوارم مدیران عزیز به این قبیل تاپیک ها و کاربران خوش شانس که در 4 دقیقه یک دیتاسنتر را معامله می کنند توجه ویزه ای داشته باشند
خیلی باحال بود
-
تعداد تشکر ها ازm-batista به دلیل پست مفید
-
November 23rd, 2012, 03:04
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
November 23rd, 2012, 12:09

نوشته اصلی توسط
Raminn
بنده و دیگر دوستا عقل و "منطق" داریم و دارند و استفاده می کنیم . شما هم دارید ! سعی کنید از آن استفاده کنید

شما هم سعی کنید از ادبیات خودتون به درستی استفاده کنید همچنین من هم عقل دارم و اگر شما نگید استفاده میکنم
-
تعداد تشکر ها ازhabiballahafg به دلیل پست مفید
-
November 23rd, 2012, 12:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
habiballahafg
شما هم سعی کنید از ادبیات خودتون به درستی استفاده کنید همچنین من هم عقل دارم و اگر شما نگید استفاده میکنم
خوشم میاد ! مثال بارز خلایق هر چه لایق هستیم !
خودمون به امثال این آقای آریا رومیدیم ! که اگر از مشکلات روحی زنج ببره از این بازیها و به جون هم افتادن های شما لذت میبره !!!!!
مدیر که نداره این سایت !
حداقل خودمون پست ندیم و بزاریم دفن بشه این تاپیک !
لطفا همکاری کنید !
-
تعداد تشکر ها ازwanener به دلیل پست مفید